2010 Ocak Anneleri Doğum Sonrası Korunma Yöntemleri

feyza kanamam var dersin atlatmak için:)anam kaçışda yok.benimkide bana soruyor bittimi diye bende heeeee bitti dedim:))gözleri parladı birden hadi ordan dedim:)))sonra da diyoki şakasına sordum 40 gun yasak diyo:)bende yedim dedim zemuszemus

offffffffffffff
içim kararıyo düşündükçe
bu gazla ikinciler gelir hemen benden söylemesi

kızlar kocalara iğne yaptırsak
bu hormon içeren ilaçlar bende çok kötü etki bırakıyor bulantı falan oluyor ölüyorum.
dediğiniz gibi öteki yöntemlerin de hep eksileri var
en iyisi kocaların iğnelenmesi
ama bu konuda hiç bilgim yok, doktoruna soran var mı?

:lepi:
delikafaduldendelikafadulden

benim koceyi de yollayayım culi beraber oynasınlar:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dün akşam markete gitmiştik eşimle..
kasadan geçti bir güzel aldıklarımız...eve geldik ben alınanları yerleştiriyorum bir de ne göreyim 2 kutu kondom..
o sırada o da poşetleri karıştırıyor meğerse bunları arıyormuş...
1şubat 40ın çıktığı tarih az kaldı diyor...
yani kızlar kocalar bizden daha iyi hesap kitap işlerinde...
yandık ki ne yandık..ne yalan bulacaz

:sm_cool::roflol::roflol:
ayçacım gazan şimdiden mübarek olsun:)))hemide 2 kutu anammmmmm:roflol:delikafadulden

benimkinin umru deil...hemen çocukmu olacak diyo yatakları ayırmayı düşünüyorum tabilide..:roflol:

:sm_cool::roflol::roflol:

ayçacım gazan şimdiden mübarek olsun:)))hemide 2 kutu anammmmmm:roflol:delikafadulden

öyle cnm valla..şok oldum tabi ben...
bu arada bnm zaten çok bir kanamam olmadı...
ilk hafta da bitti diyebilirim...zaten olduğu zmn devamlı değil kesik kesik geliyordu...
şu aralarda hmn hmn hiç olmadı...cuma doktora gidecem bakalım...40 ın çıkınca gel demişti...

hamilelikte tık yoktu,zaten korkmuştum.bebek doğdu 40ı çıktı ama emzirmek kuruluğa neden olduğundan o iş olmadı,zaten gazdan uyumuyordu doğru dürüst.eşim işten geliyordu ben sızıp kalıyordum yorgunluktan.Şimdi o korunuyor uzun süredir,her çeşidi var bırakın eşiniz korunsun.zati emzirirken hap yasak.spiralde belli süreden sonra takılabiliyor.

benim doktorumda dogumdan 2 ay sonra gel smear alıp bakcam demişti martta gitmem lazım.

ben 2010 Ocak annesi olarak 1 aylık hsamileyim ikisi de planlı olan bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…