2010 ocak anneleri anne sütü artırma yöntemlerinizi paylaşalım..

ecrin çok normal çünkü emziren anneler enerji kaybeder ..

canları tatlı çok ister bende öyleyim..

aynen ya sürekli tatlı yiyesim var
yapmayayım diyorum
ama gelen giden oluyo yapıyorum sonra kalanlar anında bitiyor sayemde

kızlar kuru soğan bulgur pilavı helva kırmızı et ve humana ...bunlar benim vazgeçilmezlerim...

uyku zaten çok süt yapıyr
gece uyandıkça helva yiyip su içip yatın çok dolduğunu göreceksiniz
birde fazla sütünüzğ sağıp atın buzluğa ileride daha çok eömiyorlar bazen göğüs dolmdabn istiyolar o arada bir öğün mama verileceğine buzluktan eritip verirsinix

mama veren varmı kızlar
bir öğün falan
benim ki fil gibi cekiyo doymuyo hala
doktoru doyuyor refleks olduğundan istiyor dedi ama
o ağzını actıkca nasıl vermeyim yaww
içim gidiyo

kızlar benimde yanı o şeklilde fil gib julinin dediği gb sütümde çok yarıyor 1 ayda baya kilo aldık aşure yiyorum ben baya süt yapıyor ve içindekilerde çok vitaminli

eşim dalga geçiyor benimle sütlacım benim diye okadar kaseyi boş görünce gülme krizine girdi herif bende delirdim ne gülüyon süt olsun diye zorla yiyom dedim:dilcikar::mymeka:adama canım istedi yedim diyemezdim ya:dance:

ecrin çok komiksin ye tabikide ne olcak boşver ya zayıflarsın canım

JULı doymuyosa ver aç bırakma.gerçi kilo alma durumundan belli olur..
ilerde daha çok emecek büyüdükçe..

benimki de iki gündür daha çok emmek istiyor gibi
ama bize dr 2,5-3 saatten önce verme
en fazla 20 dk emzir demişti

benimki de iki gündür daha çok emmek istiyor gibi
ama bize dr 2,5-3 saatten önce verme
en fazla 20 dk emzir demişti

ama scedcedu nasıl vermem , uyanıyor aglıyor , memeyı verınce curk curk emip susup uyyuyor. insan nası dayanır da vermes, 20 dk yı gecmıyor zaten yorulup uyuyakalıyor ama ya uyanırsa 2 bucuk 3 saatten önce nasıl verılmes ki ben bılemedım (uhm::uhm:

doktor bana iki aylık olana kadar her istediğinde emzir dedi bu zamanlarda büyüme atağı oluyormuş hep emmek istiyormuş iki aylık olunca emzirme süresi üç saatte bire düşecek

ben de bi şekilde oyalamaya çalışıyordum
offfffffffff bu drların hepsi farklı bişey söylüyor
bende vereyim bari
ağlayınca zor dayanıyorum zaten

kızlar ben de çam fıstığı ( dolmalara konan) yiyiorum. onunda arttırdığını duydum. bir de inek sütü ilk 1 ay içmeyin yazıyordu bir yerde gaz yapıyormuş bebeğe. vişne suyu, susam bal karışımı , ıspanak, pekmez benim bildiğim süt arttıran besinler.

banada doktor en az 2 saat dedi ama durmuyorki bide yarım saati gecmesin dedi
az önce tam 1 saat emdi akannehir
gazını cıkardı yine aranmaya basladı
versem bi türlü vermesedm bi türlü
aclığına değil aslında ama dayanamıyor insan

juli 1 saat çok fazla...senin kız çok iştahlı o zaman çabuk büyür.ohaoldumsmile

julı benım kı bır saat emse arkasından da bır saat kusardı heralde, masallah senınkının mıdesı sapasaglam...

yaa bizimki en fazla 8-10 dak emiyo bende fazla emsin istiyorum ama yaa
tabii 1 saat de değil şöyle 20 dak falan emse keşke

ben inek sütünü doğumdan bir hafta sonra içmeye başladım..özellikle geceleri yarım kutu falan içiyorum çok süt yapıyo,fışkırıyo resmen..gaz olayınıda bilmiyorum ya bende çok gaz oluyo kendimden utanır oldum. gazdan uçucam yakında ama oğlumu etkilemiyo sanırım,gazlı bi bebek değil..sütten gaz geçmez diye okumuştum bi kaç yerde doğrumu acaba.çünkü bendeki gaz çocuğa geçse patlar vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…