2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben böyle şeylere pek inanmam ama bi tanıdık bebişler uykudan sıçrayarak uyanırsa uykusunda ağlarsa rüyassına şeytan gelirmiş..annenle babanı öldürcez falan diye korkuturlarmış.ne kadar doğrudur bilemem.pekte inanmam..bilimsel bi açıklaması vardır mutlaka.

yok be canım çogu zaman bebeler ya kucağımızda yada yanımızdalar uyanıklar yani çook uyuyan bebeler az bu topikte var gözüküyoruz ama bazen kaç saat sesimiz çıkmıyo çünkü yok oluyossss
canım babasının akletini koy üstüne devamlı küçük kuranıkerimler var onu bulundur baş ucunda hep babasının kokusu korurmuş onları ben hep koyuyorum
tırnaklarıda kenarları sivri kalıyodur küt kesim yapma kenarlarınıda kesebildiğince kes

canım hoşgeldinnn
al bendende okadarrr
sürekli rüyasında ağlıyooo peşine de gülüyoo hıhh ıhh diye sesler çıkarıyoo 40 ının içinde depresyonda olduğum dönemlerde az ağlamadım çocuğum niye böle yapıyo diyee ama normalmişş çoğu bebek yapıyomuşş :))
tırnakları için bende bilemiyorum ne yapacağımızı sürekli kesmekten başka çare yok bide bizimki çizik değil delik açıyo resmen yüzünde cimcikler gibi çekiyo yanaklarını falan :S

aman diim dkkat kızlar bu ayalr çok tehlikeli
harbiden çokmu tehlikeli yaaa rabbim isteyene versin yaaa 3-4 sene sonra gelsin inşallahhhohaoldumsmile
caım bende polikistik over var zaten zor hamile kalıyorumm eymen olana kadar 9 ay tedavi gördümm, ama rabbimin işii ya tutarsaaaaaeyvahedigeldismile
krizalit geçmiş olsun nasıl anladınız ne gibi belirtiler var

benim oğlanda da var testislerinin normalden fazla şiş olmasıyla anlaşılıyor, zamanla geçer dedi doktor geçmezse 1 yaşında ameliyatla alınacak fazla sıvı

tutku şizde rüyalar çıkabilir ama bizim herifin ekşınsızlık başına vurdu heral

ceyce bu sıçrayarak uyanma değil uyku esnasında ağlıyo

eşimin ananesi 73 yaşında o da öyle söylüğyor annen öldü derlermiş filan

kuranıkerim doğduğundan beri var canım atlet koyayım birde kenarlarını kesmiyorum törpülüyorum korkuyorum kesmeye

ndk bi avuç aklım var onu da sen alma bende adet olmadım bende kaçırdım bi kaç kez hemde yoksa akannehirakannehir

bu arada sizede geçmiş olsun

yaşasın yaşasın yaptım sonunda.....zemuszemus:lepi::
sm_cool::
sm_cool:hihoyyyt

lem nerden bilir bu yaşlılar bebeklerin rüyasında ne gördüğünü anlamam yaa ayhh çok gülüyorummm bikere de annem dedi aynısını dedim kim görmüş şeytan gördüğünü bebeğinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla canımm bi test alcam yapcam hafta sonuu, ilk hamile kaldığımdaki gibi gaz var bide bendee, inşallah değilimdir yaaa

ne garip değilmi 1 yıl önce hüngür hüngür ağlıyodum rabbim neden bana bi bebek vermiyosun diye şimdi de olmasın diye ağlicam nerdeysee:gitme:

valla haklısın çok şükür bebeklerimizi kucağımıza aldık ama dediğin gibi aman aman demektende geri kalmıyoruz
ayrıca ne zaman adet görmem gerektiğinide bilmiyorum doğrusu 40 başı kanaması olurmuş o da olmadı bende evde bi test var yapmaya korkuyorum doğrusu birde ben zaten emzirmiyorum sağıp veriyorum 30 bilemedin 60 cc süt var gün boyu mama

Kizlar alemsiniz ya :))
Cocuk benim baskima dayanamadi su saate kadar 2 kez yapti fitil vermedim.Zaten verecegim fitil karnina sürdüüm kremin fitili kimyon yagindan yani ama genede vermedim.Krem ile karnina masaj yaptim.Kabizliktan derdim benim günde 5 kez yapmiyorsa saglikli beslenmiyor diye bildigim icin sütüm yetmiyor eyvah diye panik oldum.Nedense son 2-3 gündür sütüm yetmiyo gibi bi paranoya gelisti bende ama bi sebebide yok.Birde kakasini yapmayinca gazi cok oluyor sürekli kucak istiyor ben ne zaman is yapicam karnim ac yemek yapmam lazim öbür oglan evde tatil okullar .Neyse yapti uyududa bende tüm isimi bitirdim sükürler olsun.Bide suböregi yaptim ama hazir yufkadan bakalim ilk kez denedim nasil olcak acaba?

Cadaloz Hoya cok gecmis olsun acil sifalar .

surprise
Benim oglanda uykudan öyle uyaniyor ama benim düsüncem korkutuldugu degil kuvvetli bi az sancisi geldigi.

Ben buraya girerken anakucagina koyup bi yandan sallayip bi yandan yaziyorum size öbür oglanda üstümde yazdiklarimi okumaya calisiyor.

yumurtanın sarısı gitti egemizin yarısı
oyy kuzum benim hayırlısıyla olsunda bitsin

sağolun kızlar.inş güzelcene atlatırız.

ayyy doğru senin 2 tane bide Allah kolaylıklar versin

delf biz de biran once sunnet yaptirmak istiyrouz.batik mi ne deniyormus.bakalım doktor ne diyecek hala gidemedik 3.ay kontrolune

size simdiden gecmiş olsun insallah cabucak iyileşir.

meltem masallah sana ya ben zar zor yemek yaptim bir ara slingleydim zaten mutfakta.
benimk,i cok kısa emiyor maksimum 8 dk.

sağol canım. bitik deniyor. bizde yok ama bir an önce yaptırmak istedik bakalım hayırlısı

valla maaşaallahh meltem ablayaaa evi haftada bi süpürüyom yemeği yapana kadar da anam ağlıoooohaoldumsmile

canım 8 dk azmı diosun bizimki 5 dk anca emioo

bu arada anne hamileyse de bebek çok kusarmışşeyvahedigeldismile bikere kaçıverdiydi tuttuysa diye ödüm kopuyooo daha hiç regl de olmadımmm, test yapsammı yaaa korkiommmmmmmmeyvahedigeldismile

hadi yaa bizimkide bu ara cok kusuyo :uhm:
bizde ilk eksınsa gacırdık azcık :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…