2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay kızlar cok gaz sancısı cekıyom karnımın altında. yatıyom gecmıo oturuyom gecmıyo ne yapsam gecer???

canım sen hamilemisin ne güzel hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin

ıyı gıdıyor canım p.tesı günü sonuclarımı alıp dr gosterıcem aslında cuma demıslerdı ama malesef netten baktım sonuclarda eksık vardı bende p.tesı gıtmeye karar verdım.umarım bır sorun yoktur .bence kafana yaş konusunu takma dedıgım gıbı yasımız ne cok kucuk nede cok buyuk ben oyle dusunuyorum.canım

Nezaketcım ya sende de sureklı uyku halı ısteksızlık varmıydı ben sımdı 6+6 yım..sabahtan berı yatıyorum ve ısteksızlık var acayıp sekılde yemek yemeye karsı bıle ısteksızım bebegımde benımle bırlıkte ac kalıyo dıye zorluyorum kndımı yoksa yemıcem valla..

ay kızlar cok gaz sancısı cekıyom karnımın altında. Yatıyom gecmıo oturuyom gecmıyo ne yapsam gecer???

şaziş kız bende de gaz sancısı vardı bak dun sordugunda aklıma gelmemıstı.ınsallah ıcıne dogmustur da ondan oyle yazmısındır canım.bende de adt gunum gelene kadar acayıp gaz vardı sancı yapıyodu yanı o kadar ama hamısleymısım bak.ınsallah sende de vardır kız

olmazmı ben 13+4 um ama hala oyleyim.işten eve gidince yemek yiyip yatıyorum
yemeği bile yerken zorlanıyorum.bazen ieteyerek yiyorum ama sonrasında da midem bulanıyo

:)) Insallah kızzzz.. bıraz sıcak tuttum karnımı bı zaman sonra gecti agrı. ınsallah bıda gelmezzz cok kötü bı sancıymış o yaaa bukadar sıddetlı yaşamamıştım hıc

selam kızlar nasılsınz perşembe günü doktora gittik kıpır kıpırdı bebişim sanki içimde bisiklet sürüyordu doktorum erkeğe benzettiğini söyledi ama bir ay sonra kesin diyelim dedi

selam kızlar nasılsınz perşembe günü doktora gittik kıpır kıpırdı bebişim sanki içimde bisiklet sürüyordu doktorum erkeğe benzettiğini söyledi ama bir ay sonra kesin diyelim dedi

hayırlısı olsun canım..

BU ARADA KIZLAR BI TOPIKDE OKUMUSTUM HANGİSİYDİ UNUTTUM..
BU SENE HAMILE KALANLARIN 90% I ERKEK BEBEK GETIRIYOMUŞ DÜNYAYA..

NEKADAR DOGRU BILMIYORUMDA HEP ÖYLEYMİŞ GENELİ :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…