2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

gecmis olsun krizalit, ben de sabah 3 aksam 4 mil yürüdüm dün cok yoruldum sabah kahvalti aksam yemegi yiyorum arada da salata yapiyorum meyve yiyorum aburcuburu kestim bakalimbi faydasi olacak mi

emzirmeyi kestikten sonra cok hizli kilo aldim, 68 i gördüm yani, simdi 66.5 im. ve cok siskoyum

yeni tasindik ya evde boy aynasi yoktu gecen gün boy aynasi aldik ikeadan kendimi görünce cok sasiridm ohaoldumsmile cok sismisim annem gibi ollmusum :sinifsinif:

teşekkürler posi,boy aynası alman iyi olmuş kendini denetlemede çok işe yarıyor...

normalde bütün gün 66.5 cikardim

bugün gün boyunca her tartildigimda 66. 3 oldum 2 gündür diyet yaptim 200 gram verdim :dance:

her sabah 4 mil yürüyorum ve bugün 65.6 oldum :dance:

diyetle birlikte hergün 4 mil yürümek ise yariyor

ya benim hiç diet yapmadan zayıflamam ne diyosunuz kılzr gitgite eriyorum yaa hortlak gb oluyorum zayıf olunca .siz ne derttesinz ben ne dertteyim bunun bi ortası yokmu yavvv .doğuma 72 ile girdm şimdi düştüm 57yee daha düşüyorum 48i görürüm artık bana bi çareeeeee

yemek aralarında ceviz ye, kalorisi yüksek ve yağlıdır.
fındık fıstık ye. iyi gelir kaydirigubbakcemile3

yemek aralarında ceviz ye, kalorisi yüksek ve yağlıdır.
fındık fıstık ye. iyi gelir kaydirigubbakcemile3

bnde o iştah nerde bacım dün eşim kızyor millet süt olsun diye neler yiyor sana şaşrıyorum gitmiş nesguik almış tahıllı nesfit almış bunları ye bari diyor şimdi ona başlıycam bal döküp şaka gelir ama size kızlar elimde değil çok zayıflıyorum ne güzel toplamıştım kendimi ne çok kiloluk iyi ne zayıflık .ben zayıflıktan bıktım

diş tedavimden dolayı zaten rejimdeyim:)
sadece sulu şeyler yiyorum..
feyza metabolizman hızlı ozaman gece ye sen kilo almak..

2 gündür yürümüyorum
ama diyete son hiz devam ediyorum
ve ilk defa 64 leri gördüm
64.8 oldum :dance:

amanın herkesler boşlamış burayı..

julii ne güzel kilo verdin tebrik ediyorum seni..bende 68 im şu anda..spora devam yediklerimede dikket ediyorum..dün itibariyle kendime yeni bir spor düzeni kurdum..30 günlük bi program yaptım..
sabahları jillian diye bi abla var onunla yarım saat çalışıcam fırsat buldukçada leslie ablaya devam etcem..akşama doğruda callenetics yapıcam..6 gün yapıp 1 gün ara vericem.30 gün sonra bakalım sonuçlar ne olucak..
bugün ikinci günüm..

jillian 2/30
call 2/30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…