bugün calle ti yapem dedim
basladım ortalarında balerin gibi hareletler yaptı
ben şimdi öle sopayı nerden bulayım
gittim kapıya dayandım
orda hareket edem dedim kadın gibi
biri beni görse kim bilir ne derdi
kapı ve ben :roflol:
canım hos geldin....biz bu linkleri ...yürü ve incel yaz googleye karsına iki tane site gelecek kalpli kalpli olan leslie sonsa yazan ve parantez içinde tek link yazan gir orda karsına merwess diye bi kız resmi çıkıcak sende zayıfla sitesi bu ayrıca orda bütün miller yazıco biz 3 ve 5 mil yapıyoruz... insallah bulursun....
çok teşekkür ederim yaaaaaa
indiriyorum şuann
bi liste falan varmı benide ekleyinnn
evet krizalit dikişler acıyor bende çok yapmıyorum..bana 500 adım daha zevkli geldi 3 4 kez onu yapıyorum.
benimde acımıyor kızlar dikiş yerlerim 5mil yapıyorum
benimde kırmızı canım dikiş yerleri bide tatlı tatlı kaşınıyo arada kafayı
yicek gibi oluyorum kaşıyamayınca
bu arada bende pazartesi günü k-fleaks se başladım sabah öğlen 1kase yiyorum akşamlarıda tavuklu yada tonbalıklı salata yiyorum koydum kafaya zayıflıcam en az 65e düşücem tatil yaklaşıyor 10temmuza kadar vermem lazım kiloyu yoksa moral sıfır kalır bu arada 74kiloyum heee
neyyyya kızlar benim sütüm sanki azaldı yaaaaaaaaaa....su ka flekslerden bende aldım bide anca günde iki öğün yiyorum çünkü geç kalkıyoruz...göğüsüm yumusak sanki süt yok onda...oğlumda çok emmiyo ama ağlamıyoda genelde uyuyo...sizin bebisler ne durumda....
kendimi suçlu hissettim...çok yemiyorum diye süt olmuyor diye....bebeğimin geceleri altı çok ıslak olmuyo....sizinkiler nasıl.....ne olur yazın ...kafayı yicem...
ben hamilelik öncesi 8 ay plates yapmıştım bütün hareketleri o kadar rahat yapardımki..doğumdan sonra yapamadım biraz çok zorlandım çok moralim bozuldu..ama azar azar yaptım hergün biraz daha arttırdım..canın acıyınca zorlama..ben doğumdan 1 ay sonra ağda yaptırdım dikişlerin üstüne bile yaptılar..o zaman açılmadıysa dikişler bi daha açılmaz merak etmekıslar dün 4 mil yapmıştım ya akşamına pilates yapmaya çalıştım önceden yaptığım sürenin 3 katını yapardım da bana mısın demezdim, akşam çok moralim bozuldu o kadar zorlandım ki...bu ben miyim dedim, tortop oldum bazı hareketlerde bazısında kalkamadım bu hep böyle mi olacak ya???
bugün de 5 mile niyetlendim 3. milde Aras verrik verrik...ortalığı inletti birden oyun halısından cici cici bakarken... aldım kucağıma bir mili de onunla yaptım yalnııııııız benim dikişlerim acımaya başladı güye 3. ayda başlıcam diye kendime söz vermiştim ama buradan gaza geldim resmen...neyse yarın duruma bir bakıcam artık...
bugün sadece calleneti yaptım (adını doğru yazdığımdan emin değelem)
ama o kadınlar kadar yapamadım onlar bir hareketş 100 yapıyorsa ben 50 kaldım yavas yavas arttırcam
akşamde aarkadaslara gittik benil mil kaldı
yapmayınca lesli bana kızacakmıs gibi geliyor :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?