posi ben dısarda yürümeye basladığımdan beri kilo veriyorum belki lesli zemini hazırladı ama bilemem genede bıraktım artık bnce onla plates sart
en iyisi dısarda yürümek
bugün 2 saat yürüdüm :lepi:
kızlar yeni kilo verme sporu buldum hiphop dansıyla..tanıtım videosunu yaptım 5 dk da bile anam ağladı..tam videoları indiremedim daha indirim sonuçları yazarım.sizlede videoları paylaşim istedim..sizde bi yapmaya çalışın bakalım sonuç ne olacak yorulacakmısınız
http://video.google.com/videoplay?docid=-6575852072509192009#
posi bbu harekti yap bi kaç defa sonra çok kolay yapıyosu ilk 2 denemede çok zor yaptım özellikle göbek..
harektleri işe yaradı bende 1 haftadır yapıyorum gün 3 4 kez...
göbüşüm eriyo ve vucut şişligim geçti..
:1shok: ben d edeniyim o zaman lesli bir ise yaramiyor sanki, disarda yürümek daha mantikli geliyor bana da leslidense.
posi bbu harekti yap bi kaç defa sonra çok kolay yapıyosu ilk 2 denemede çok zor yaptım özellikle göbek..
harektleri işe yaradı bende 1 haftadır yapıyorum gün 3 4 kez...
göbüşüm eriyo ve vucut şişligim geçti..
canım dışarda yürümek tabi en etkili spor sonuçta oksijen alıyosun bol bol..leslie dışarıda yürüyemezsek bi alternatif sonuçta..isviçrede dışarda yürümek için koşullar burdan kat kat fazladır eminim..değerlendir bence bunu..ben çocukla yürümeye kalksam burda bi o kaldırıma çık onadan in ona çık düzgün bi yol yok..yürüyüş için falan park zaten yok..çocuklar için bile dandik park zor buluyoruz..
sahilede hergün inemiyorum..elimizdeki videolarla yetinmek zorundayız biz yani
işe yaramasına çok sevindim canım..tam gaz devam:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?