2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

akannehir
valla juliyet ben seni görsem öyle bi camdan bu kadın azmıs heralde derdim ....bide ne fantezi ha...yapardım...kapıymla....kaydirigubbakcemile3

bende dün yapmadım ama salı günü hem 3 mil hemde 5 milin 3 yapmıstım....
kaydirigubbakcemile2bugün evi temizledim ama spor yapmalıyım...c.tesi günüm var...

çok teşekkür ederim yaaaaaa
indiriyorum şuann
bi liste falan varmı benide ekleyinnn

kıslar dün 4 mil yapmıştım ya akşamına pilates yapmaya çalıştım önceden yaptığım sürenin 3 katını yapardım da bana mısın demezdim, akşam çok moralim bozuldu o kadar zorlandım ki...bu ben miyim dedim, tortop oldum bazı hareketlerde bazısında kalkamadım bu hep böyle mi olacak ya???

bugün de 5 mile niyetlendim 3. milde Aras verrik verrik...ortalığı inletti birden oyun halısından cici cici bakarken... aldım kucağıma bir mili de onunla yaptım yalnııııııız benim dikişlerim acımaya başladı güye 3. ayda başlıcam diye kendime söz vermiştim ama buradan gaza geldim resmen...neyse yarın duruma bir bakıcam artık...

evet krizalit dikişler acıyor bende çok yapmıyorum..bana 500 adım daha zevkli geldi 3 4 kez onu yapıyorum.

evet krizalit dikişler acıyor bende çok yapmıyorum..bana 500 adım daha zevkli geldi 3 4 kez onu yapıyorum.

senin de mi acıyor ecrin? e kızlar nasıl yapıyor ne zamandır ben anlayamadım?
heyyy kızlar nasıl yapıyorsunuz hiç canınız yanmıyor mu?
sanki sezaryen kesimin olduğu yerde iğneler batıyormuş gibi bi his oldu, acıyor ama çok çok değil ama ya daha da kötü olur hiç yapamazsam diye korktum ben...pilates yapmayacağım bir kaç hafta daha, milller de zorlarsa onları da bırakırım mecburen ((

birde dikiş yerinin oldugu yer benim çizgi yani kırmızı siiznde öylemi?öylemi kalcak*

bugün sadece calleneti yaptım (adını doğru yazdığımdan emin değelem)
ama o kadınlar kadar yapamadım onlar bir hareketş 100 yapıyorsa ben 50 kaldım yavas yavas arttırcam
akşamde aarkadaslara gittik benil mil kaldı
yapmayınca lesli bana kızacakmıs gibi geliyor :roflol:

krizalit ilk başlarda pilatesin karın hareketlerinde dikiş yerlerim sızlıyordu sızlamayı hissettiğimde ben bırakıyordum farklı hareketlere geçiyordum ama şimdi çok daha rahatım çok nadir hafif bi sızı oluyor yine zorlamamaya çalışıyorum. milleri yaparken dikiş yerlerim rahatsız olmadı hiç

julii leslie beni dövcek kaç gündür yapmıyorum

benimde acımıyor kızlar dikiş yerlerim 5mil yapıyorum
benimde kırmızı canım dikiş yerleri bide tatlı tatlı kaşınıyo arada kafayı
yicek gibi oluyorum kaşıyamayınca
bu arada bende pazartesi günü k-fleaks se başladım sabah öğlen 1kase yiyorum akşamlarıda tavuklu yada tonbalıklı salata yiyorum koydum kafaya zayıflıcam en az 65e düşücem tatil yaklaşıyor 10temmuza kadar vermem lazım kiloyu yoksa moral sıfır kalır bu arada 74kiloyum heee

ya kızlar benim sütüm sanki azaldı yaaaaaaaaaa....su ka flekslerden bende aldım bide anca günde iki öğün yiyorum çünkü geç kalkıyoruz...göğüsüm yumusak sanki süt yok onda...oğlumda çok emmiyo ama ağlamıyoda genelde uyuyo...sizin bebisler ne durumda....
kendimi suçlu hissettim...çok yemiyorum diye süt olmuyor diye....bebeğimin geceleri altı çok ıslak olmuyo....sizinkiler nasıl.....ne olur yazın ...kafayı yicem...

neyyy
k felsk mi
:mymeka:
bizler bebek emziriyoruz arkadaslar
yazık bebelere

ben hiiç boğazımdan kesmedim
pekmez tahin bal recel bi güzel kahvaltımı ediyorum
erimezsem erimeyim
sütüm olsun yeterki

ben hamilelik öncesi 8 ay plates yapmıştım bütün hareketleri o kadar rahat yapardımki..doğumdan sonra yapamadım biraz çok zorlandım çok moralim bozuldu..ama azar azar yaptım hergün biraz daha arttırdım..canın acıyınca zorlama..ben doğumdan 1 ay sonra ağda yaptırdım dikişlerin üstüne bile yaptılar..o zaman açılmadıysa dikişler bi daha açılmaz merak etme

bende dün yapamadım ama oğlumla çarşı pazar gezdik heralde birazda olsun sporun yerine geçer..bugünde yapamayabilirim dışarı çıkcam yine..off leslie bana tekme tokat girişcek

nek oğlumun kilosunu sormuşsun..benimki 35 haftalık 2940 doğdu..erken doğan bebekler daha hızlı gelişirmiş..ocak anneleri topiğinde bebeklerin gelişim çizelgesi var orda paylaşıyoruz diye buraya yazdım yoksa üzülceğini bilseydim paylaşmazdım..oraya bak çoğu bebek seninkiyle aynı sayılır ama benimki gibi bi kaç tane var..demekki normal olan kilo seninki..zaten nasıl çok zayıf sağlıklı değilse çok kilolu bebekte sağlıklı olmuyo..allah ömürlerini uzun etsin.kiloya takılma..

canlar ben emzirmiyorum zaten yazarken en başta ilerki sayfalarda emişmeyen annelere diye yazdım k fleaks diye ama normaldede yiyebilirsiniz bitsürü şey var içinde zararı yok yane emmediği için 2öğün yiyorum ben emse onla zaten sütüm olmazki kızlar emişinler yapmasın

emzirenler anneler spor zayıflamak için yemenizden kısmayın sakın bebişlerimiz büyüyor daha çok süt üretmemiz gerek..sporuda bünyenizi zorlamadan yapın..

meraba kızlar bir kaç gündür topiğinizi okuyorum. yürüyüşleri indirdim ben de 2 kere yapmayı denedim ama 3 mili hep 1 mil bitince bıraktım bir ağrı saplanıyor boşluğuma. ama yavaş yavaş artırıcam ben de. beni de listeye eklermisiniz yaza ben de sizinle beraber formda başlamaK ıSTıYORUM.
doğumdan önce 60 doğumda 78 şimdi 69 kiloyum ve 57 kilo falan olmak istiyorum.
boyum 1.63 bel 91 göbek 98 basen 106

hoşdüştün özgecim sen de...sced bacı ortalarda yok ki çizelgeyi düzenlesin boşladı buraları, hem leslie yi hem de buraları...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…