opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
KUMRALPERİ canım arabamızdan memnunuz biz...Eşim başta o arabayı istemiyordu ama şimdi çok sevdi...Canım araba her eve şart ama tabiki durumu müsait olana...Benim eşimin ailesi arabasız duramaz mesela...Hele eşim boyu kısacıkken bile altına minder koyup öyle araba kullanmaya başlamış 9 yaşında...Yalnız kayınvalide arabayı gördü spor 2 kapılı araba dediki hoşunuza gitmiş almışınız ama çocuk olsun kimse bu arabaya bindiremez onu diyor...Daha olmadan kıymetli oldu vallah...Sevindim ama...
ay kızlar cok gaz sancısı cekıyom karnımın altında. yatıyom gecmıo oturuyom gecmıyo ne yapsam gecer???
kadriş naber cnm nasılsın?dun servis beklediği için hemen cıkmak zorunda kaldım kusura bakma.bıcok sy yazmışsın aklımda kaldığı kadarıyla yazım canım.evet aramızda bir yas var ama ne bilim kendimi kotu hissettim.inşallah sağlıcakla alırız şu bebişleri kucağımıza.sende kan tahlili sonuclarında oyle olmuşsun benimkide oyle bir durum yani uf neyse bu konuyu kapatalım sinir geliyor.sen nasılsın nasıl gıdıyor.
ay kızlar cok gaz sancısı cekıyom karnımın altında. Yatıyom gecmıo oturuyom gecmıyo ne yapsam gecer???
olmazmı ben 13+4 um ama hala oyleyim.işten eve gidince yemek yiyip yatıyorum
yemeği bile yerken zorlanıyorum.bazen ieteyerek yiyorum ama sonrasında da midem bulanıyo
şaziş kız bende de gaz sancısı vardı bak dun sordugunda aklıma gelmemıstı.ınsallah ıcıne dogmustur da ondan oyle yazmısındır canım.bende de adt gunum gelene kadar acayıp gaz vardı sancı yapıyodu yanı o kadar ama hamısleymısım bak.ınsallah sende de vardır kız
Meraba sınannuray nasılsın canım
selam kızlar nasılsınz perşembe günü doktora gittik kıpır kıpırdı bebişim sanki içimde bisiklet sürüyordu doktorum erkeğe benzettiğini söyledi ama bir ay sonra kesin diyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?