mrb arkadaşlar oruçlu çok zor oluyor dün sadece 100 soru çözebildim şimdi deneme çözücem bi tane anlatım bozukluğu hala yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz nasıl çalıştınız
mrb arkadaşlar oruçlu çok zor oluyor dün sadece 100 soru çözebildim şimdi deneme çözücem bi tane anlatım bozukluğu hala yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz nasıl çalıştınız
ben geldim deneme çözdüm.... kızlar 108.5 çıkardım bugunde denemeden yukselıyorum hadi bakalım
kızlar stres yapmayın dicem ama bende çok kötü oldum lisansların durumuna ama çalışmaktan başka çaremiz yok...
buarada ben hep denemlerı bi 30 dk önce bitiyorum yaaa
snvda da böyle olsa keşke .... sizin denemeler nasıl gidiyor bakalım
merhaba canım sana bir sey danısmak ıstıyorum konularını bıtrdın denemelrıı cozuyorsun nekadar guzel ben anayasadn cok korkuyorum sen herseyı ezberledın mı yanı nasıl caıstın anayasa ?aha onceden kpss onlısans a gırıp memur oln ark.m var cok ayrıntı sorulmuyor demıs senn fıkrın ne bu konuda?[/QU
geçmiş snv sorularıma baktım
eet çok ayrıntılı sormuyorlar önce ezber yaptım snr unutum ama okudukça aklıma geliyor ben hiç konu çalışmıyor değilim konulara da bakıyorum gunde en az 5 -7 konu okuyorum anlayarak artık ezber biliyorsunki unutuluyor belli bir süre snr okudukça kavrıyor insan ama ... :) başarılar
geçmiş snv soruları gibi gelirse çok basit sorular denemeler daha çok kasıyor ben şuan güvenderin denemesine başladım ve çok basit keşke snvda böyle olsa
bugünkü denemem bana göre iyiydi... genel yetenekden 48 net genel kültürden 63 net toplamda 111net yaptım
mrb 2006 önlisans soruları çözdüm genel yetenek 12 yanlış genel kültür 10 yanlışım çıktı ve hiç boşum yok sizce nasıl çıkmış sorularda dahamı az yanlışımız olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?