kızlar birde erkeklere vurulan 3 aylık iğneler varmış..ben gidince sorcam dr uma ama benden önce giden olursa sorabilir
valla benim acımadı ama buda bi nevi gerdek gibi canım ya biz hamilelelik boyunca toplasan 5 kere yapmamışızdır..acıyadabilir yanikızlar ya
40,cıkınca eksına baslıyorsunuz ya
ilk yaptıgınızda canınız acıyor mu
ben bundan coook korkuyorummm
ne olur cvp verın
valla canım biz 38,gün yaptık eşimi daha fazla durduramadım..dinen sakıncalı diyolar ama eşimin dinle arası pek iyi değil dinletemedim..ama dayanabilirsen bi gün sonra olsa daha iyi olur bencebide bu eksın 40. gün mü yoksa ertesi günmü oluyo
valla ne edelım hoya
ınsan merak edıyor
ben özledım
hatta ruyama gırıyor
ama gülmeyin yaaa
çok tırrsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ya
40,cıkınca eksına baslıyorsunuz ya
ilk yaptıgınızda canınız acıyor mu
ben bundan coook korkuyorummm
ne olur cvp verın
bide bu eksın 40. gün mü yoksa ertesi günmü oluyo
benim aklıma bile gelmiyo :umursamaz: gerdek gibiyse yandım ben desene bi sene daha vajinismus çekecem akannehir
o zaman herif boşar beni :bbo:
küsmeden önce yatağa girince kanaman sürüyor mu dedi:jeyyar: çok tırstım kafamçokkarıştı evet dedim döndüm mçımı yattım anneeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir
ohh k<aynanam gidice annemler gelecek on gün daha rahatımkaydirigubbakcemile2
şafak 2......boshayallersmilekız hoya nee korkuyon :roflol:
biz safak sayıyoz
3 gün kaldı :lepi: sositososito :roflol:
yok beya ne gerdeğii acı sızı hiç olmaz......boshayallersmilebenim aklıma bile gelmiyo :umursamaz: gerdek gibiyse yandım ben desene bi sene daha vajinismus çekecem akannehir
o zaman herif boşar beni :bbo:
küsmeden önce yatağa girince kanaman sürüyor mu dedi:jeyyar: çok tırstım kafamçokkarıştı evet dedim döndüm mçımı yattım anneeeeeeeeeeeeeeeeee akannehir
valla benim acımadı ama buda bi nevi gerdek gibi canım ya biz hamilelelik boyunca toplasan 5 kere yapmamışızdır..acıyadabilir yani
siz sezeryanlısınız ben bir kez normal dogum yaptım oyüzden ağrı sızı olmadı kızımda..
valla canım biz 38,gün yaptık eşimi daha fazla durduramadım..dinen sakıncalı diyolar ama eşimin dinle arası pek iyi değil dinletemedim..ama dayanabilirsen bi gün sonra olsa daha iyi olur bence
gülmeyiz merak etme canım ya eminim çoğu anne aynı durumda
valla ne edelım hoya
ınsan merak edıyor
ben özledım
hatta ruyama gırıyor
ama gülmeyin yaaa
bende korkuyorum kızlar tabi veletten fırsat bulursak efem
en son 6 mayıstı :jeyyar: 1 yıl oluyo nerdeyse
bende korkuyorum kızlar tabi veletten fırsat bulursak efem
en son 6 mayıstı :jeyyar: 1 yıl oluyo nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?