2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

posi ben dısarda yürümeye basladığımdan beri kilo veriyorum belki lesli zemini hazırladı ama bilemem genede bıraktım artık bnce onla plates sart
en iyisi dısarda yürümek

bugün 2 saat yürüdüm :lepi:

süpersin culicim çok çok tebrik ediyorum seni..:lepi:..inanın verdikçe daha da veresi geliyor di mi, ben de olumlu gelişme ile motive olanlardanım, ayyy çok kilo aldım yerine veriyorum yaaa diye mutlu olup asılanlardanım, umarım sen de öylesindir de devamı gelir, meydan okuoruz hücuuuuuuuuuuuum tüm yağlara

bu arada ben de her sabah ebruli pilates yapıyorum ama çok konuşuyor kadın yaaaa, deli ediyor beni hele bu sabah hiç birşey yapmamış gibi hissettim resmen, hamileyim diye boşluyor galiba...

julii süpersin canım..takipteyiz devam..
bende bu hafta hiphop yaptım çok etkili gerçektende tavsiye edrim..
ayseda canım bu videoları indirdiğimiz siteden hiphop diye arttır linklerini bulursun..indirip yapabilirsin..yada linkini verdiğim sitede başka videolarda var ordanda yapabilirsin

valla helal sana juliiiiiiiii
ben seni ayakta alkıslıyorum valla birden 4 kilo sper bende izmire gidince veririm insallah

ben bu hareketleri yapabiloiyor olsam zaten kilolu olmazdim bu yaglarla bu hareketeri nasil yapcam cok zorlar

posi bbu harekti yap bi kaç defa sonra çok kolay yapıyosu ilk 2 denemede çok zor yaptım özellikle göbek..
harektleri işe yaradı bende 1 haftadır yapıyorum gün 3 4 kez...
göbüşüm eriyo ve vucut şişligim geçti..

:1shok: ben d edeniyim o zaman lesli bir ise yaramiyor sanki, disarda yürümek daha mantikli geliyor bana da leslidense.

:1shok: ben d edeniyim o zaman lesli bir ise yaramiyor sanki, disarda yürümek daha mantikli geliyor bana da leslidense.

canım dışarda yürümek tabi en etkili spor sonuçta oksijen alıyosun bol bol..leslie dışarıda yürüyemezsek bi alternatif sonuçta..isviçrede dışarda yürümek için koşullar burdan kat kat fazladır eminim..değerlendir bence bunu..ben çocukla yürümeye kalksam burda bi o kaldırıma çık onadan in ona çık düzgün bi yol yok..yürüyüş için falan park zaten yok..çocuklar için bile dandik park zor buluyoruz..
sahilede hergün inemiyorum..elimizdeki videolarla yetinmek zorundayız biz yani

işe yaramasına çok sevindim canım..tam gaz devam:lepi:

türkoyede zor maalesef dogru diyorsun bilmiyorumkismile

posi burda yürüyüş yap yeri var ama benim oğlum bebek arabası sevmiyo çıkamıyorum..

ayseda linkini yolladigin egzersizi yaptim ama muazzam zor, biyerden sonra kopuyorum takip edemiyorum 2 defa yaptim bu sabah, onu yaptiktan sonra lesli cok yavas geldi, sabah spor yaptim 66.5 idim kahvalti ettim 67.1 oldum 600 gramlik kahvalti etmisim bilmiyorumkismile

nasıl gidiyo hatınlar :1hug:
her gün yürümeye devam bugün de sıcakta 1 saat yürüdüm
salı kusadasına gidicem 1 kilo daha gitsede 6 lı rakamlara gecsem züper olcek

kızlar bana bişeyler oluyo, artık hiçbirşey yapmıyorum, sürekli aklım tatlıda tulumba yiyorum hergün, yemeğimi kesmedim ama 5ten sonra yersem sadece karpuz, salatalık, elma falan yiyorum, sütümde hiç azalma yok Allah a şükür, 58 e düşmüşüm, benimki diş çıkarıyo 1 haftadır uykusuzluktan ölüyorum, onunda etkisi vardır heralde:))

Selam kislar,
Topik sessizlesmis, bi ses vereyim dedim.
Yeniden spora sarildim, gayet guzel gidiyor
Bu arada kilolar da gidiyor yerimseniben
Tartilmadim ama kilo verdim biliyorum
Artik kiyafetlerimin coguna girebiliyorum hihoyyyt
Pilates muthis bisiymis bayildim
Az kaldi myhosh devammmm:)

ben de hiçbişey yapmıyorum
ama pzt pilatese başlamam lazım
bu sabah tartıldım
gözlerime inanamadım 52,6 hem de pijamalı

52 çok deil secedcim...
ben 74 . 1 kilo verdim bir haftada..
şu an ekmegi kalvaltıda yiyorum gerisi yemekler yiyorum ama ekmeksiz....akşam çok agır bişey yemiyorum.

merhabalar kıslar
bu başlık ölmüş ama ben ısrarla yazmaya devam ediyorum...hele topiği başlatan hiç görünmedi zaten ortalarda:)
1 haftadır sabah akşam penisilin yiyip yatıyorum ve bu hafta bana tam 2 kg a mal oldu, 63.6 idim en son...ama keşke sağlıklı olaydım diyorum da kilolar kalaydı sanırım ben ipin ucunu kaçırdım be beta mikrobu beni nakavt etti size tavsiyem benim gibi sabah pilates, akşam kardio, iki tur park yürüyüğü ile diyeti birlikte denemeyin, denenmiş ve gerçekten kilo verilmiştir zira ipin ucundan dönülmüştür, 39,5 atele acile gitmek durumunda kaldım sonrası kusma, ateş, -daha da midenizi bulandırmayayım..
işte böyle, dikkatli olicim bundan böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…