oh ne güzel hadi şimdiden geçmiş olsun diyelim.hayırlıısyla atlatın bunuda.bende doğar doğmaz istemiştim erken doğdu benim sıpa fırsat olmadı..bakalım biz ne zaman yaptırcaz.kızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla
juli sen negüzel koşmaya başladın ben açamadı hala açılmıyo ya gomplayer yükledim ama yine olmii bilgisayarcıya götürücem sonunda adamın yanında indiricem aç şunu bana dicem doğum kilomu verdim ama evlendiğim kiloma düşmek istiyorum 7 8 kilo vermem lazım tutkuda öyle bi ballandırıyoki azimli fıstık kiloda veriyor ben çatladım yaa bende istiyorum fena taktım kafama yerim olsa yürüyüş bandı alıcam ama okaa büyük şeyi nere sokim koyucak yer yokk öfff
iyi maşallah cadaloz herifleri de tanıştırak olur mu
kızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla
juliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
açıldı oh beee
çok teşekkürler ben hepsini denemiştimde gomplayeri yükleyince birlikte açı yapmamıştım
walla büyük sevaba girdin
ben tubişten indirmiştim tek link olanı 5mil azimle bugün başlayıp yapıcam inş
walla dert olmuştu yaa saol canımoh ne güzel hadi şimdiden geçmiş olsun diyelim.hayırlıısyla atlatın bunuda.bende doğar doğmaz istemiştim erken doğdu benim sıpa fırsat olmadı..bakalım biz ne zaman yaptırcaz.
oh nihayet açmışsın.gazan mübarek olsun.
ben yine 5 mil yaptım geldim..bugün plates yapamadım akşama fırsat bulursam yaparım artık.
ıyyk mıykk bacım bebeimi elime bu şekilde aldım napacan sevecez mecbur ikinciyide böyle alıcam oyüzden ıyykk diyemiyorumben dayanamadım pamuk kapattım ıyyk
ben tubiş nickli kızdan indirdim tek link şükür gomplayerde açıldıaman amannnn 3 mile benim neyime 1 mile i indirim ben:))
hadi bakalım....büyüdük artık...erkek adam olduk...
canım bekliyorum resmi o zaman....:asigim:
bu arada bende de sadece 1 mil açıldı...
diğerini açmıyor...
bu gomplayer dan mı açılacak illa...
eee o bende yüklü değil nasıl yapacam şimdi:sm_confused:
+1 deli de ben oluyorum. sempatiksalakcinni
Ben de ossluyorum hamileligi yaa:) :CüvCüv:
Bebisimin karnimdaki hareketlerini en cok :gitme:
Bir de kocisimin ben hamileykenki ilgisini:)
Sinir oluyorum yaa, meger adam bana degil ogluna ilgi gosteriyormus. :mymeka:
Cocuk dogdu pabucumuz dama atildi haa:dilcikar:
bende son 2,5 ayını yaşayamadım diye içimde kaldı.
ne zaman karnı burnunda birini göresem ben niye böyle olamadım. bebeğimin hıçkırıklarını hissedemim, kaburgalarıma batmasını bilemedim diyorum. :sinifsinif:
evet uzulecekler ama cıdden ben cok ozledımbende çoooooooook özlüyorum..dün akşam eşimle konuştuk hatta.oğlun duymasın üzülür diyokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
canım bız bayaadır 3 gunde bır yapıyoruz ve kabız degılız gaz cıkarıyorsa sorun yokturKizlar
Anne sütü kabiz yapar mi ya(( yada ben muz yersem kabiz olurmu? Bilmediim hersey bu bücürükte mevcut ya (( Dün aksam yatmadan gayet güzel kakasini yapti uyudu sorunsuz saat 9 da gece 1,5 da uyandim uyanik degik mikirdiyo cok olmus emzireyim dedim 5 dak emdi uyudu uyandiramadim sonra sabah 5 de ciyakladi emzirdim güzel ati dolu acayim dedim sadece cis dolu kaka yok bi fitil verdim yatti güzel uyudu 8 de gene ciyak ememedi altini actimgene cis dolu kaka yok Allah ne verdiyse deniyorum o saaten beri az günce güzel emdi uyuyo gene kaka yok kafam karisti ya bu normal mi simdi?Uyandimi yoksa gene bi fitil aticam ama sonra yapacak biseyim kalmiyo hastaneyede gitmek istemiyorum bi sürü mikrop var durup dururken onlarla tanisacak (
ruzgarcım cok sevındım hadı gecmıs oldu artık kırgınlık.. bıdaha olmasın ınsallah..meltem abla annem bana küsmüştü 3 ay konuşmadı
her gün aradım tel larıma falan çıkmadı
görünce hiçişey olmamış gii devam ettik gayet güzelddi
hatta annemle hiç bu kadar güzel vakit geçirmemiştim
hep gererdi izi u sefer iyiydik çokşükür
canım bence karnını emerek doyuracak goreceksın gerek kalmayacak :))bu ne gusel bır bılgı kıbeleceım agız yaralarının böle cabuk gececegı hıc aklıma gelmıyordu da nasıl karnını doyuracagım dıye üzülüyordum.. kısa bır süre kaşıkla yedırecegım olmadı, sonrasına Allah kerim..
...
gecmıs olsun canım yaaa kıyamadım ben ona..kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için ufak oğlum hastalandı görseniz geceden beri ateş öksürük gaz mahvoluyo bebemkucağımda ay bi uyusa rahatlıycak çocuk ama az bi öksürüğü gidiyo ateşi gidiyo lanet olası gaz bırakmıyoki çocuğumu ıkın ıkın ay ne zor bi sanat bu annelik ya gözlerinin altı kıpkırmızı oldu gene uykusuzluktan hoya daha gelmemiş sanırım resimi çok merak ediyom inşallah becermiştir kocasıaklinialirimsmile
bu arada anne hamileyse de bebek çok kusarmışşeyvahedigeldismile bikere kaçıverdiydi tuttuysa diye ödüm kopuyooo daha hiç regl de olmadımmm, test yapsammı yaaa korkiommmmmmmmeyvahedigeldismile
bu arada anne hamileyse de bebek çok kusarmışşeyvahedigeldismile bikere kaçıverdiydi tuttuysa diye ödüm kopuyooo daha hiç regl de olmadımmm, test yapsammı yaaa korkiommmmmmmmeyvahedigeldismile
canım yavaştan başla birden yorma kendini..arttırırsın vücudun alıştıkça.ben dün yapmamşıtım misafirlerim vardı bugün 5 mil zorladı..ama çok iyi geldi bi de plates yapabilseydim.ama halim kalmadıaman amannnn 3 mile benim neyime 1 mile i indirim ben:))
benim adam sabah kalkmış rüyasını anlatıyo size de deyverem dinlen bak..
ben 7 aylık hamileymişim doktora gitmişiz orda öğrenişiz bizimki de düşünüyomuş bu çocuğu ne zaman yaptım ben daha yanına yaklaşamadım kadının diye ceketimi atsam hamile kalıyo kadın dedim diyo
ben de ne desem beğenirsiniz çabuk gi aynı odada bile yatamam senle tee ordan hamile mi bıraktın beni dedim o da gülüyi kıkır kıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?