2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla
oh ne güzel hadi şimdiden geçmiş olsun diyelim.hayırlıısyla atlatın bunuda.bende doğar doğmaz istemiştim erken doğdu benim sıpa fırsat olmadı..bakalım biz ne zaman yaptırcaz.

oh nihayet açmışsın.gazan mübarek olsun.

ben yine 5 mil yaptım geldim..bugün plates yapamadım akşama fırsat bulursam yaparım artık.

benim adam sabah kalkmış rüyasını anlatıyo size de deyverem dinlen bak..
ben 7 aylık hamileymişim doktora gitmişiz orda öğrenişiz bizimki de düşünüyomuş bu çocuğu ne zaman yaptım ben daha yanına yaklaşamadım kadının diye ceketimi atsam hamile kalıyo kadın dedim diyo
ben de ne desem beğenirsiniz çabuk gi aynı odada bile yatamam senle tee ordan hamile mi bıraktın beni dedim o da gülüyi kıkır kıkır

kızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla

hadi bakalım....büyüdük artık...erkek adam olduk...

canım bekliyorum resmi o zaman....:asigim:
bu arada bende de sadece 1 mil açıldı...
diğerini açmıyor...
bu gomplayer dan mı açılacak illa...
eee o bende yüklü değil nasıl yapacam şimdi:sm_confused:

walla dert olmuştu yaa saol canım
ben dayanamadım pamuk kapattım ıyyk
ıyyk mıykk bacım bebeimi elime bu şekilde aldım napacan sevecez mecbur ikinciyide böyle alıcam oyüzden ıyykk diyemiyorum
aman amannnn 3 mile benim neyime 1 mile i indirim ben:))
ben tubiş nickli kızdan indirdim tek link şükür gomplayerde açıldı

tamam canım koyucam en yakın zamanda

google gom player yaz ordan indirme seçenekleri çıkıyo canım indir sonrada 5mili yükle açılıyo

selam kuşlarrr nasılsınısss

ya eymen çok kusuyoo gaz çıkarırken illaki emdiğinden de çıkarıyoo napcam bilmiyorum korkudan çocuu kucağıma bile alamıyorum sanırım genelde kusma sorunu var.. bizden mi etkileniyolar nedir 2 gündür ayaklarımı ısıtamıyorum

bu arada anne hamileyse de bebek çok kusarmışşeyvahedigeldismile bikere kaçıverdiydi tuttuysa diye ödüm kopuyooo daha hiç regl de olmadımmm, test yapsammı yaaa korkiommmmmmmmeyvahedigeldismile

hhe aynen yaaa kızına asık benımkı de benı unuttu.:dilcikar::dilcikar:

caanım uzulme bıdahakıne :))))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu gıdısle yapacam ben sırf hamıle olmak ıcın ama yasadıgım krızler yetmedı sankı ne cabuk unutuldu..o zaman derlerdı de ınanmazdım :)))
bende çoooooooook özlüyorum..dün akşam eşimle konuştuk hatta.oğlun duymasın üzülür diyokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
evet uzulecekler ama cıdden ben cok ozledım (

canım bız bayaadır 3 gunde bır yapıyoruz ve kabız degılız gaz cıkarıyorsa sorun yoktur
ruzgarcım cok sevındım hadı gecmıs oldu artık kırgınlık.. bıdaha olmasın ınsallah..
canım bence karnını emerek doyuracak goreceksın gerek kalmayacak :))
gecmıs olsun canım yaaa kıyamadım ben ona..

slm şeker anneler
maaşallah nerdeyse çoğunuz giriyosunuz topiğe bebekleriniz çok uyuyo herhaldeben nerdeyse doğumdan beri yazamadımda takipte edemedim sizi

benim bi kaç sorum olacak bebeğimi uykusunda korkutuyolar çok ağlıyo rüyasında içini çeke çeke bazen uzun sürüyo ağlayarak uyanıyo rüyadan neden olur ne yapmalıyım birde tırnaklarını kesmeme rağmen nasıl beceriyosa kaşla göz arasında yüzünü çizim çizim çiziyo hala eldiven kullanıyoruz bu tırnakları yumuşatmanın bi yolu yokmu

bu arada anne hamileyse de bebek çok kusarmışşeyvahedigeldismile bikere kaçıverdiydi tuttuysa diye ödüm kopuyooo daha hiç regl de olmadımmm, test yapsammı yaaa korkiommmmmmmmeyvahedigeldismile

aman diim dkkat kızlar bu ayalr çok tehlikeli

deryacım yok yaa kaysada korkma bizde tutmadı kaydirigubbakcemile3 yok canım benim oğluşumda yedikten sonra yada gazını çıkartırken kusuyor korkma normalmiş ben bugün adetim başladı yani benim öyle bir riskim kalmadı aman koruyalım kendimizi ohaoldumsmile

krizalit geçmiş olsun nasıl anladınız ne gibi belirtiler var

sürprizcim ağlayarak ve sıçrayarak uyanıyor benim oğluşumda geceleri neden oluyor öyle ?kim korkutuyor kız onları

aman amannnn 3 mile benim neyime 1 mile i indirim ben:))
canım yavaştan başla birden yorma kendini..arttırırsın vücudun alıştıkça.ben dün yapmamşıtım misafirlerim vardı bugün 5 mil zorladı..ama çok iyi geldi bi de plates yapabilseydim.ama halim kalmadı

ya geçen gün bende rüyamda yeniden doğuruyodum..dr diyodu önce suni sancı vercez normal denicez olmazsa ameliyata döneriz diye..bende giymişim ameliyat elbisesi yatmışım çatala..tam ıkınacakken utku uayndı..
malummu oldu ne benim rüyalar çıkar genelde..hamile falan kalmim yine..gerçi bi kiloları veremeden kaldım diye üzülürüm.yoksa istiyorum bi tane daha bebekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…