slm şeker anneler
maaşallah nerdeyse çoğunuz giriyosunuz topiğe bebekleriniz çok uyuyo herhaldeben nerdeyse doğumdan beri yazamadımda takipte edemedim sizi
benim bi kaç sorum olacak bebeğimi uykusunda korkutuyolar çok ağlıyo rüyasında içini çeke çeke bazen uzun sürüyo ağlayarak uyanıyo rüyadan neden olur ne yapmalıyım birde tırnaklarını kesmeme rağmen nasıl beceriyosa kaşla göz arasında yüzünü çizim çizim çiziyo hala eldiven kullanıyoruz bu tırnakları yumuşatmanın bi yolu yokmu
slm şeker anneler
maaşallah nerdeyse çoğunuz giriyosunuz topiğe bebekleriniz çok uyuyo herhaldeben nerdeyse doğumdan beri yazamadımda takipte edemedim sizi
benim bi kaç sorum olacak bebeğimi uykusunda korkutuyolar çok ağlıyo rüyasında içini çeke çeke bazen uzun sürüyo ağlayarak uyanıyo rüyadan neden olur ne yapmalıyım birde tırnaklarını kesmeme rağmen nasıl beceriyosa kaşla göz arasında yüzünü çizim çizim çiziyo hala eldiven kullanıyoruz bu tırnakları yumuşatmanın bi yolu yokmu
gom player ndirdim...şimdi ne yapacam
canım hoşgeldinnnslm şeker anneler
harbiden çokmu tehlikeli yaaaaman diim dkkat kızlar bu ayalr çok tehlikeli
caım bende polikistik over var zaten zor hamile kalıyorumm eymen olana kadar 9 ay tedavi gördümm, ama rabbimin işii ya tutarsaaaaaeyvahedigeldismilederyacım yok yaa kaysada korkma bizde tutmadı kaydirigubbakcemile3 yok canım benim oğluşumda yedikten sonra yada gazını çıkartırken kusuyor korkma normalmiş ben bugün adetim başladı yani benim öyle bir riskim kalmadı aman koruyalım kendimizi ohaoldumsmile
krizalit geçmiş olsun nasıl anladınız ne gibi belirtiler var
ben böyle şeylere pek inanmam ama bi tanıdık bebişler uykudan sıçrayarak uyanırsa uykusunda ağlarsa rüyassına şeytan gelirmiş..annenle babanı öldürcez falan diye korkuturlarmış.ne kadar doğrudur bilemem.pekte inanmam..bilimsel bi açıklaması vardır mutlaka.
yok be canım çogu zaman bebeler ya kucağımızda yada yanımızdalar uyanıklar yani çook uyuyan bebeler az bu topikte var gözüküyoruz ama bazen kaç saat sesimiz çıkmıyo çünkü yok oluyossss
canım babasının akletini koy üstüne devamlı küçük kuranıkerimler var onu bulundur baş ucunda hep babasının kokusu korurmuş onları ben hep koyuyorum
tırnaklarıda kenarları sivri kalıyodur küt kesim yapma kenarlarınıda kesebildiğince kes
canım hoşgeldinnn
al bendende okadarrr
sürekli rüyasında ağlıyooo peşine de gülüyoo hıhh ıhh diye sesler çıkarıyoo 40 ının içinde depresyonda olduğum dönemlerde az ağlamadım çocuğum niye böle yapıyo diyee ama normalmişş çoğu bebek yapıyomuşş :))
tırnakları için bende bilemiyorum ne yapacağımızı sürekli kesmekten başka çare yok bide bizimki çizik değil delik açıyo resmen yüzünde cimcikler gibi çekiyo yanaklarını falan :S
benim oğlanda da var testislerinin normalden fazla şiş olmasıyla anlaşılıyor, zamanla geçer dedi doktor geçmezse 1 yaşında ameliyatla alınacak fazla sıvı
ceyce bu sıçrayarak uyanma değil uyku esnasında ağlıyo
eşimin ananesi 73 yaşında o da öyle söylüğyor annen öldü derlermiş filan
kuranıkerim doğduğundan beri var canım atlet koyayım birde kenarlarını kesmiyorum törpülüyorum korkuyorum kesmeye
ndk bi avuç aklım var onu da sen alma bende adet olmadım bende kaçırdım bi kaç kez hemde yoksa akannehirakannehir
bu arada sizede geçmiş olsun
yumurtanın sarısı gitti egemizin yarısı
oyy kuzum benim hayırlısıyla olsunda bitsin
hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
he vallaha getiririz artık bizi kovalamazlarsa oralardan doktor bana sütmü veriyon dedi evetdedim tek emiyo dedim iyi dedi sana sütle ilgili konuşma yapmıyım sütünün yaradığı belli zaten dedi:)))))))))))) bende dedim bide uyusa daha çok büyüycem kilosu tam 7 kilo olmuş boyu 64 cm bende eşime dedim böyle karşılaştık die oda merak etti resimlerini
oh ne güzel hadi şimdiden geçmiş olsun diyelim.hayırlıısyla atlatın bunuda.bende doğar doğmaz istemiştim erken doğdu benim sıpa fırsat olmadı..bakalım biz ne zaman yaptırcaz.
oh nihayet açmışsın.gazan mübarek olsun.
ben yine 5 mil yaptım geldim..bugün plates yapamadım akşama fırsat bulursam yaparım artık.
hadi bakalım....büyüdük artık...erkek adam olduk...
canım bekliyorum resmi o zaman....:asigim:
bu arada bende de sadece 1 mil açıldı...
diğerini açmıyor...
bu gomplayer dan mı açılacak illa...
eee o bende yüklü değil nasıl yapacam şimdi:sm_confused:
surprise
Benim oglanda uykudan öyle uyaniyor ama benim düsüncem korkutuldugu degil kuvvetli bi az sancisi geldigi.
Ben buraya girerken anakucagina koyup bi yandan sallayip bi yandan yaziyorum size öbür oglanda üstümde yazdiklarimi okumaya calisiyor.
delf biz de biran once sunnet yaptirmak istiyrouz.batik mi ne deniyormus.bakalım doktor ne diyecek hala gidemedik 3.ay kontrolune
size simdiden gecmiş olsun insallah cabucak iyileşir.
meltem masallah sana ya ben zar zor yemek yaptim bir ara slingleydim zaten mutfakta.
benimk,i cok kısa emiyor maksimum 8 dk.
delf biz de biran once sunnet yaptirmak istiyrouz.batik mi ne deniyormus.bakalım doktor ne diyecek hala gidemedik 3.ay kontrolune
size simdiden gecmiş olsun insallah cabucak iyileşir.
meltem masallah sana ya ben zar zor yemek yaptim bir ara slingleydim zaten mutfakta.
benimk,i cok kısa emiyor maksimum 8 dk.
bu arada anne hamileyse de bebek çok kusarmışşeyvahedigeldismile bikere kaçıverdiydi tuttuysa diye ödüm kopuyooo daha hiç regl de olmadımmm, test yapsammı yaaa korkiommmmmmmmeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?