2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

3 haftadır bi insan gram oynamazmı yaaa :gitme:
o kadar heves edip yapıyom
ama yok yok yok

-

tutkucum aynı yer dediğin sende zayıflaan mı....
bende aynı kilodayım canım
71,9 -72 :tomato:

evet canım o site..

niye kimse veremedi ya..ben fazla yapamadım ondan veremedim aslında suçumu biliyorumda..bakalım bu hafta vericem kesin iddialıyım

ya bende de gram oynama yok...o kadar dikkat ediyorum yürüyorum dışarda da... ama yok yok...
ama neyseki almıyorum da ...

sced bugün mezuara buldum sonunda
narin ölçülerim
kalca 113
göbek 102 akannehir

tutku walk of 10 pount 3mil i indirdim 6 parti
gom yüklü oldupu halde sağ tıklıyorum birlikte ac ta gom yazmıyo acamadım yaa kafayı yicem
bilen varmı
bağa yardım edecek

ya kızlarr:bbo::sm_cool:
ne oldu bize ...
kimsede şevk kalmadı mıakannehir
ya hadi silkelenelim ve kendimize gelelimmmmmm
ilk gaz benden ben dün 5 milin 4 bugün de 3mili yaptım
lütfen burdan hergün yazalım
şu kadar milim yaptık diyeeeee

ben 2 mil yapabildim melisa uyandı kaldı :1no2:
birde bacak karın göbek hareketleri yapıyorum

ben 2 mil yapabildim melisa uyandı kaldı :1no2:
birde bacak karın göbek hareketleri yapıyorum

o haeketler nasıl canım bi siteden mi buldun yoksa kendin mi yapıyosun....
bende sabahları ebrucuma takılıyorum....
insallah faydalarını görücez
hadi bakam kolay gele
haydi hophihoyyyt hophihoyyyt

60.9 um bu hafta, callentic benim favorim her gün yaptım, baya hoşuma gitti. kaydirigubbakcemile2

off bu hafta aksilikler beni buldu hep..pazar günü boynum tutuldu kas gevşetici falanda alamadım pazartesi salı kafam yanda dolaştım hep yapamadım spor falan..pazartesi dr a giderken utkuyu arabasıyla merdivenlerden indirmeye kalkınca bide kolumu ağrıttım şişti kolum..üzerimde bi halsizlik kımıldayamıyorum ya..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
biri beni tokatlasın kendime gelimeyvahedigeldismile

tutku walk of 10 pount 3mil i indirdim 6 parti
gom yüklü oldupu halde sağ tıklıyorum birlikte ac ta gom yazmıyo acamadım yaa kafayı yicem
bilen varmı
bağa yardım edecek

aa neden acaba..videodanmıki..ben şimdi morning plusı indiriyorum o bitsin bide bunu indirip bakarım.

leslie ablanın bi yazısı varmış.videoları indirdiğimiz siteye eklemiş bi arkadaş..göremezsenin diye burayada eklim faydası olur belki..

başarmak için, kendini en rahat ettiğin düzeyde yap diyor.:)) yeni başladıysan, önce 1mil dene. ve her hafta arttır. bu başlangıçtaki motivasyonu korumanı sağlar ve herhangi bi sakatlanma riski olmaz(sakatlanma dediği sanırım şu birden fazla hareket etmekten kas yorulması) yürüyüşü yaşam stiliniz haline getirin:))

ayrıca yazıda egzersizden 20dk. önce 2bardak, egzersiz sonrasındada 2 bardak(minumum tabi bukadar az su bana yetmez mesela) su için diyor. su kaslara enerji sağlanmasında gereklidir ve vücut ısısını dengeler. yine ilk başlangıçta kalp hızınızı çok arttırmayın.. yanınızdaki bir insanla konuşacak düzeyde olsun(ilerleyince jogging egzersizlerinde yada fat burning egzersizlerde daha fazla olmalı, bu normal yürüyüş için arkadişlerim)

Offf hala aynıyım gitmicek bu kilolar... Zaten geldiğimden beri hiç yapmadım nasıl gitsin durduk yere (((

Mankenlere taş çıkaracak ölçülerimi de ekler misin scedcimaklinialirimsmile
Bel: 81
Basen: 99
Göbek: 94

özge sen onlara ölçümü deyon :mymeka:
benim en narin ölçüler bende :dilcikar:
basen 113 :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…