2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

bilmiyorum canım dün juliide yapamamıştı sonradan başardım dedi ona bi sor istersen..ben media player classic kullanıyorum..açamadığı bi video görmedim daha..

ben sabah 8 de başladım spora..5 milin 4 ünü yaptım..10 pounds unda 2 milini..toplamda 6 mil yaptım bugün..ebru şallıyla plateste yapcaktım ama eşim geldi yapamadım..belki callanetics yaparım

sabah 4 mil yaptım
sonra ece ile dışarı çıktık arkadaşıma gittim markete gittim eve geldim 1 milde öyle yürümüşümdür en az bugünlük yeter heralde
ben uzun zamandır pilatesi ihmal ettim
bu sabah kotlarımdan birinin daha içine girdim kilo veremiyorum ama sanırım sıkılaşmışım :lepi:

nek cim
6 partın hepsini indirdiğinden emin ol
sonra bir klasörde topla
6. partı masa üstüne sürükle

olmazsaa

yine aynı klasörle hepsini 6. parti winrrada ac
ordan masa üstüne sürükle sağ tıkla birlikte ac gom player

çok sağol canım:lepi: bende simdi irdirdiğim 10 hoursu yaptım çok eğlenceli geldi bana....
ben anca 11 lerde 12 lerde yapabiliyorum
küçük bi kızımda var ya
ya kızlar varya bu yürüyüsleri indiricem diye baya bilgisayar öğrendim sizinde sayenizde:lepi:
alkisalkisalkisş:sm_cool:

sevindim nek :lepi:
en daha onu yapmadım
hafta sonu dısarda yürürüm ptesi artık
bende cok merak ettim walk of u

süpersin bi izmirliyede bu yakısır
yaz geliyo tabi ohhhhh izmirim burnumda tütüyo.............
sende gençkızlara tas çıkartçan demi hemde bi anne olarak...........
yürü izmirlim........benim yerimede yürü ...kordon.........kemeraltı.........
ha bide kızlar ağasında bi kahve..........
ama illaki karsıyaka vapurunda bi çayyyy iç............
ben gelene kadar tamam mı canım..........bide günes batımını izle benim gözlerimle...........
çok özledim çok.........:1hug:

hani bakiim hareketler yapılmıyoru :mymeka:

ben hergün devam sositososito
lesliyi yapamadım ama dışarda 2 mil yürümüşümdür belki fazlası ama ben 2 mil diyim
artık mekike falanda basladım

diet gurupları bölümüde göbeğini eritmek isteyenlerin topiği var
birde ordaki hareketleri yapıyom
bu hafta 100 grmda olsa ümitliyim :roflol:

aslanım juli kim tutar seni

ben bu haftasonu yine serdim kendimi hiç bişey yapmadım
malum bugün gezdik
yarın kahvaltıya misafir var akşam da biz misafirliğe gidicez yine bişey yapmam

nek gel de beraber yapalım bunları

nek gel de beraber yapalım bunları

SCED BEN İNSALLAH MAYISTA İZMİRDE OLUCAM SENİNLE GÖRÜSMEK İSTERİM...KONAKTA....SAAT KULESİNDE KINMIZI KARANFİL YAKAMDA 3 GİBİ BULUSURUZ CANIM...SENDE Bİ KIRMIZI GÜL TAK YAKANA ÖYLE TANIRIM SENİ...........kaydirigubbakcemile5,olumunekankayizsmile

eşim cuma gecesi ve dün evi boyadı..bizde anneme gittik utkuyla..dün ablamla dışarda yürüdük biraz..eve geldik saat 5 ten gece 1 e kadar hiç oturmadan iş yaptım..bugünde yine öyle yeni oturuyorum..10 mili geçmştir iki gündür yaptıklarım zemuszemus

bnde bugün bazarda gezdim akşama kadar
kucağımda melisaylan hemide
şimdi tabanlarım ağriyi
lesli teyze kurura bakma böğün ben yokum

oh valla havalar güzel galiba sizin oralarda
gezin usacıklarınızla....bizim buralar hala soğuk bi çıkamadık oğlusumla sokağa....
bende bugün su yeni 10 pounts mudur onu yaptım bu sanki daha çok göbek çevresi için iyi geldi bana
bizim apt.bayanlara falan hep söylüyorum sizde yapın diye
lesle ablanın iyi reklamını yaptım

nek leslie seni arkasında yürüyen eleman yapsınsempatiksalakcinni hihoyyyt:dance:

sced canım ben bu sabah tartıldım 70 im hala çakılı kaldım 70 e..ama düzenli yapmıyorum hiç leslieyi düzenli yapsam vericem onu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…