kızlar biz erkek olurda eşimle benim babalarımızın adını koymayı düşündük siz ne dersiniz ben bababı 2 sene evvel kaybettim sizce hayatta olmayan 2 babanın adını koymuş olmak ağır gelirmi çocuğa yoksa sıfırdan bi isim mi seçsek mehmet salih
kızlar biz erkek olurda eşimle benim babalarımızın adını koymayı düşündük siz ne dersiniz ben bababı 2 sene evvel kaybettim sizce hayatta olmayan 2 babanın adını koymuş olmak ağır gelirmi çocuğa yoksa sıfırdan bi isim mi seçsek mehmet salih
ben babaların annelerin isimelrinin koyulmasının dogru olmadıgını dusunuyorum ben de babacıgımı hayattaki kahramanımı 3 sene once kaybettim maalesef ama kesinlikle ismini cocuguma koymayı dusunemem cocuguma her seslenisimde babacıgım gelir aklıma ve kendimi kaybederim aglamaktan o yuzden bence bu dogru degil cocuga ciddi de bir sotumluluk yukler bence bir suru isim varken baska isimelr dusunmek daha dogru bence
sezin güzelmiş yaa
hem benim ismimede yakın
anlamı ne demek ki acep
sezin güzelmiş yaa
hem benim ismimede yakın
anlamı ne demek ki acep
Benim UTKU isminde bir oğlum var.Ve ikincimiz de büyük ihtimalle erkek.Ben hep kız olursa diye ÖYKÜ ismini düşünmüştüm Utkuya yakın.Erkek için kararsızım.Ama YANKI hoşuma gidiyor.
Beğendiğim diğer isimleri d epaylaşayım belki koymak isteyen olur.İsimlerin anlamlarına bakarken internette TDK kişi isimleri sözlüğünd emutlaka aratın anlamını.İnternet kirli bir kaynak çünkü.ANlamları doğru olmayabiliyor.
Kız çocuklarda:
ÖYKÜ-SEZİN-BERİL-İNCİLAY-DİLA-ERVA-İDİL-BADE-YADE
Erkek çocuklarda:
UTKU-YANKI-YAĞIZ-EYMEN-DEMİR-AYTUNÇ-ONAT-ÇINAR-EFE-EDİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?