2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

iki oğlum olursa Çağan-Doruk olacak,ikisi de eşimin fikri,o istedi benimde hoşuma gitti
bi kız bi erkek olurlarsa Duru- Çağan olacak
iki kızım olursa biri kesin Duru olacak,diğerine henüz karar veremedik,birkaç isim arasında bocalayıp duruyoruz.
bu arada evet bu sene hatta geçen senede Duru ismi çok revaçta,ama bu benim kararımı asla olumsuz etkilemeyecek,sonuçta milyon tane de Duru olsa bu benim bebeğim,adıyla yaşayacak,sırf etrafta çok var diye sevdiğim,içime sinen isimden vazgeçmem,en fazla okul hayatı boyunca aynı isimden birkaç arkadaşı daha olur,ama benim çocuğum bu ismi ömrünün sonuna kadar taşıycak,ben böyle düşünüyorum,inanın Duru kadar istediğim,sevdiğim başka bi isim olsaydı onu koyardım ama malesef yok.

bende ocak annesi olucam inşallah ve bir oğlum olacak babası Alper yada Alperen diye tutturdu. bende henüz içime sinen bir isim bulamadım ama babasının önerdiği isimleri de istemiyorum Tuğra, Tuna yada Baturalp var aklımda gerçi henüz vaktimiz var Allah sağlıkla versin de inşallah hayırlısı olsun.

Ben hamza veya haktan düşünüyorum.Babasıda muhtemelen kayınpederin adını vercecek.metin hamza veya metin haktan olcak sanırım.

canım o milyon tane durudan biride benim kızım şu an tam altı buçuk aylık bende aynı senin gibi dşünmüştüm milyon tanede olsa kızımın adından vazgeçmedim umarum adları gibi duru bir hayatları olur.zemuszemuszemuszemus

seçeneklerin çok güzel, hanigisini koyarsan koy çok güzel

baturalpin söylenişi kulağa hoş gelmiyor sanki anlamını bilmiyorum ama, sizin bebek alp li bişey olcak sankiii, 3 tane alpli seçenek sunmuşsun

Tuna ismi hoş bir isim bence. Biz de henüz isim de bir karara varamadık ama seçeneklerimizin arasında Tuna da var.

bi fikrim var bayanlar hepimiz aynı ayda doğum yapıcağımaza göre ortak bi isim bulup hepimiz aynı ismi koyalım bebişlerimize nasıl bi fikir

sadece bi şakaydı bayanlar hepiniz hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın.ondan sonrasını akışına bırakın bence

Allah bağaşlasın canım kızını,dediğin gibi;kendileri ve hayatları da adları gibi Duru olur inşallah.

kızlar isim konusunda bende kararsızım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Gemellikle kısa isimleri seviyorum. Bu nedenle kızımın adını ELA veya NıL olsun istiyorum istiyorum. sizce nasıl?

kızlar isim konusunda bende kararsızım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Gemellikle kısa isimleri seviyorum. Bu nedenle kızımın adını ELA veya NİL olsun istiyorum istiyorum. sizce nasıl?

cnm bencede çok güzel isimler yanlarına ikinci isim de koyabilirsin rahatlıkla benimde kızım olacak Allah ın izniyle nehir ismi ağır basıyor ama aklımda daha isimler var özgü,izem,ışıl,sedef,naz,alya,...şimdilik aklıma gelenler bunlar sizce hangisi kızlar ?:sm_confused:

benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil göstermedi ama herkes kızım olacağını söylüyor
hayırlısı olsun tabi
bende isim araştırdım bi iki isim buldum sizinlede paylaşmak isterim.

ceylin: cennete açılan kapı
efsanur: efsa,büyülü,bereketli kadın ve cennette bir ırmak adıymış; nur ise aydınlık,ışık

bikaç siteye baktım anlamlar aynı herhelde doğrudur.
benim favorim ise ceylin ismi
sizce nasıl hanımlar?

benim bebeğim erkek evlenmeden önce utku ismine karar vermiştik belki kayınpederimin ismini eklicez utku cihat olucak kesin değil tabi daha..
başka erkek ismi alp,tunç sevdiğim isimler..

kızdada buse yi çok seviyorum bebeğim kız olsaydı ya buse yada tutku adını vericektim..
tutku erkeğede olur ama şimdiki çocuklar acımasız bebğimle bisküvi ismi diye dalga geçerler diye düşünmedim..

kızlar isim konusunda bende kararsızım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Gemellikle kısa isimleri seviyorum. Bu nedenle kızımın adını ELA veya NİL olsun istiyorum istiyorum. sizce nasıl?

ikisi de cok guzel isimelr bence canim eger istersen kisa isimlerden ece ve adayi da onerebilirim ben onlari da cok seviyorum kisa isim olarak

Bende size bir kaç kız ismi vereyim.Benim oglum olacak allahın izni ile

Kayra , Bera ,Doruk , Çınar

bunlardan birini düşünüyorum

Kız isimleri

Sezin
Ezel
Efsa
Ecrin
Efsun
Asil
Nesil
Naz

hımmm,Ela ismini çok severimopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile2

kızlar bşi osorcam ya ben oğlumun adını deniz kemal koymak istiyorum ya. sizce okul döneminde isminden dolayı arkadaşları rahatsız edermi. deniz unisex bir isim ya. ya acaba değiştirsem mi.

bnmde kızım olacak hayırlısıyla biz babasıyla ece adını koymaya karar verdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…