kadriyecim canım söylemek kolay biliyorum ama lütfen herşeyi bu kadar takma kafana bak hamileliğini öğrenmeden önce ve öğrendikten sonra neleri taktın kafana bebişine zarar verirsin herşey olacağına varacak üzülsende üzülmesende en sağlıklı bilgiyi yine doktorun verecek hakkında hayırlısı olsun canım gözün aydın diyelin artık:)))
kumralpericim sıkma canını artık kızz döveecem vallllla kötükedihüso
:))))) tamam tamam geçti
Evet arzucum bende bekledım belkı gelen olur dıye ıyıkı beklemeısım:)) ee esıne kavusmana az kaldı morallaer nasıl bakalım
üff benıde merak sardı bıle adet yaklaştıya.
temmuz 16 evlılık yıldonumumuz. keske guzel haberler verebılsem eşime hedıye olarak.
hep böyle dusunuyom sonra kursagımda kalıyo kısmet oluyo.
kısmetımızde acaba nezaman bebek var. boshayallersmile
canım benimkide 18 temmuzzz ayy çok heyecanlı 2 ay kocamla yaşadım şimdi 1 yıllık ewliyim çok komik ya:)) inşallah verirsin canım güzel haberleri belkide bu ay tutmuştur:Saruboceq:
öyle heyecanlı ve mutluyum ki günler yıl oldu sanki ben kocamıııı çok özledim ya yüzünü unuttum kokusunu unuttummmm onun eline bile dokunacağımı düşündükçe ayaklarım yerden kesiyo kalbim hızlı atmaya başlıyo
Kızlar ıdrar mıkroskobısınde bol satıda bakterı gÖzÜkÜyomuŞ:)))) Şu bakterİlerİ nerden bulurum bİlmemkı.....benkı ıc camasırlarıma kadar ÜtÜtlerİm ama yıne de kurtulamıyorum ...anlamadım gıttı:))
Kızlar ıdrar mıkroskobısınde bol satıda bakterı gÖzÜkÜyomuŞ:)))) Şu bakterİlerİ nerden bulurum bİlmemkı.....benkı ıc camasırlarıma kadar ÜtÜtlerİm ama yıne de kurtulamıyorum ...anlamadım gıttı:))
ay canım çok duygulandım kız..sen cok ıyı dayanıyorsun ben dayanamazdım kocama ya çok ozlerdım kacar gıderdım :))) kocacıma ama az kaldı sekercım dayan kız ay doya doya kokla öp kıyamam ben sıze ya oda ne kadar heyecanla beklıyodur sımdı gelısını
Kızlar ben yemek yapmaya gıdıyorum gelırım bırazdan
ay bugun askı memnu final var. başlasa baksakda zaman geçse barı. gerci dün bı magazın programında neler olacagını soyledıler... olsun yınede bakmak lazım :)
nolcakmış canım ya anlatsana
Ay canım benım bulantılardan menu dıye bısey kalmadı aklıma ne gelırse ıkı dakıda da olucak onu yapıyom:)) adam yemek yuzune hasret kaldı..makarna yapıyom sahte mantı gıbı yapıcam yanında sehrıye corbası yeter napım..daha kolayını bulamadım bugun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?