2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

kızlar ben diyete başladım, biraz önce bir tencere sütlaç yapıp neredeyse yarısını sıcakken yediiiiiiim!!!!!

bende ocak annesiyim karında oluşan çatlaklar için bir limon ile 3 kaşık kahveyi 8Türk kahvesi)karıştırıp vücuduma özellikle çatlaklar üzerine peling yapınca çatlaklar azalıyomuş.40 gün avonun çatlak ve selülüt kremini kullandım.ama dün bu kahve pelingini yapınca daha fazla etkisini gördüm.deneyin derim

siteyi buraya daekle tutku yürüyoz evde bari spor yapmış olalım

canım site ismi yasakmı bilmiyorum ama google a yürü ve incel programı yaz ilk çıkan site ***************** olcak oraya gir..orda bi sürü video linki var...walk at home le kaç mil yürümek istersen yada nereni çalıştırmak istersen ona göre açıklamaları var bütün videoların..istediğini seç 4 5 linl var bir video için..tek tek indirmen lazım her linkin arasındada 15 20 dk beklemen lazım..karışık biraz ama olmazsa sorarsın yine yardımcı olurum

60la hamile kaldım, 79la doğuma gittim, şimdi 61e düşmüşüm ama o eski halimden eser yok şimdi, etler salmış gitmiş, çokta üşeniyom spor yapmaya zaten çocuk canımı okuyo, gece gündüz uykusuzluk, 5dk bulsam bir köşeye sızıp kalıyorum, bu spor olayına benimde başlamam lazım, daha doğrusu gaza gelmem lazımmm

ay ben bugün başladım bu walk at home e 45 dk hızlı 3 mil yürüdüm :lepi::lepi:
süper geldi gerçektende..video yuda usb ye attım usb yide dvd ye taktım hem oğlumun yanında sporumu yapmış oldum..utkununda ben hareket ettikçe bir hoşuna gitti eller kollar benle birlikte coştu çocukta..

yalnız bir ayda 18 kilo!!!! süper vermişsin...

spora nasıl vakit buluyorsunuz kızlar ben bu sıpadan fırsat bulamıyorumkiii off ya tombiş olmaktan çok sıkılıyorum.

benimde toparlanmamın zamanı geldi sanırım hiçbirşeyim olmuyordu 1pantolon etek aldım malum kilodan etek giyince bacaklar sürtüyo artık
nu giydimüstümede 1 bluz aldım giyince o kadar hoşuma gittikki giyinmeyi özlemişim olmuyo diye sürekli döndür döndür 2 etek 3 bluz giy
şimdide onlar sıradan oldu ama ilk giyince çok güzeldi başkada almıycam
69 la hamile kaldım 82 le doğuma gittim 76 ya kadar indim şimdi 79-80 arasıyım 2 kilo daha alsma doğuma gidicem
eşim karnımı kızım bak kardeş diye seviyo kocaman bi göbeğim var heryerim çatlak kendimden nefret etmeye başladım
65 e düşmem gerek yani 15 kilo
eskiden çok iradeliydim orta okulda düzenli diyet yapıpbol yürüyüşle 18 kilo vermiştim
ama şimdi irade falan kalmadı
spora gitmem şart diyorum kızladaeşim derken saatler uymuyo bu çok ii oldu

tutku birşey sorucam canım

nasıl bişeyd enemekiçin ilk mesajdaki 1 i indirdim 2 olmadan açmadı 2 yi indirdim 1 i açıyim dedim 3 ü istedi
sendede öyle birşey oldumu yoksa birini indirip izliomusun hemen yoksa o partta kaçtane varsa hepsini indiripmi açtın

yalnız bir ayda 18 kilo!!!! süper vermişsin...

canım benim bebeğim tam bir kolik ne uyudu ne uyuttu, yalnız bakıyorum bebeğime, sonrada kilo ister istemez veriliyo, tabi emziriyorumda oda çok etkili. Ha unutmadan ben o elmalı limonlu suyu yaptım içiyorum, ibrahim saraçoğlunun metabolizma hızlandıran içeceği, onunda etkisi olmuştur heralde.kaydirigubbakcemile2

ruzgar hepsini indirmen geriyor.part1 den artık istedigin video da kaç tane bolum varsa tamamını indireceksin.diyelim part6 ya kadar indirdin hepsini part1 e git ve oyle aç

tutku canim cok saol ben daha bakamadim ama cok faydali olacak,tanitim videolarina baktim da insallah yapabilirm ben de:))

3 mile nasıl uzun suredir hareket etmeyen biri icin basalngic olabilir mi.yoksa 1 den mi baslamali??

sağol canım
4 taneydş indirdim hala 4. yü istiyo o olmadı da
kotamız sınırda o yüzxden bekliyorum bikaç gün sonra doluyor
deniycem başkassını

ben dün bikaçsayfasını okudum yavaş yavaş başlanıo artttırılmalı diyordu

birde herkes kilosunu yazsın bakalım kim ne kadar verecek neler yapmış vermiş hırslanırız belki

hamile kalmadan önce 69
doğum 82
doğumdan sonra 76
şuan 80

kızlarr şimdi alışverişten geldim ve hiç bişi alamadan geldim
normalde 26 beden kot giyen ben 30 beden kota anca girebildim allahtan çatlağım yok ama 10 kg fazlam var 5ini versem yeter
55 kg doğumöncesi kilom 76 kg doğuma girdim şimdi 65 kiloyum 60 olsam razıyım(

canım 15 dk aralıklarla hepsini indirmen lazım..benimde kota dolu yarın sıfırlanıcak bi video indirebildim inş yarın hepsini indirip bi bakıcam..bana hangisi yararlı olucak..

canım ben 3 mil hızlıyla başladım yani o ilk baştaki video yla ama ben hamilelik öncesi 7 8 ay plates yapmıştım..bana 3 fast ağır gelmedi ter attım ama sabah kalktığımda çok normaldim bi yerim falan ağrımadı..yarın 5 mili indircem onla devam etcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…