rezene iştah mı aciyii akannehir
demek o yüzden be n hep acimn
öğretmenim bana doktor dediki tatlı yee :uhm:
süt daha kaliteli olurmuş
ilk ay 750 gr almıstı sonra tatlıı ye diyince bende yedim tabi sütlü tatlı
o ay 1 kg aldı
ne kadar doğru bilemem :uhm:
tutku neden doktor rezeneyi yasakladı
iyi de anason ve rezene farklı değil mi?
hazır satılan granül rezene çaylarında mı anason var acaba?
ben aktardan tek rezene alıp demliyorum
kafam karıştı şimdi
ne var canım yaşında kendine başka bahane bul bakimkaydirigubbakcemile..azmedersen oluyo valla..bende zor kilo veren biriyim yaşla alakası yok..
bi de şu anda yemekten kısamadığımız diyet yapamadığımız için zor veriyoruz..şimdilik sporla forma girelim bebişler ek gıdaya geçince yediklerimize dikkat ederk vericez bu kiloları:lepi::lepi:
hihoyyyt
58 kiloyum doğum öncesi kiloma döndüm yuppiiiiiiii
,hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt
yalelcim tutkunun tavsiyesi ile leslie nin yürü ve incel vidolarını indirdim her gün 1 miil arttırarak yürüdüm bugün 4 mil yürüdüm birde strec film sardım su aktı resmen
cok eğlenceli bir sey tavsiyede ederem
tam da rezenemi iciyordum:))
ben de sut icin sadece su diyorum.digerleri susatiyor diye ise yariyor saniyoruz.ben gerci yine de acnim istiyor diye yiyorum tatli
ben de 54 ile baslaldim hamilelige doguracagim siralar 74 oldum simdi 63.4 olmusum bu kilo böyle kaldi hic degisme olmuyor artik :sinifsinif:
kızlar bu kilo verme işleri bence biraz yaşla da ilgili, yaş 31 olunca çok şey değişiyor ben zaten metabolizması çok hızlı biri değildim ama 25-26 yaşında verdiğim kilo ile şimdi verdiğim kilo açısından zorluk açsısından çok fark var,artık daha uzun sürede ve saha sıkı diyetle verebiliyorum...erken doğurmak geç doğurduysan da az kilo almak lazımmış...20 li arkadaşlar üzmeyin kendinizi sizde kilo çabuk gider bence...ben kendi derdime yanayım((
yalelcim burdan link yazamıyom
goggleye yürü ve incel yaz
2. linke gir orda görürsün canım
facede de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?