kızlar ben diyete başladım, biraz önce bir tencere sütlaç yapıp neredeyse yarısını sıcakken yediiiiiiim!!!!!
kızlar ben diyete başladım, biraz önce bir tencere sütlaç yapıp neredeyse yarısını sıcakken yediiiiiiim!!!!!
siteyi buraya daekle tutku yürüyoz evde bari spor yapmış olalım
sced terbiyesizsin kızım sen.. alsanaalsanasmile
benim o kaa göbeğim olsa çıplak gezerim allaaama.
de get gözüm görmesin seni :dilcikar:
60la hamile kaldım, 79la doğuma gittim, şimdi 61e düşmüşüm ama o eski halimden eser yok şimdi, etler salmış gitmiş, çokta üşeniyom spor yapmaya zaten çocuk canımı okuyo, gece gündüz uykusuzluk, 5dk bulsam bir köşeye sızıp kalıyorum, bu spor olayına benimde başlamam lazım, daha doğrusu gaza gelmem lazımmm
yalnız bir ayda 18 kilo!!!! süper vermişsin...
canım 15 dk aralıklarla hepsini indirmen lazım..benimde kota dolu yarın sıfırlanıcak bi video indirebildim inş yarın hepsini indirip bi bakıcam..bana hangisi yararlı olucak..benimde toparlanmamın zamanı geldi sanırım hiçbirşeyim olmuyordu 1pantolon etek aldım malum kilodan etek giyince bacaklar sürtüyo artık
nu giydimüstümede 1 bluz aldım giyince o kadar hoşuma gittikki giyinmeyi özlemişim olmuyo diye sürekli döndür döndür 2 etek 3 bluz giy
şimdide onlar sıradan oldu ama ilk giyince çok güzeldi başkada almıycam
69 la hamile kaldım 82 le doğuma gittim 76 ya kadar indim şimdi 79-80 arasıyım 2 kilo daha alsma doğuma gidicem
eşim karnımı kızım bak kardeş diye seviyo kocaman bi göbeğim var heryerim çatlak kendimden nefret etmeye başladım
65 e düşmem gerek yani 15 kilo
eskiden çok iradeliydim orta okulda düzenli diyet yapıpbol yürüyüşle 18 kilo vermiştim
ama şimdi irade falan kalmadı
spora gitmem şart diyorum kızladaeşim derken saatler uymuyo bu çok ii oldu
tutku birşey sorucam canım
nasıl bişeyd enemekiçin ilk mesajdaki 1 i indirdim 2 olmadan açmadı 2 yi indirdim 1 i açıyim dedim 3 ü istedi
sendede öyle birşey oldumu yoksa birini indirip izliomusun hemen yoksa o partta kaçtane varsa hepsini indiripmi açtın
ruzgar hepsini indirmen geriyor.part1 den artık istedigin video da kaç tane bolum varsa tamamını indireceksin.diyelim part6 ya kadar indirdin hepsini part1 e git ve oyle aç
tutku canim cok saol ben daha bakamadim ama cok faydali olacak,tanitim videolarina baktim da insallah yapabilirm ben de:))
3 mile nasıl uzun suredir hareket etmeyen biri icin basalngic olabilir mi.yoksa 1 den mi baslamali??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?