iki oğlum olursa Çağan-Doruk olacak,ikisi de eşimin fikri,o istedi benimde hoşuma gitti
bi kız bi erkek olurlarsa Duru- Çağan olacak
iki kızım olursa biri kesin Duru olacak,diğerine henüz karar veremedik,birkaç isim arasında bocalayıp duruyoruz.
bu arada evet bu sene hatta geçen senede Duru ismi çok revaçta,ama bu benim kararımı asla olumsuz etkilemeyecek,sonuçta milyon tane de Duru olsa bu benim bebeğim,adıyla yaşayacak,sırf etrafta çok var diye sevdiğim,içime sinen isimden vazgeçmem,en fazla okul hayatı boyunca aynı isimden birkaç arkadaşı daha olur,ama benim çocuğum bu ismi ömrünün sonuna kadar taşıycak,ben böyle düşünüyorum,inanın Duru kadar istediğim,sevdiğim başka bi isim olsaydı onu koyardım ama malesef yok.
bende ocak annesi olucam inşallah ve bir oğlum olacak babası Alper yada Alperen diye tutturdu. bende henüz içime sinen bir isim bulamadım ama babasının önerdiği isimleri de istemiyorum Tuğra, Tuna yada Baturalp var aklımda gerçi henüz vaktimiz var Allah sağlıkla versin de inşallah hayırlısı olsun.
bende ocak annesi olucam inşallah ve bir oğlum olacak babası Alper yada Alperen diye tutturdu. bende henüz içime sinen bir isim bulamadım ama babasının önerdiği isimleri de istemiyorum Tuğra, Tuna yada Baturalp var aklımda gerçi henüz vaktimiz var Allah sağlıkla versin de inşallah hayırlısı olsun.
canım o milyon tane durudan biride benim kızım şu an tam altı buçuk aylık bende aynı senin gibi dşünmüştüm milyon tanede olsa kızımın adından vazgeçmedim umarum adları gibi duru bir hayatları olur.zemuszemuszemuszemus
kızlar isim konusunda bende kararsızım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Gemellikle kısa isimleri seviyorum. Bu nedenle kızımın adını ELA veya NİL olsun istiyorum istiyorum. sizce nasıl?
kızlar isim konusunda bende kararsızım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Gemellikle kısa isimleri seviyorum. Bu nedenle kızımın adını ELA veya NİL olsun istiyorum istiyorum. sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?