2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohh maşallah size
1 kilosu yanaklar desen gayet iyisiniz :roflol:
nan culi gebelikten bu ay da yırttın darısı bi dahaki ayın başına :lepi:

benim gözümün önüne geldiği anda elim ayağım buz kesiyor.
sanırım bi psiyatriye falan gitmem gerek bir ara.
gülüyorum ediyorum ama bayağı yıprandım sanırım.

ben Ayaz'ın göbeğini çöpe attım :roflol:
kuvözdeyken altını değiştirirken bulmuştum. çok iğrençti attım bende :dilcikar:
hiç değilse çapatıp'ın çöplüğüne gitti.
doktor olmasa bile belkim laborantlık falan tutturur :roflol:

canım benim sakın kıyaslamayın, her bebek şahsına münhasır oluyor.
benimki geçen ay sadece 280 gr aldı mesela.
napim acık cılız olur.
hem herşeyin miniği daha sevimli oluyor, öyle avut kendini yerimseniben

tık tık tık .....
kimse vaaaa mı .....

cıkkkss ben yokum mesela laelaelaelaelae

yalan atma esmer ordasın :mymeka:
herkesler yaprak dökümünde galibam

gidiyom bende.
bebe uyudu, koca uyudu, bende acık yatem bari.
pek bi tavuk gibin olduk bee

öperimmm opuyorumnanaktan

delf
Simdi gördüm mesajini canim daha öncede yazilmis Kibelesr de demis eger kusmasi fiskirir gibi degilse normaldir bu aylarda kusma oluyor.Benim büyük oglanda cok olurdu.Genede aklina tkailiyorsa kontrole gidince doktora sor bende yarin kitaba bi bakayim bisi yaziyormu kusma hakkinda yazarim size.

Julii
Iyi kurtarmisin alttan kontrolden :))) Masallah Melosa

Smhsmh
Canim ben büyük oglanda sormustum doktora oda gülüp normal insan olacak dev yavrusu diil bu demisti bana :)) Yani bu hizla büyüseler dev olurlarda ondan canim :)))) Doktor normal diyorsa hic takma kafana canim.Bak benim büyük oglan kilolu dogmustu bebekkende güzeldi kilosu halada kilosu normal ama cok uzun .Bu oglanda zayif dogdu yavas kilo aliyor napalim saglikli olsunda o yeter diyorum.Kimseylede kiyaslama kimsenin lafinada bakma sen.Bu sabah masaj yapiyorum baktim kollar biraz kilolanmis nasil mutlu oldum )) Dogdusunda kollar ve eller tm iskelet halindeydi kemik ince bir deri üstü cok üzülmüstüm.Poposuda öyle sivri iki kemikti.Simdi avucuma geliyor pat pat vuruyorum :)) Bunada sükür.Buda boya gidiyor ne kadar zorlasam mümkün diil tombis tombis olamaz hasta olmasin bana yeter en azindan sükürler olsun sag salim geldik bu günlere dimi

ıyı geceler kızlar herkezler yattı mı??? benm cnm cok sıkkın aglayasım var.....

amaan bu gece bı duygusalım ya hoyacım.. benım bebısın bı dıl altı problemı vardı bılmıyorum burdan gördunmu* aglarken öyle dılını cekıyor yukarı ama dılı gelmıyor yırtılcak sankı ıcım parcalanıyor...aksamda burda kızlarla konustuk artık bebısler buyudukce dah akısa sure emıyorlarmış benımkı saatlerce emecek nerdeyse, düşündüm de kendı kendı me belkı yavas yavas ancak cekebılıyor sütü, dılınden dolayı hızla cekemıyor yavrum .. cok gözlerım doldu aglamak ıstedım ama evdekılerın gözu onunde aglayamıyom . kocam abarttıgımı düşünür hep hastalıkları, annemde üzülmesın dıye onun yanında aglyamam... öle kafama takıldı ıste. bırd bunun ustune duydum kı bazı dıl bagı operasyonlarından sonra tekrar kaynama durumu da oluyor muş.. böle üstüste ccanımı sıktı.. ogluma kıyamıyorum

yanı sukredıyorum bunada sukur dıyorum kucuk bırsey dıye dermansız degıl dıye ama üzülmemek elde degıl, kıyamıyosun mınıcık bebegıne kesı olcak dıye, bend aha dogmdan sunnete nası dayanacak dıyordum bırdebu , sımdı hangısnı önce hangısını sonra ve nezamn yaptırmalı en dogru zaman ne zaman dıye kafamda kurup duruyorum.

canım yaa annelik böyle galiba hiç kıyamıyoruz bebemize..
dil problemi bi arkadaşımın bebeğinde de vardı ebe çok kolay bi operasyon hiç sorun olmaz dedi
emmesini de doktora sor bi ara istersen diliyle ilgili miymiş
amaan burdan konuşması kolay tabii ana yüreği ena yaniyi

evet sordum da emme problemı yapar demıştı dr. ama öle bır olurmus kı hıc ememeyedebılırmış, bizim öyle bır sorunumuz yok allaha sukr gecen ay1200 gram aldık yani buda problemı olmadıgnı gösterr dıyordum ama uzun süre emmesı , rahat huzurlu emmemesi bunlarda zorlandıgını gösterır sanırım. evet cnm ana yüregı... oyyy yavrum benım mınık erkegım....

ne oldu hante annat bakem de rahatla :teselli:

pamık ordasın göriyim alttan :dance:

kız allah seni bildiği gibi yapsın alttan göriyimi okuyunca bi kikirdedim çocuk açti gözlerini bi saattir geçmişinizi okuyorum 35 sayfa ohee dediim alıntı yaptım ama hiçbiri olmamış deli oldum kızlar rahatsızlanan bebiklerimize allah acil şifalar versin çok zor bu bebişlere dayanmak onlara bişey olunca ne kadar kötü oluyor insan ya dünya duruyor resmen hepinizin kuzuları dualarımda allaha emanet olun

burdamısın hoya çdışı gözüküyosunda

anlasildi geceleri kimse yok buralarda,
ben bebek dalana kadar salliyorum simdi uyudu sayilir.
bugün bir arkadasa gittim 1 yasinda bebegi vardi
benimki agladi benimkinin sesine onunki agladi
onunkinin sesine benimki korktu daha kötü agladi.
savas alani gibiydi

günaydınnnn.
başladı gene sabah nöbeti.
şaşırdım ama sced uyumazdı bu saate kadar, görevini ihmal etti bak. kescem maaşından :dilcikar:

hantecim üzülme diyecem ama üzülürsün biliyorum.
bu küçük şeylere çok şükür diyelim bari bir yandan. emmesinin uzun sürmesine takılma, neyseki beslenme problemi yok ama.

esmer madem koğuştakiler uyudu 3-5 mil yürdü öyle yat
tembellik yapma bakem

geç kaldın bacım.
sen onu yazdığında ben rüya bilem görüyordum kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese...
juli,,yırtmışsın bacım..hadi gözün aydın..melisaya da maşallah...
hante...üzülme..inşallah bunu da atlatacak bebişin..:ecrin_bebek:...daha ciddi bir problemi olmadığını düşün..ufak bir operasyonla hallolunur inşallah...sıkma canını...

ben de sabaha karşı 5 gibi sağ göğsümün ağrısıyla uyandım.:1no2:...o kadar mı sertleşir göğüs ya...kafamçokkarıştı..zorla bizim kızı uyandırdım.sempatiksalakcinni...yardıma kalk kız diyerekkaydirigubbakcemile.....ama hanımefendi bir iki fırt çekti,geri uyudu.:ecrin_bebek:....tabi benim atlet ,pijama o biçim.:bbo::bbo:....allah allah dedim..niye böyle oldukine diye düşündüm..akşam pirinç pilavı yanında hoşaf içmiştim..ondan oldu herhalde.bilmiyorumkismile....yaaa herşeyin hayırlısını istemek lazımmış...süt süt diye yırtınıyordum..al sana süt dedi rabbim..allah herşeyin hayırlısını versin..düşündüm de mastit mi oldum diye..ohaoldumsmile...o derece ağrıdı yani..:uhm:....

pompan yok muydu?
elinle sağsaydın bi kaba keşke algor. nimet ayol onlar.
ya da benim oğlanı vereydim alta dökülenleri içeydi :roflol:
bu arada hoşaf süt yapar. bol bol su içmişin işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…