2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba
Burda günes var inanamiyorum :)) Büyük oglani dogumgünü partisine birakip döndük bücürükle.

smhsmh
Ben pijama giydiriyorum üstünede uyku tulumu.

ohh ne güzel ben de gündüz odasında uyutuyorum gece yanımda. yani ben rahat birşeyler giydiriyorum

Tarihlere bakyiorumda herkes 3 ayi atlatmis kizlar büyümüs sizin bebekler gecmis olsun valla bizde ilk 3 ayi atlatsak .Sonra 2. 3 ay icin sayacagim ondan sonrada korkulacak bisi kalmiyor artik.

selam kızlar bugün ana kız muayene olduk
kızım 1 kilo almış :süte devam dedi doktor
su bile yok
bu aydan sonra 1 kilo almasını bekleme 700 grama kadar düşebilir dedi
böyle gittiği taktirde 6. aydan sonra ek gıdalar didi
gün ,içinde bol bol yüz üstü yatır didi kemik gelişimi için
sakın ola oturtma ve ayaklarının üstüne bastırma didi
sakatlık olabilirmiş

bana gelince cok şükür hersey normalmiş gebelik falan yokmuş
alttan bakmak istedi ama bakmasak dedim
hadi cok ttalı söyledin yukardan baklalım dedi
anlıcanız yırttım :roflol:

ıkınızede masalahh, ana kız yakıosunuz ortallıgı :))) buarada dr. a nasıl bakmasak dedın süpersın valla :)) alkisalkisalkis

kanka maşallah diyorum size
neden bu aydan sonra az alınıyomuşki acep

ay bizimki gene vıyak vıyak ne yapcam ben bu oğlanla yaa

kızlar dün 2.ay aşılarımızı yaptırdık çocuk huysuzlaştı baya birde bugün çok kustu aşıdan olabilirmi acaba? aşının etkisi kaç gün sürüyor?

Siz bebişlerin göbeklerini ne yaptınız benim halen çekmecede duruyor oğlum ev kuşu olacak sayemde!!!

şekerim Maşallahın var valla yaşadıkların az bişey değil hastanede yatmaların haricinde senin hani bebek nefessiz kaldığında evde sallaman varya sanki yanınızdaydım aklıma geldikçe ben kötü oluyorum....inş. bundan sonra herşey çok güzel olur...

şekerim 5 dakka derken her iki gögüsün toplamımı 5 dak?

o kadar çok önlük var 1 tanesini bile kullanmadım kıyafet kirletmekten zevk alıyoruz sankimm!! bugün ciclerini gişydirmiştim mahvetti keşke aklıma gelseydide bugün taksaydım

kanka maşallah diyorum size
neden bu aydan sonra az alınıyomuşki acep

ay bizimki gene vıyak vıyak ne yapcam ben bu oğlanla yaa

bütün kaanlar aynı demek ki... bende de var canım bır tane vıyak layan kaan delikafadulden :roflol:

kanka yaa kafama takılan bazılarının bebeği maşallah iyi kilo alıyo vede boyu uzuyo
benimkiyle falan kıyaslayınca neden böyle kafama takılıyo
geçen annemlerde biri senin sütün yaramıyo herhalde mama ver dedi oysaki dr u gayet iyi dedi
çok canım sıkıldı eşimede kadın böyle böyle dedi dedim evet bizimki küçük sizin 2010 annelerinin bebeklerine baktım dedi
onun yüzünden uyuyamadım inanki

rapunzelcım bız 2 gün ateşlendık, kusma her daım oldugu ıcın o ayrımı bılemıyorum ama ates oldugunda huysuzlugun vardı tabi.. 2 . gün bıcak gıbı kesıldı... size de geçmış olsun sımdıdena.s.....

cnm baska bebıslerle karsılastırıp moralınıbozmak yapacagın en son sey olmalı, saglıgın kıstası kilo yada boy degıl ayrıca... tamam anlıyorum daha cok kılo alsın ıstıyor ınsan bizde ılk ay cok az aldık dıye cooook üzülmustum ama ınan bosunaymış. içiniçürütme sapasaglam bır oglun var saglıklı eli ayagı düzgün...öyle degılmı... masallah nazar degmesın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…