2010 Ocak Anneleri Doğum Sonrası Korunma Yöntemleri

benim hamilelgim hep sancılı geçti bizde korktuk bebege bişey olur diye ekşına ara verdik bir müddet..

aşkıto siz iyi yapmışsınız gerçi doktorlar öneriyo...
kolay dogum için..

evt engel olmalı ne kaa geç o kaa ii benim için
konbsantre olamam normalde bile kaç saat uğraşıyoruz sakinleşeyim diye tırsıyom işte

biz de en son temmuzda yapmıştık ekimde yapalım dedik gülmekten yapamadık

ama bızım 8 ay bıtmeye 1 hafta falan vardı en sonkı eksın
yanı aralık bası falandı
yada kasım sonu
ole mayıstan temmuzdan berı olmasa cok zor olurdu emınımmm

kuduur kudur kudurzemuszemus

sohbetiniz çok hoş valla.Ben şubat annesiyim henüz doğum yapmadım ama ben 1 şafak sayıyorum eşim 2 şafak sayıyor.Sanırım biz de kara kara düşüncez bu yöntemleri.Takip edicem bu topiği bakalım neler oluyor.

uff kızlar neler yazmışsınız biz de ne yapcaz bilmyorum 40mız çıktı ama nasıl koruncam 4 yıl ilaç kullandım bıraktığım ay ilaçı 1 defada buğleme hamile kaldım şimdide çok korkuyorum ben hemen hamile kalıyorum 4 yıl kullanmama rahmen kaldıysam düşünün yani :) rahattım şimdi emziriyorum ne olcak bilmyorum

bittin sen feyza dermişim:))bacım hepimiz kara kara ne halt yicemizi düşünüyoz aylardır ekşın yoktu bu gazla ikinciye hamiş kalmazsak iyidir.40 çıkmasına yakın annememi gitsem ne 15 gun:)ama sonra napcam off offf:))

canbahar hoşgeldin.şimdi hoş geliyor da başına gelince düşünür durursun biizm gibi:)))zemuszemus herifler boşicak bizi:)

bende budün sağlık ocağıba gittim
hemsire 3 yöntem önerdi
kondom spiral ve 3 aylık iğne

spirali yapamam ben
3 aylık iğne için de daha bekle ve gelmeden 10 gün ilişkiy girme dedi
adettin uzun süre gelmeyebilir dedi
onuda beğenmedim
aldım kondomları eve geldim
sonra evden kaçtım :roflol:
kocem akşam onları şişirip şirip patlatsın artık :roflol:

delikafaduldendelikafadulden

benim dr 3 aylık iğneleri kesinlikle önermedi
erken menapoza bile sebep oluyorlarmış
ne halt yicez ya

ben igne olcam..
3 aylık igneler saglık ocagında yapılıyomu.

oglum 8 aylıkken hamile kaldım ne ara kaldım onu da anlamadım mafoldumbenhalbuki onun için 1 yıl ugrasmıstık önce sevindim sonra sasırdım istemedim hala uykularım kacıyo karnım büyüdükçe ben küçülüyorum her doktor kontrolunde aglıyorum aldırmadım da ama nasıl olcak orası muamma kafamçokkarıştı kendime degil ogluma üzülüyorum çok küçük bebek özgüveni olusmadan ayakları üzerinde duramadan bebekliğini yasamadan abi olucak :çok üzgünüm:yani olan ona olucak allah bana bir sekilde sabrını kolaylıgını verir tek cocuk zaten olmaz< mutlaka kardes olmalı ama bencil de olunmamalı diye düşünüyorum dogru zamanda aman kızlar o yüzden alın önleminizi süt koruyo filan da hikaye spiral en iyisi doktordan randevu aldım regl mi bekliyodum ama kısmet degilmiş dogumdan sonra kordonlarıma güzel bir fiyonk attırıcam akıllandım ama gec olduklava:

ben annemede kaçamam 2 sokak ilerde oturyor kaynanam burda onu bahane ediyorum 2 gecedir oda 8 şubatta gidyor sanmıyorum ki beklesin benim ki boshayallersmile off ki ne offf

çok güldüm o eve hiç gelmeyecekmisn juli o zman görürsün gününü dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…