2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktordan geldik biz orda da cadalozu ve saz arkadaşlarını gördüm
foto topiğine resmi koymaya çalıştım olmadı ben de face gruba koydum
kız benim nur çağanın yavrusu gibi kaldı anaam şaştım kaldım
doktor kilosuna baktı 5 kilo boyu da 55 cm
1 haftadır grip oldupu için 500 gr. almış en az 800 alması gerekiyordu hasta olduğundaN ALAMAMIŞ DEDı
15 gün sonra kilo kontrolüne gitçez
yeşil kakayı sordum normal dedi emer emmez hızlı hazmederse yeşil yapar iyi hazmederse altın sarısı yapar dedi
emziği tavsiye etmedi çok gazı olur dedi
bi de idrar tahlili istedi torbayı taktılar ben de emzirdim on dk. sonrA hem torbaya hem eteğime işedi sıpa
tahlil temiz çıktı şükür bi tahlil de cumartesi çıkacak
bana iş miş yapma bol bol dinlen bol yemek ye dedi sütünün kalitesi artsın uyu dedi
elini emdi yine nur şapur şupur doktora söyledik o da dedi ki bazı bebekler 3 aylık diş çıkarırlar seninkinin de diş yerleri oluşuyo o yüzden kaşınıyo dedi yakında diş çıkarsa şaşırmayın

juli sen negüzel koşmaya başladın ben açamadı hala açılmıyo ya gomplayer yükledim ama yine olmii bilgisayarcıya götürücem sonunda adamın yanında indiricem aç şunu bana dicem doğum kilomu verdim ama evlendiğim kiloma düşmek istiyorum 7 8 kilo vermem lazım tutkuda öyle bi ballandırıyoki azimli fıstık kiloda veriyor ben çatladım yaa bende istiyorum fena taktım kafama yerim olsa yürüyüş bandı alıcam ama okaa büyük şeyi nere sokim koyucak yer yokk öfff

kızlar sabah nur uyandı bi koku ki yatak odasını sarmış baktık nurdan geliyo kokarca gibi açtık altını allahım felaket hemen değiştirdim sonra emzirdim doyunca tekrar zarrt zurrt tee beline çıkarmış kakayıbabası bayılıyodu koştu sıcak su küvert getirdi yıkadık gızı aman allahım faciaydı nur da sırıtıyo şebek oh kokuttum diye

gız cadaloz pek sevdim seni iyi olsun veletler de bi daha buluşak olur mu edoşu da çağırırız

ohh sevindim canım tahliller temiz kiloyuda takma kız çocukları genelde narin olurlar sonradan danalaşırlar deseydin dr gel bak bebeme bende yiyip içip yatım diye kolaydı snaki dinlenmek yaa kızla bebelerin dişleri çıkınca memişlerinizi koparıcaklar biliyosunuz dimeeaklinialirimsmilelaelaelaelaelae

kızlar pose yok galiba cevap alamadım şu zeytinyağını nekadar veriyosunuz
kaynatıpmı veriyosunuz
hergün versem bişey olurmu
benimki tek başına kaka yapamıyo
gliserinli fitil kullanıyorum kızlar önermişti
ama onun üstündede alışkanlık yapabilir diye
ee ne anladım ben bundan ben deceyle yaptırmayı alışkanlık yaptırmasın diye bırakmıştım

hoya sevindim cnm tahliller iyi çıkmış....
resimleri fotoğraf topiğine koyda bizde görelim...
bnm facem yok...:umursamaz:

pamuk sen koymayacakmısın egenin resimlerini

pamuk ben de dedim ki zaten bişey yapmıyom eşim de gülüyo aç kalıyoz diyo doktor da diyo benim eşim de çocuklar oldu biz aç kaldık derdi diyo
zeytinyağını bi çay kaşığı dök ağzına o içer bi de şapırdar kaynatma 15 dk. sonra yapar inş.

bir cay kasigi veriyorum ilk verdigimde hic tikanmadi ama bugün verirken agliyordu biraz tikandi. her gün vermiyorum ben bebek ikina ikina morarip agliyorsa veriyorum :) 24 saat kakasini yapmadimi basliyor zaten sürekli aglamaya bugün verdim vereli 1 saat oldu ama hala kakasini yapmadi

pamuk indirdiğin videonun üstüne sağ tıkla birlikte ac de gom u sec öyle acılıyor

zeytinyağıda yarım cay kağığı veriyorum
yarısıda boşa gidiyo kaydirigubbakcemile3
birazda su veiyorum ardından

pamuk sen koymayacakmısın egenin resimlerini
giydirim eklicem canım eklemezmiyimm
tamam canım
daha çok yok demekki emdikçe baskı yapar oda kakasını yapar inş

tamam canım öyle denim bide
ok bende öyle yapim

gız cadaloz pek sevdim seni iyi olsun veletler de bi daha buluşak olur mu edoşu da çağırırız

beni sevmeyen bitlensin zaten kız:)) tabiiki buluşuruz zatii sen gelmeden yazdfım ben havalar ısınınca bebeklerimizinresimlerini sahilde çekerde eklerik diye gerçi benim babaslingim yok anca anaslingim var oda kucağım ozamanada arabasına biner sanırım

juliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
açıldı oh beee
çok teşekkürler ben hepsini denemiştimde gomplayeri yükleyince birlikte açı yapmamıştım
walla büyük sevaba girdin
ben tubişten indirmiştim tek link olanı 5mil azimle bugün başlayıp yapıcam inş

kızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla
hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
he he he olur bak rus bazarının altını üstüne getiririz çoluk çocuk

he vallaha getiririz artık bizi kovalamazlarsa oralardan doktor bana sütmü veriyon dedi evetdedim tek emiyo dedim iyi dedi sana sütle ilgili konuşma yapmıyım sütünün yaradığı belli zaten dedi:)))))))))))) bende dedim bide uyusa daha çok büyüycem kilosu tam 7 kilo olmuş boyu 64 cm bende eşime dedim böyle karşılaştık die oda merak etti resimlerini

kızlar facedeki sezeryan videosunu izledinizmi ben ilk defa bukadar yakın çekimini izledim bizaman hastanede kadındoğumda hosteslik yaptım ozaman dr giriyodum sezeryanıda normal doğumuda çok gördüm ama şimdi bana yapılınca aynısını seyretmek çok duygusallık yaptı akşama eşimede seyrettirimde accııkk acındırım kendimesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…