2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

bende 3 kilo vermişim taşınma telaşında şimdide dikkat ediyorum bide xtra-jel kullnıyorum 2 gündür snki toprlnıyor gibi:)

esracım doğumdan sonra 73tüm sonra 76ya cıktım şimdi 6lı rakamları gördüm cok sükür

kızlar merhaba yazılarınızı okuyodum.Ben 72 kilo ile başladım.Planlı hamilelik değildi 9 kilo fazlam vardı spora b aşlamıştım ik aydır öğrendim ki 7 haftalık hamileymişim.83 le doğurdum.Şuan 73 oldum ama doğum öncesi gitmesi gereken 9 kilom daha mevcut bünyemde..Extra jeli sorcaktım.Emziriyorum diye eczane bana vermedi.Siz emzirirken kullandınız mı?

juliet canım mail attım sana jilian ın linkini..
leslienin 5 katı falan daha zor..5 dk da su gibi oluyorum resmen..level 2 yi yapıyorum ben level 3 ü denedim 10 dk da pes ettim..ağır gelir dersen 1 den başlayabilirsin..
yaparsan haber ver 30 günlük programı beraber yapalım..böylece birbirimizide motive ederiz..
ben ek olarak callenetics de yapıyorum..

64.5 olmusum türkiye bana yaramis. yedim ictim spor yapmadim 300 gr. vermisim yine de

tutku bana da atsana su linki, leslie uzun 1 saat sürüyor 1 saate kadar yusuf zor duruyor, buna da bakiyim cok agir gelmezse ben de yaparim

tutku nedir cnm bu yaptığın bnmde mail adresime atsana...
eğer atacak olursan mail adresimi vereyim özeline

ayçacığım attım canım sanada mail..

posi canım mail adresini bana gönder sanada atim..

kızlar bu baya aağır baştan level 1 le başlayın 10 gün arayla diğerlerine geçersiniz..gerçekten çok yoruyo başta her tarafınız ağrıyo ama 3 4 gün sabrederseniz sonra hiçbişey hissetmiyosunuz..vücunuz şekilleniyo..yemeğe dikkat edrsek kiloda veririz..ben şimdiden vüzudumun hafiflediğini hissediyorum..
6 gün yapıp bir gün ara verin..deneyin bakalım sonuçlar nasıl olcak

off hala baslayamadım kaç gündür temizlik camasır yemek derken gece oluyo bu akşam yapıcam
sözz veriyorum kendime

2 gündür mastitten yapamadım jilianı..halsizlik ateş geçti ama göğsümde çok az ağrı kaldı hoplayıp zıplayınca acıyo..pazartesi sil baştan 1 den başlıcam..
zaten kimsede yapmıyo tek başıma yaparımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…