2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
9
0
42
Bursa
mrb kızlar. bu topiği de ben açayım dedim. aramızda bir çok arkadaş cinsiyetleri öğrenmeye başladı.ama benim öğrenmeme daha var. 4 hafta kadar. neyse yine de isimleri paylaşmaya başlayalım mı?

aklımıza gelen güzel isimleri anlamlarıyla birlikte yazalım ne dersiniz?

ilk ben başlıyım eğer oğlum olursa ismi belli deniz kemal. deniz ismini çok seviyorum.kemal de rahmetli babamın adı.

kız olursa yağmur, nehir, ırmak ilk aklıma gelen isimler.

tebrikler canım güzel bi konu olmuşopuyorumnanaktan
minaArapça). Liman, iskele. Gökyüzü.Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ
ezel sure,beril,sude,yagmur,asel buse,irem
kayra,burak,emir...aklıma geldikce yazarımkaydirigubbakcemile5

biz de oglum olursa eger burak dusunuyoruz esimle ya da arda veya alp kız olursa da selin yada melis ama daha degişebilir tabi bunlar ilk aklımıza gelenler cinsiyet belli olsun daha netlesir sanırım daha cok yogunlasınca

olabilir aslında ikisinin de anlamı guzel ama bana sanki tek isim daha iyi olurmus gibi geliyor cunku genelde ikinci isimler kullanılmıyor bir de resmi yerlerde falan yurt dısına cıkarken de cift isim olunca bzen problem olabiliyor o yuzden tek isim olsun diyorum esim de iki isim olabilir diyor daha netlesmedi yani canım bu arada direk erkek isimlerine yorum yapmıssın icine oglum olacagı dogdu sanırım simdiye kadar herkes de oglun olacak diyor bakalım merakla bekliyorum ben de sanırım 2-3 hafta sonra belli olur ins bir sonraki kontrolumde bu arada ayrisin anlamı ne canım o da guzel isimmis

kızlar biz erkek olurda eşimle benim babalarımızın adını koymayı düşündük siz ne dersiniz ben bababı 2 sene evvel kaybettim sizce hayatta olmayan 2 babanın adını koymuş olmak ağır gelirmi çocuğa yoksa sıfırdan bi isim mi seçsek mehmet salih

biz erkek olursa EMıR anlamı peygamber soyundan gelen, bir kavmin başı kumandan ) bırakacaz
kız olursa IŞIL : bu ismide eşim buldu ulağa hoş gelen bi isim
unutmayınki çocuklar konulan ismin karakterini taşırlar ok

ben babaların annelerin isimelrinin koyulmasının dogru olmadıgını dusunuyorum ben de babacıgımı hayattaki kahramanımı 3 sene once kaybettim maalesef ama kesinlikle ismini cocuguma koymayı dusunemem cocuguma her seslenisimde babacıgım gelir aklıma ve kendimi kaybederim aglamaktan o yuzden bence bu dogru degil cocuga ciddi de bir sotumluluk yukler bence bir suru isim varken baska isimelr dusunmek daha dogru bence

eğel içinden geliyosa koymalısın.. bunu gerçekten istiyosan koy... bende oğluma kendi babamın adını koydum... hamileyken erkek olsun die dua ediyodum....... canım oğlum İsmail 'im.... tabi bi ağırlığı oluyo ama ben memnunum
ilk zamanlar duygulanıyosun ama sonra alışıyosun tabi... ben babamı ismiyle yaşattığım için çok mutluyum... çevremdekilerim sevgiside daha bi başka oğluma karşı...

bilmiyorum kafam karmakarışık neyse hayırlısıyla bi cinsiyetide belli olsun ondan sonra daha ciddi düşünürüm bu konuyu e:))

Benim UTKU isminde bir oğlum var.Ve ikincimiz de büyük ihtimalle erkek.Ben hep kız olursa diye ÖYKÜ ismini düşünmüştüm Utkuya yakın.Erkek için kararsızım.Ama YANKI hoşuma gidiyor.

Beğendiğim diğer isimleri d epaylaşayım belki koymak isteyen olur.ısimlerin anlamlarına bakarken internette TDK kişi isimleri sözlüğünd emutlaka aratın anlamını.ınternet kirli bir kaynak çünkü.ANlamları doğru olmayabiliyor.

Kız çocuklarda:
ÖYKÜ-SEZıN-BERıL-ıNCıLAY-DıLA-ERVA-ıDıL-BADE-YADE

Erkek çocuklarda:

UTKU-YANKI-YAĞIZ-EYMEN-DEMıR-AYTUNÇ-ONAT-ÇINAR-EFE-EDıZ

merhaba kızlar güzel olmuş burası
bende bi isim buldum hamileliğim başından beri kızım olacak gibi geliyo bana
o yüzden hep kız isimlerine baktım kızımız olursa ıKRA olsun istiyorum bi ismi daha olacak
onuda babası koyacak ama şimdi söylemiyo cinsiyeti söylendiğinde söyliycekmiş

ay senin işin zor karar vermen zor olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…