2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

bu da içinde utkunun kardeşi unutulan göbüşüm..yalnız olgun ve dolgun bir kahvaltıdan hemen sonra çekildidelikafaduldendelikafadulden

eee peki napıyoruzz simdiiii
ben acim bi video pilates yapim dedim olmadi makinam eski olunca kaldirmadi acamadim videoyu. o zman geriye yuruyus kaldi.uyansin bebem doyurup yuruyuse cikalim.bakalım aksam hesap vericem buraya gercekleştirebildim mi bugunku hedefimi :))

bende yürüyüşe çıkayım diyordum ama dışarısı rüzgarlı vazgeçtim
ece uyusun pilates yapacağım
2 video hedefim var bugün

anaam geldim ya kızarsınız şimdi
basenlerden nasıl kurtulacam ben eski kilomda olsam da eteklerim olmiyi

sced terbiyesizsin kızım sen.. alsanaalsanasmile
benim o kaa göbeğim olsa çıplak gezerim allaaama.
de get gözüm görmesin seni :dilcikar:

iki pilates videosu yapacaktım ama kızım izin vermedi
bugünlük 1 taneyle idare edeceğiz hiç yoktan iyidir 30 dk pilates yapmış oldum

bu da içinde utkunun kardeşi unutulan göbüşüm..yalnız olgun ve dolgun bir kahvaltıdan hemen sonra çekildidelikafaduldendelikafadulden

foton görünmüyor canım

anaam geldim ya kızarsınız şimdi
basenlerden nasıl kurtulacam ben eski kilomda olsam da eteklerim olmiyi
kaydirigubbakcemile klava:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

iki pilates videosu yapacaktım ama kızım izin vermedi
bugünlük 1 taneyle idare edeceğiz hiç yoktan iyidir 30 dk pilates yapmış oldum

ya şu plates mutlaka plates topluylamı yapılmalı topsuz olmuyormu

benim yaptıklarım topsuz
tv8 in sayfasından pilates videoları indirdim onları yapıyotum
1. den başladım sırayla yapıyorum

endişelenmeyin anneler,havalar ısınsın bebişlerle bol bol yürüyüş yaparsınız.Bol su içersiniz,abur cuburdan da uzak durdunuz mu tamamdır...keyfini çıkarın bebişlerin şimdi yattıkları yerde duruyolar,5 aydan sonra tutabilene aşkolsun...

valla bnm daha vermem gereken 8 9 kilom var sinie oluyorm kendime hiçbir kıyafetime sığamamaktansempatiksalakcinni :1ninca:

şu kilolar bir gitsin de neyle giderse gitsin cnm..kaydirigubbakcemile5.

işte benim topiğim, siz olan bir kaç kıyafetten bahsedebiliyorsunuz yine benim kıyafetlerim baldırlarımdan geçmiyordu geçen denedim de ve bir daha denemedim o kadar moralim bozuldu (( zaten hayatım diyetle geçiyordu, sürekli diyete ve spora rağmen hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım, aynalara bakmak istemiyorum şimdi
57 ile hamile kaldım, doğuma 74 ile girdim, şimdi 67 kiloyum...bi yandan da yiyorum, kısacam diyorum ama sanki beynim dönüyor içimden birşeyler çekiliyor ya arkadaşlar, kısmakta zorlanmayan biriydim normalde şimdi azalttığım zaman bayılacak gibi oluyorum,mememden inmiyor ki sıpa.
ne yapacaz yaaa, gerçekten birbirimizi motive edelim, geçen gün cindy nin hamilelik sonrası aerobik videosunu yaptım 10 dk. her tarafım et kesti, dikişlerim acayip sızladı, demek doktorla konuşmadan egzersiz de yapamayacam, e diyet de yapamıyoruz sanki sıkışıp kaldım gibi, ya ben çok üzülüyorum yaaaaaaaa!!!

ilk foto benden gelsin
işte hala hamile gibi olan göbeğim
hamileyken ne kadar sevimli gelirdi şimdi yağ deposu iğğğğrençççç

ya sen dalga mı geçiyorsun yaaaamafoldumben....hamilelik öncesi bile böyle değildi benim göbeğim:gitme:

ben de yuruyus yaptim sayilir 20 dk bebekle bu 30 dk ya denk gelir herhalde:))
dışarıda mı yaptın yürüyüşü öğretmenim?? ben korkuyorum tek başıma çok ışık, cadde falan var parka kadar....

kızlar yeni bir spor buldum
walk at home
evde yürüyüş..bi site var ordan indirdim videoları bakalım bugün misafir geldi yapamadım ama yarın başlıcam..

yorumlarda çok etkili olduğunu okudum onunla birlikte birazda plates yaparsam süper olur..yemekten kısamıyorum çünkü ancak sporla forma girebiliriz..utku emdikçe içim çekiliyo benim acıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…