2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

benim canım hiç bişey almak istemiyo..geçen hafta bende alışverişe çıktım sözde kendime bişeyler alcaktım ama oğluma çarşıyı alıp geldim..

slm kızlar göbüşleri sarsak çok faydası olur.ben sezeryandan 10 günb sonra sardım şimdi göbekim yok denecek kadar yani.benimde 3 kilom kaldı dogumdan sonra ama vermiycem.daha almayayımda

birde herkes kilosunu yazsın bakalım kim ne kadar verecek neler yapmış vermiş hırslanırız belki

hamile kalmadan önce 69
doğum 82
doğumdan sonra 76
şuan 80

haftasonu yapamadım spor..o yüzden zayıflama başlangıcını bugün olarak sayıyorum..
kahvaltı öncesi tartıldım 74 tüm.bakalım ay sonunda ne kadar olucam..

hayırlı olsun canım
ben önceden çok iradeliydim şimdi eser kalmadı da kendimi hırslandıracak şeyler arayışı içerisindeyim belki kilo verenleri görürümde işe yarar çanakkaleden döniyim bende başlıycam

aneem tam benim konum
benim göbek hiçdoğum yapmamıs gibi offf....

tutu dediğinianlamadım ben nasıl yapıyon
istanbula dönünce ona baslayem

vereceksiniz eminim bütün kilolarınızı,4.aydan sonra hareketlenmeye başlıyolar zeten bebekler ee yaz da geliyor.yürüyüş yapın bol bol,biraz da dikkat ettiniz mi tamamdır.bol bol su zaten süt te yapıyor.havalar ısınsın havanız da değişir,insan hırslanıyor bahar en güzel mevsim kilo vermek için bence...

aneem tam benim konum
benim göbek hiçdoğum yapmamıs gibi offf....

tutu dediğinianlamadım ben nasıl yapıyon
istanbula dönünce ona baslayem

tamam sen gel anlatırım ben sana..hatta yapmak isteyen kızlarla hep birlikte cam açarız karşılıklı yaparız sporumuzu gaza geliriz hep birlikte yapınca:roflol::roflol:

geçen gün ben anlamadan 5 litre su içmişim.o kadar dadandım suya.ama iştah açık bende.mecbur spor yapıcam.zayıflarız inş kendimden nefret etmeye başladım

valla bende aynı dertteyim...offf yaaa...şu kilolarmafoldumben
suya dadandım bakalım...hayırlısıakannehir
ekmek yemiyorum abur ubur azalttım

ne güzel pilatese başlamıştım geçen hafta
ama bütün düzenim alt üst oldu
ankaradayız cumadan beri
cumartesi eve döneceğiz
pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum

Merhaba arkadaslar,
Forumu takip ediyordum ama bu basligi gorunce yeni uye oldum.
Cok sevindim burayi bulduguma ben de ayni dertten muzdaribim Feci kilo takintim var o yuzden de mutsuz hissediyorum. Onumuz yaz ne yapip edip forma girmem lazim.

56 ile hamile kaldim su an 61 kiloyum. Ilk basta hamilelik oncesi kiloma bi donmek istiyorum. kaydirigubbakcemile3
Ben hamile kalmadan once de biraz kilo almistim, daha sonra 6 kilo daha verip 50 kiloya dusmek istiyorum. Cunku ancak o kiloda kendimi iyi hissediyorum ben.

Yurtdisindayim. Haziran basinda Turkiye'ye gidecegiz. O zamana kadar onumde 3 ay ve verilecek 11 kilo vaaaar! Boyle soyleyince korkutucu geliyo ben simdilik 5 kilo diyeyim de:)))

Ben de ocak ayinda dogum yaptim. Normalde cok guzel diet yapip kilo verebilirim ama oglumu emziriyorum ve az yersem sutum azalir diye dusunuyorum. Arada kaliyorum o yuzden:uhm: Siz ne dersiniz kizlar?

Ben de yarindan itibaren baslayayim. Spor yapmakla baslayayim. Pilatesi nerden yapiyorsunuz?

kızlar bu tempolu yürüyüşleri indirmeyi çoğunuz çözemediniz..detaylı anlatmaya çalışıcam..

linke tıklayın

bilgisayarda nereye atıcağınızı seçin..

bu şekilde dosyalar halinde iniyor..herhangi birine tıklayın

bu şekilde bunu çekin masaüstüne yada istediğiniz dosyaya atın tek dosya haline geliyor..o şekilde açabilirsiniz

canım yaaaa en sonunda çaresiz bıraktık seni, bu yolu seçtin...çok saol arkadaşım ya....kızcağız kendini yırtıyo biz bi alay armut beceremiyoz...sempatiksalakcinni

hiç bile gom player yüklenmesi, gerekiyormuş yükledik açtık bile
ama tek armut benim yemek yerken izleyenkaydirigubbakcemile3

tutku bana leslienin platesnii göstercektin sayfa 18 didin ama bulamadım ben
ebru sallıyı indirdim ama sevmedim onu
lesli daha sempatik

off offf.. ben bu kadar açıklamaya karşın halen indiremedim..
allahımm... bi elim klavyede, bi elim pompada.. begüm ağlıyor içerde açım diye.. anlamadım ne olduğunu bu işin...

off offf.. ben bu kadar açıklamaya karşın halen indiremedim..
allahımm... bi elim klavyede, bi elim pompada.. begüm ağlıyor içerde açım diye.. anlamadım ne olduğunu bu işin...

tam olarak nesini yapamadın canım..adım adım anlatim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…