dün ıste fox tv de gösterdı.. askı memnu setinden bi ajans fınal bolumunden cekılen fotoları sızdırmıs medyaya. bıhterın kalbinde kan torbası takılı poz vermiş ( muhtemelen ıntıhar edıyo kalbınden vuruyo kendını) sonra cenazede bıkac kare vardı bıhter ölüyomuş. kendını vurdugundada veda mektubu felan yazmış. öyle öyleee bıseyler :)
vaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşş gordunuzmu dızıyi
Gördüm gördüm diziyi izledim şimdi...Vallah bihter hariç üzüldüm dizidekilere...Dizi ama yinede üzüldüm vallah...
bende uzuldum yaaaaaa .. hadi aşkım behlül kaçar dediya
naber kızlar bakıyorumda herkez ızlemıs askı memnuyu:))))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
KUMRALPERİ canım arabamızdan memnunuz biz...Eşim başta o arabayı istemiyordu ama şimdi çok sevdi...Canım araba her eve şart ama tabiki durumu müsait olana...Benim eşimin ailesi arabasız duramaz mesela...Hele eşim boyu kısacıkken bile altına minder koyup öyle araba kullanmaya başlamış 9 yaşında...Yalnız kayınvalide arabayı gördü spor 2 kapılı araba dediki hoşunuza gitmiş almışınız ama çocuk olsun kimse bu arabaya bindiremez onu diyor...Daha olmadan kıymetli oldu vallah...Sevindim ama...
vallahı kızlar ağlaya ağlaya araştırdım ALLAH' A ŞÜKÜR O HASTALIKLARA KARŞI BAĞIŞIKLIĞIM OLDUGU ANLAMINA GELIYOMUS DÜNYAM KARARMISTI YA ÇOK KÖTÜ OLDUM((
canım bende dayanamıyorum ama başka çarem yokki bunca yıl verdiğim emeklerimin karşılığı bu mesleğimden kolay kolay hiçbişey için vazgeçemem zırlaya zırlaya geçti işte günler inşallah en sonunda sonsuza kadar kavuşacağım melek yüzlüme
Ay canım benım bulantılardan menu dıye bısey kalmadı aklıma ne gelırse ıkı dakıda da olucak onu yapıyom:)) adam yemek yuzune hasret kaldı..makarna yapıyom sahte mantı gıbı yapıcam yanında sehrıye corbası yeter napım..daha kolayını bulamadım bugun:))))
ben galiba hamileyim ama hıcbı belirtim yok içimden öyle soylemek geldi :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben galiba hamileyim ama hıcbı belirtim yok içimden öyle soylemek geldi :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar yenı uyandım ya .ben çok uyuyorum ya napıcam boyle gıderse uyumaktan şişcem...
dılek canım bız arabayı coktan alırdık aslında ama malesef bırısıne borc verdık alamıyoruz.o verse ooo coktan arabamız olurdu..benım esımın aılesı yok eşim küçükken ölmüşler ..o yuzden evlenırken zorlandık bıraz..ee 2 seneleık evlıyız toparlandık ama borcuna sadık olmayan cok ınsan var ..vermedıler bızde alamıyoruz.tam 1 seneyı gectı verelı ve 1 haftalık dıye almıslardı anla yanı...ama artık hamıleyım yanı vercekler elı mahkum..canım kayınvalıden bebek istedıgınızı bılıyomu..bak olursa ne kadar çok sevıcek sımdıden bellı olmus.bebek olunca zaten aile arabası alırsınız.ız sımdı oyle bısey alıcaz bakalım nasıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?