2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
nereye gittiniz ya kimse kalmamış
bu saat oldu daha yeni kahvaltımı yapabildim

bu yürüyüş işi bana yaramadı 3 gün yürüdüm 1 kilo almışım
nasıl oluyo ben zayıflamak için yürüyordum ohaoldumsmile
bugün yürümesem mi diye düşünüyorum kafamçokkarıştı

biraz geçmişe baktım
delf şimdiden geçmiş olsun küçük adama

bu ekşınla bebeği emzirme olayının mantığını kuramıyorum
bana görümcem emzirilmez dedi başka da kimse bişey demedi
dün aynı odada yapılmaz filan yazmışsınız bide yüzüne bakılmaz demişsiniz
eee çocuk ağlarsa ne yapacağız dur yavrum duşa girmeden sana bakamam mı diyelim
amannnn ne çetrefilli işmiş bu
bunun bi açıklaması olmalı kızlar
neden bakılmazmış günahmıymış bebeğe bişey mi olurmuş bi deyiverin bana da öğrenem

ben de böyle patron istirem

yüzüne bakilmamasi abarti da emzirilmemesi mantikli cünkü gusül abdestssiz oldugun icin emzirilmez demisletrdir, gusülsuz oldugunda her türlü kötülüklere acik olursun temiz olmazsin herseyden önce.

Kizlar merhaba
Canim sIkkIn biraz.Dün aksam bi komsum geldi o kadinin oglana nazari degdigin düsünüyorum ne zaman gelse agliyor zaten bide yorumlari cok sinir bozucu bilmis bi kadin.Kücük görümcem saolsun sürekli nazar duasi okuyor bize sayesinde ayaktayiz yani.Dün gece ugradi oglanda agladi tabi bende yeni emzirmisim gaz cikartmaya calisiyorum omuzumda kadinda arkadan bakmis aglayinca bunun karni ac elini yiyor bak dedi.Baktim omuzumda eli yumruk olmus agzinda .Sonra yatmaya gittik gene emmek istedi ama son emme üstünden 1 saat gectigi icin öyle cok sütüm yoktu nasil sinirlendi mememi cekistiriyor gene eli agzinda sinirim gece gece cok bozuldu.Ben 3 gündür dogum kontrol hapi kullanmaya basladim acaba sütümümü etkiledi cocugu doyurmuyor diye düsünüyorum bi yandanda kadinin nazarina taktim kafayi.Bu günde sabahtan beri mememden inmiyor emdi emdi anakucagina koydumsalliyorum ama cok keyifsiz keyifsiz bakiyor bana acaba cocugu ac ac uyutmayami calisiyorum diye düsünüyorum Dün gece bir ara mama aliyim evde bulunsun pat diye sütüm biterse kullanirim diye düsündüm.Öbür oglanda hic süt sorunum olmamisti ya mama nasil verilir onuda bilmiyorum.Hem emzirip sadece uyumadan önce mama vereniniz var mi icinizde? Birde nette aratirken gördüm maydanoz nane sütü azaltiyormus ben bunlari cok tüketirim bildim bileli bu güne kadar bisi yoktuda yeni icat mi cikti.Valla cok keyifisizim bu gün gerci bu ün 2. ayi doldu huy degisimi olabilir buda cok huylu bücürük cikti ya.

ögretmenim ndk
nasil 8 dakika 5 dakika emiyorlar ya sonra bidaha ne zaman emiyorlar gece kac kez kalkiyorsunuz.Normalse ben abartmiyim durumumu.

meltemcim üzülme yaa, bebekler büyüdükçe huyları da değişiyor.
ellerini emmesi de normal aslında. kaç gündür burada da konuşuyoruz, bizim bebiklerin de eller hep ağzında.
yalancı emzik kullanmıyor musun? belki sadece emme güdüsünden dolayı istiyordur. emzik verirsen sakinleşirç

kızlar nabersiniz ben bitik durumdayım oğlumun sesi soluğu iyice gitti bide bi acıklı ağlıyoki garibim gece boyunca inledi şimdi yatırdım yerine dua edinde uyusun geceden beri kustu ateş öksürük burnu akii biyandan mahvoldu bebem benide mahvetti

3 mil yürüdüm tostumu da yidim geldim
şimcil melisa ayaklarımda uyur insallah

scedde fazlamı yedin acaba bu ara ondan olabilir mi
ben yemeği azalttım abur cubur yok artık

meltemcim bizimkide emziği atıyo cok cok elini kolunu emiyo
bildikleri tek sey emmek zaten
nazar konusuna grlince oku duanı hiç bişi olmaz allahın izniyle

cadalozum kuzu iyilesmedimi daha canımbenim yaa

meltem abla nazara inanırım ben olabilir bi de gece yatma vaktine yakın nuru yabancı biri sevse huysuzlanır hep çocuklar sevmiyo yabancıyı

cadaloz geçmiş olsun canım evin sıcak mı çok mu giydiriyon oğlanı terleyip soğuyo mu eşim soruyo
iyileşir inş. tosunum

Esmerim
Gecmisi okuyamadim ya ama sizden duydugumda iyi oldu.Valla huylari degisiyo cocuk cocuga benzemiyo.Büyük oglanda görmedigimiz her sey bunda mevcut bakalim daha büyüyünce nasil bisi olacak.Gerci oral dönemdeler ya dogru ne bulsalar emmek baska bi bildikleri sey yok.Ne bilim kafam gitti bu gün benim.Emzik aliyor ya alistirdim dün gece yatakta emzigi atip agzindan elini sokuyordu panik halde bende panik oldum öyle görünce.
Cadaloz cok gecmis olsun acil sifalar.

julicim önce sana yazam iyileşmedi balım ya sesi falan gitti iyice bide dün gece çok kustu eşim attı işte rahatlar dedi ama daha anca uyudu inanın geceden beri
hoyacım evin ayarıyla hiç oynamıyoruz kombili benim ev 50de yanıyo oda termostatım var o sürekli 20de duruyo anlamadık gitti sadece bu ara çok sık banyo yaptırmıştım başı konak oluyo diye ondanmı üşüttü bilmiim ama sesi iyice acıklı oldu artık bide kısıldı rabiim inşallah bugün biraz rahateder :Saruboceq:

geçmiş olsun cadıcık.
düzelir inşallah hemencikin..

meltemmm sen tücrebeli annesin anacım panikleme hemen.
emecek tabi bebe elini, tükürükten baloncuk da yapar o yakında kaydirigubbakcemile3

nan culi önce 3 mil koş sonra git tost ye.
çift kaşarlı mıydı, yarım ekmeğe yemişindir kesin.
o 3 mil yürüyüşünde anca tostu eritmişindir sen :roflol:

julii
Burda tostu bilmiyolar cok komik gelmisti bana ilk basta.Tost diyince kizarmis ekmek anliyorlar esime tost makinesi buldurana kadar canim cikmisti.Izgaralarin icinde gariban gariban duruyordu.Cani isteyen varsa yapim bi yengen :))) Sanada afiyet olsun.

Hoya
Canim ya bu komsumda bazen gece geliyor basta esim kabullenmedi ama oda simdi benden önce atlayip uyuyacak konusunca uykusu kaciyor diyor kadina.Bi gece sabaha kadar bagrinca oglan kabullendi ben söyleyince kabul olmuyor.Kadininda colugu cocugu yok göya seviyor bide kendi almanca ninnilerinden söylemeye calisiyor valla benim oglanin agladigi kadar var ben bile aglicam kadin susmazsa dedim esimede oda kadina uygun dille anlatti.Ninni diil opera söylüyor kadin ya.

Esmerim
Ya bu bücürük bende tecrübe falan birakmadi toz duman etti hersey sil bastan.Genelde bakinca büyükten daha sakin yaramaz diil sansliyim ama ikna etmek imkansiz bunu. Az agliyor öz agliyor aglarken kendini kaybedip neden agladigini unutuyor ya.Büyük oglum nerdeyse hic aglamayan bi cocuktu halada aglamaz ama karsisindakinin anasini 7 sülalesini aglatir .Bu garibanim gözyaslariyla sakir sakir agliyor.Ben büyügün gözyasini daha dogrudürüst görmüs degilim.O yaslari görünce nasil panik oluyorum beni bi gör.

nan culi önce 3 mil koş sonra git tost ye.
çift kaşarlı mıydı, yarım ekmeğe yemişindir kesin.
o 3 mil yürüyüşünde anca tostu eritmişindir sen :roflol:
acmı kalem nan :dilcikar:
bebeye süt lazım
sarıkızın beslenmesi lazım sempatiksalakcinni

yap bi yengen de yiyek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…