kızlar doktordan geldik biz orda da cadalozu ve saz arkadaşlarını gördüm
foto topiğine resmi koymaya çalıştım olmadı ben de face gruba koydum
kız benim nur çağanın yavrusu gibi kaldı anaam şaştım kaldım
doktor kilosuna baktı 5 kilo boyu da 55 cm
1 haftadır grip oldupu için 500 gr. almış en az 800 alması gerekiyordu hasta olduğundaN ALAMAMIŞ DEDİ
15 gün sonra kilo kontrolüne gitçez
yeşil kakayı sordum normal dedi emer emmez hızlı hazmederse yeşil yapar iyi hazmederse altın sarısı yapar dedi
emziği tavsiye etmedi çok gazı olur dedi
bi de idrar tahlili istedi torbayı taktılar ben de emzirdim on dk. sonrA hem torbaya hem eteğime işedi sıpa
tahlil temiz çıktı şükür bi tahlil de cumartesi çıkacak
bana iş miş yapma bol bol dinlen bol yemek ye dedi sütünün kalitesi artsın uyu dedi
elini emdi yine nur şapur şupur doktora söyledik o da dedi ki bazı bebekler 3 aylık diş çıkarırlar seninkinin de diş yerleri oluşuyo o yüzden kaşınıyo dedi yakında diş çıkarsa şaşırmayın
kızlar pose yok galiba cevap alamadım şu zeytinyağını nekadar veriyosunuz
kaynatıpmı veriyosunuz
hergün versem bişey olurmu
benimki tek başına kaka yapamıyo
gliserinli fitil kullanıyorum kızlar önermişti
ama onun üstündede alışkanlık yapabilir diye
ee ne anladım ben bundan ben deceyle yaptırmayı alışkanlık yaptırmasın diye bırakmıştım
giydirim eklicem canım eklemezmiyimmpamuk sen koymayacakmısın egenin resimlerini
tamam canımpamuk ben de dedim ki zaten bişey yapmıyom eşim de gülüyo aç kalıyoz diyo doktor da diyo benim eşim de çocuklar oldu biz aç kaldık derdi diyo
zeytinyağını bi çay kaşığı dök ağzına o içer bi de şapırdar kaynatma 15 dk. sonra yapar inş.
daha çok yok demekki emdikçe baskı yapar oda kakasını yapar inşbir cay kasigi veriyorum ilk verdigimde hic tikanmadi ama bugün verirken agliyordu biraz tikandi. her gün vermiyorum ben bebek ikina ikina morarip agliyorsa veriyorum :) 24 saat kakasini yapmadimi basliyor zaten sürekli aglamaya bugün verdim vereli 1 saat oldu ama hala kakasini yapmadi
pamuk indirdiğin videonun üstüne sağ tıkla birlikte ac de gom u sec öyle acılıyor
zeytinyağıda yarım cay kağığı veriyorum
yarısıda boşa gidiyo kaydirigubbakcemile3
birazda su veiyorum ardından
gız cadaloz pek sevdim seni iyi olsun veletler de bi daha buluşak olur mu edoşu da çağırırız
gız cadaloz pek sevdim seni iyi olsun veletler de bi daha buluşak olur mu edoşu da çağırırız
hadi hayırlı uğurlu olsun şimdidenkızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla
he he he olur bak rus bazarının altını üstüne getiririz çoluk çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?