2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

oohh intihar etsin ne güzel bende onu bekliyordum büyük bir zevkle izleyeceğim b u bölümünü

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKİLER

simiramis---------------------------10 Haziran--------------11.deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
aysu87--------------------------------21 Haziran---------------7. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

kızlar bende küçükken bağırsak kurdu vardı..şimdi eşimde geceleri ağızdan su gelmesı olayı var acaba dedım onda bagırsak kurdu olabılırmı.eger onda varsa bende de vardır dımı yarın dr gıdınce sorucam bebegıme zararı olurmu dıye.ilacı var ama kullanamam ama zaten kesın deıl bız sadece supheşenıyoruz.yarın oda gelıcek benle hastaneye gıdıcez.kulak burun bogaz bakıyomus bu konuya ınsallah yoktur ya.testlerımızı yaptırrız ınsallah cıkmaz

ay canım valla ben nerdeyse hıc ızlemmemıstım bu dızıyı ama arada bır reklamlarda ..denk gelınce de ızlerken az cok ne oldugunu bılıyodum.. vee sonunu meraktan bır sanıyesını bıle kacırmadan ızledım :))))ben beşire çok üzüldüm ama ya((

dılek canım arabanız nasıl memnunmusunuz..bızde araba alıcaz sanırım eşimin dayısı araba araştırıyomus bızım ıcın artık evde hamıle var araba şart dıyomus:)))nıhayet bızımde artık arabamız olucak:))) hep ıstıyoduk ama baska seyler oncelıgı alıyodu ama artık araba one gectı hamıle olunca:)))

ben galiba hamileyim ama hıcbı belirtim yok içimden öyle soylemek geldi :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KUMRALPERİ canım arabamızdan memnunuz biz...Eşim başta o arabayı istemiyordu ama şimdi çok sevdi...Canım araba her eve şart ama tabiki durumu müsait olana...Benim eşimin ailesi arabasız duramaz mesela...Hele eşim boyu kısacıkken bile altına minder koyup öyle araba kullanmaya başlamış 9 yaşında...Yalnız kayınvalide arabayı gördü spor 2 kapılı araba dediki hoşunuza gitmiş almışınız ama çocuk olsun kimse bu arabaya bindiremez onu diyor...Daha olmadan kıymetli oldu vallah...Sevindim ama...

gunaydın kızlar yenı uyandım ya .ben çok uyuyorum ya napıcam boyle gıderse uyumaktan şişcem...
dılek canım bız arabayı coktan alırdık aslında ama malesef bırısıne borc verdık alamıyoruz.o verse ooo coktan arabamız olurdu..benım esımın aılesı yok eşim küçükken ölmüşler ..o yuzden evlenırken zorlandık bıraz..ee 2 seneleık evlıyız toparlandık ama borcuna sadık olmayan cok ınsan var ..vermedıler bızde alamıyoruz.tam 1 seneyı gectı verelı ve 1 haftalık dıye almıslardı anla yanı...ama artık hamıleyım yanı vercekler elı mahkum..canım kayınvalıden bebek istedıgınızı bılıyomu..bak olursa ne kadar çok sevıcek sımdıden bellı olmus.bebek olunca zaten aile arabası alırsınız.ız sımdı oyle bısey alıcaz bakalım nasıp...

vallahı kızlar ağlaya ağlaya araştırdım ALLAH' A ŞÜKÜR O HASTALIKLARA KARŞI BAĞIŞIKLIĞIM OLDUGU ANLAMINA GELIYOMUS DÜNYAM KARARMISTI YA ÇOK KÖTÜ OLDUM((

cnm çok sevindim kötü bişiler olmadığına ama sen bebeğine dikkat et böle hemen üzülüp onuda üzme cnm.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

çok az kalmış cnm eşinle kavuşmana.neden ayrıydınız ben bilmiyorum ama şimdiden gözün aydın cnm

cnm boşver uğraşma yemekle naz yap bencede biz hepğ bakıyoruz onlara 9 ayda onlar baksın bize zemuszemus

ben galiba hamileyim ama hıcbı belirtim yok içimden öyle soylemek geldi :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah hamilesindir cnm içine doğmuştur belkide ondan öyle demişsindir.

bende hala gelen giden kırmızı yok ama peçeteyle sildiğimde kahve sümüksü gibi bişiler geliyo 1 damla.ama çamaşırımda bişiler yok.

ay hadi canım inşallah.

kadriş naber cnm nasılsın?dun servis beklediği için hemen cıkmak zorunda kaldım kusura bakma.bıcok sy yazmışsın aklımda kaldığı kadarıyla yazım canım.evet aramızda bir yas var ama ne bilim kendimi kotu hissettim.inşallah sağlıcakla alırız şu bebişleri kucağımıza.sende kan tahlili sonuclarında oyle olmuşsun benimkide oyle bir durum yani uf neyse bu konuyu kapatalım sinir geliyor.sen nasılsın nasıl gıdıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…