Desene ekşınsızlar ve işe başlayanlar sabah damlıyor şekil a ben
prima parfümlü ya belki o yapmıştır pişik ben huggies 7-18 i kullanıyorum şimdilik memnun um prima da kullandım ama memnun kalmadım.bi de dalinin pişik kremini kullanıyorum çok memnunum şimdilik pşiğimiz yok...kızlar merhaba acil bişey sorcam eşim bez almaya göndericem bizim kız sürekli pişik kullanmadığım krem kalmıyor acaba bezimi değiştrsem diyorum ultra prima aktif bebek kullanıyorum 4 numaraya geçtik huugıes mi kullansam oda pişik yaparsa nasıl anlarım bi yardımcı olabilirmisniz ne aldırıyım
fitil alışkanlık yaparsa kötü ...bence zeytinyağı ver sonuçta doğal. kaynatmadan veriyosun ben oğlumda yaşamıştım kabızlık sorununu ...yapmadığı zaman yarım çay kaşığı içiriyordum o gün içersinde veya ertesi gün yapıyordu...kızlar pose yok galiba cevap alamadım şu zeytinyağını nekadar veriyosunuz
kaynatıpmı veriyosunuz
hergün versem bişey olurmu
benimki tek başına kaka yapamıyo
gliserinli fitil kullanıyorum kızlar önermişti
ama onun üstündede alışkanlık yapabilir diye
ee ne anladım ben bundan ben deceyle yaptırmayı alışkanlık yaptırmasın diye bırakmıştım
ah canım maşallh oğluna..darısı damatlığına inş.kızlar yarın saat 16.30 a sünnet randevumuzu aldık biz hayırlısıyla
günaydın kızlar.benim 5 mil bugün yine yattı anlaşılan.kahvaltıya arkadaşım gelicek şimdi yolda.bende uyuyakalmışım erken uyansaydım sabahtan yapcaktım sporumu.neyse kalkimde kahvaltı hazırlimm.öptüm herkesi sonra görüşürüz
tutkucum yürüşünü kahvaltı etmeden mi yapıyorsungünaydın kızlar.benim 5 mil bugün yine yattı anlaşılan.kahvaltıya arkadaşım gelicek şimdi yolda.bende uyuyakalmışım erken uyansaydım sabahtan yapcaktım sporumu.neyse kalkimde kahvaltı hazırlimm.öptüm herkesi sonra görüşürüz
ya kızlar kiloya takık herkes galiba, bu akşam eşim ilk defa uyardı beni, öyle bi yiyorum ki adam şaşırıyor...dedikine, hayatım ben seni hiç böyle görmedim, ne oluyo sana sürekli yiyorsun üzmemek için söylemedim ama sen epey kalınlaştın, sen üzüleceksin sonunda...ve o bunları söylerken ben biryandan eti antep fıstıklı çikolata, diğer yandan milka çikolatalı gofret götürüyordum elimde öylece kalakaldım...
adam kibar adam durum vahim olmasa söylemez böyle((
e ben kendi kendime konuşuyorum sanırsam....
derdim varda o kaa tepişirsem olacağı buydu.. kaydirigubbakcemile3
ceza almışım sonunda. nurtopu gibin 5 ceza puanım oldu. daha eskisinin süresi dolalı 4 gün olmuştu. hiç boş bırakmaya gelmiyor beni :roflol:
sen ekşıncı mısın çalışan kadrosundan mı peki :roflol:
ne cezası kız?
hem ekşincı hemde çalışan kadrosu ne mutlu dimi banaalsanaalsanasmile
herkese günaydın
bütün gece diş ağrısından uyuyamadım
şimdide melisa hanım vık vık yapiyiii
yürüyüş yapmam lazım süpürüp toz almam lazım
daha dün toz aldım gece sanki biri gelmiş heryere toz sepelemiş
geçmiş olsun canım.ne hamarat karısın sen be. ben h.sonu temizledim hala öyle duruo ev. işede başladım artık evi b.k götürür benim. şu yürüyüş olayını nasıl yapıyosunuz anlatın bana
üyeye hakaretten ceza almışım.:1rolleyes:
halbuki ne kaaa sakin bi insanım
çifte kavrulmuş gibi yani.
sende mi çalışyorsun meslektaş.
bende tek kader kurbanı ben sanıyordum kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.ne hamarat karısın sen be. ben h.sonu temizledim hala öyle duruo ev. işede başladım artık evi b.k götürür benim. şu yürüyüş olayını nasıl yapıyosunuz anlatın bana
kızlr acil yardımınıza ihtiyacım var
eksın sonrası emziriyomusunuz
ben su anda malesef dus alamıyorum napıcam b ilmiyorum bişi olurmu
esracım biz dus almadan yüzüne bile bakmıyoruz
öyle demişti büyükler
kime hakaret ettin kız ? Yok bi yanlış olmalı sen hanım hanımcık birisin korkutacan kız analarını uslu ol biraz aklinialirimsmile hee seni yanlız bırakmaya gönlüm razı olmadı arana katılayım dedim opuyorumnanaktan kahrolsun özel sektör kahrolsun muhasebecilik işte
saol canım
kim benmi hamaratım kaydirigubbakcemile3
ayy evet öyleyimdirbayanssulusmile
googleye yürü ve ince yaz canım
:roflol:şimdi sağıyorum sütümü yüzüne bakadan verem olmammııı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?