scedde :mymeka: sanada buraya girmeyi yasaklıyorum
ben hala 73 üm.
ne ileri ne geri
cıldırıceğimmmm
maşalah utku
nası bi spor anlatsana bana
şimdiden baslayım
canım tv8 de ebru şallının plates programı var her sbah 10 buçukta onunla plates yapıyorum 45 dk.o kilo verdirmiyo ama vücudu topluyo sıkılaştırıyo..tv8 in sitesinde videolarıda var izleyemem dersen ordanda indirebilisin
bide leslie diye bi abla var bu bi program yapmış walk at home diye..evde yürüyün diyo..vücudun farklı yerlerini çalıştıran zorluk derecesine göre videolar çekmiş..
bi sitede gördüm indirdim videoları..ben en zorunu yapıyorum şimdi 5 mil yürüyüşü.1 saat 10 dk sürüyo..hafif koşu var içinde tempolu yürüyüş falan..hemde çok eğlenceli sıkılmıyosun yaparken..ben streçle sarıyorum heryerimi..nasıl ter atıyorum anlatamam..tabi sonra suyla o giden teri dengelemek gerekli..
yani ben videoyla yapıyorum indirmek lazım siteden..yani işin özeti 5 gündür 2 saate yakın spor yapıyorum ama değiyo sanırım
scedde :mymeka: sanada buraya girmeyi yasaklıyorum
ben hala 73 üm.
ne ileri ne geri
cıldırıceğimmmm
takma canım ya vericez nasılsa..görümceminde 1 aylık oğlu var kilo vercem diye yemiyo bişey mamaya başladılar şimdiden..çocuk hep aç geziyo sütü olmuyo çünkü..yicezki süt olsun..bak ben sporla 5 günde 1,5 kilo vermişim..pazartesi 74 tüm şimdi 72,5 omuşum..başlarsın sende gelince
Ben de deneyeyim bari. 57 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim. Şimdi 63 kiloyum. Ama ben doymak bilmiyorum,çok acıkıyorum. Bir de 55 e düşmek istiyorum. Yaza kadar versem başka bişey istemem...boshayallersmile
bu sabah tarıya bi çıktım ibre 59u gösteriyor
çok mu hızlı kilo veriyorum ben çok su içiyorum öyle abur cubur tatlı falan yemiyorum
bu hızla geçtim doğum öncesi kiloyu ben evlilik kiloma dönecem 53e
ya ben 22 kg aldım doğumda 8 kg gitti geçen gün dr.gittik bi ümit tartıldım hala 8 kg hiç vermemişim 12 kg fazlam var nasıl vereceğim bilmiyorum sütüm kesilir diye yemeyide kesemem havalar güzelleşsede oğlumuda alıp yürüyüşe başlasam off ya 12 kg nasıl verilir
çoğumuz benzer durumda esracım merak etme...ama veren çok kişi var ve doğuranlar hep veriliyor diyor, e yalan söylemiyolardır herhalde...bence şanslı bi anne grubuyuz önümüz bahar ve yaz kilolar çok yerleşmeden verme şansımız var ve bu şansı iyi kullanmak lazım, tahin helvalar pekmezler ballar hepimizde gırla gitti bi ara artık azaltmak hatta kaldırmak lazım ben denedim bunları yemedim sütümde azalma falan olmadı hatta sütün artması gereken dönemde de çocuğun ihtiyacı ile paraalel arttı demekki tatlı ile alakası yokmuş kendimizi kandırmayalım bence diii mi ama ???naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?