bugün ece'nin yatağı geldi nihayet odamızı kullanmaya başladık
şimdi odasında uyuyor ama geceleri bir süre daha odasına geçirmeyi düşünmüyorum
bu arada sizee bişey soracağım
gece bebeklere pijama ya da neyse uyku kıyafeti giydiriyor musunuz?
Kizlar merhaba
Burda günes var inanamiyorum :)) Büyük oglani dogumgünü partisine birakip döndük bücürükle.
smhsmh
Ben pijama giydiriyorum üstünede uyku tulumu.
merhaba delf
nasilsiniz?
selam kızlar bugün ana kız muayene olduk
kızım 1 kilo almış:süte devam dedi doktor
su bile yok
bu aydan sonra 1 kilo almasını bekleme 700 grama kadar düşebilir dedi
böyle gittiği taktirde 6. aydan sonra ek gıdalar didi
gün ,içinde bol bol yüz üstü yatır didi kemik gelişimi için
sakın ola oturtma ve ayaklarının üstüne bastırma didi
sakatlık olabilirmiş
bana gelince cok şükür hersey normalmiş gebelik falan yokmuş
alttan bakmak istedi ama bakmasak dedim
hadi cok ttalı söyledin yukardan baklalım dedi
anlıcanız yırttım :roflol:
şekerim Maşallahın var valla yaşadıkların az bişey değil hastanede yatmaların haricinde senin hani bebek nefessiz kaldığında evde sallaman varya sanki yanınızdaydım aklıma geldikçe ben kötü oluyorum....inş. bundan sonra herşey çok güzel olur...cumartesi doktora kontrole götürdüğümde biraz burnu tıkalıymış zaten, ama benim farkedeceğim düzeyde değildi; doktoru söyledi.
serum fizyolojik yap demişti.
dünden beri bende farkediyorum demek ki artmış.
2 gün serum fizyolojik-aspiratör-soğuk buhar yapayım geçmezse arayacağım.
korkuyorum doktoru aramaya, gene benden alıp hastaneye yatıracaklar paranoyası var; atamıyorum kafamdan.
sanırım benim de kendime bi doktor bulmam gerek saplantılardan kurtulmak için kaydirigubbakcemile3
şekerim 5 dakka derken her iki gögüsün toplamımı 5 dak?kıslar dün doktora götürdüm kusmasıyla ilgili doktor enine boyuna bi güsel muayene etti kilosunu da ölçünce sen delimisinnn diye gözlerini kocaman açtı bana, ödüm koptu bişi oldu diyee
çocuk gayet sağlıklı kilo alımı da çok güsel fazlalığı çıkarıyor dedi, büyüdükçe eskisi gibi uzuuun uzun emmezmişş, 5 dk yeter dedii emiş gücü artıyomuş çünkü büyüdükçe çok şükür sorun yokmuş
git gözüme görünme çocuğu da zorla emzirip memeden tiksindirtme dedi :))
o kadar çok önlük var 1 tanesini bile kullanmadım kıyafet kirletmekten zevk alıyoruz sankimm!! bugün ciclerini gişydirmiştim mahvetti keşke aklıma gelseydide bugün taksaydımkızlar siz önlük kullanmıyormusunuz?ben doğduğundan beri önlük kullanıyorum belki 20 tane var ucuz ucuz aldımdı hiç çıkarmıyorum sürekli değiştiriyorum çünkü emdikten sonra mutlaka biraz çıkartıyor.
kanka maşallah diyorum size
neden bu aydan sonra az alınıyomuşki acep
ay bizimki gene vıyak vıyak ne yapcam ben bu oğlanla yaa
kızlar dün 2.ay aşılarımızı yaptırdık çocuk huysuzlaştı baya birde bugün çok kustu aşıdan olabilirmi acaba? aşının etkisi kaç gün sürüyor?
Siz bebişlerin göbeklerini ne yaptınız benim halen çekmecede duruyor oğlum ev kuşu olacak sayemde!!!
şekerim Maşallahın var valla yaşadıkların az bişey değil hastanede yatmaların haricinde senin hani bebek nefessiz kaldığında evde sallaman varya sanki yanınızdaydım aklıma geldikçe ben kötü oluyorum....inş. bundan sonra herşey çok güzel olur...
şekerim 5 dakka derken her iki gögüsün toplamımı 5 dak?
o kadar çok önlük var 1 tanesini bile kullanmadım kıyafet kirletmekten zevk alıyoruz sankimm!! bugün ciclerini gişydirmiştim mahvetti keşke aklıma gelseydide bugün taksaydım
kanka yaa kafama takılan bazılarının bebeği maşallah iyi kilo alıyo vede boyu uzuyo
benimkiyle falan kıyaslayınca neden böyle kafama takılıyo
geçen annemlerde biri senin sütün yaramıyo herhalde mama ver dedi oysaki dr u gayet iyi dedi
çok canım sıkıldı eşimede kadın böyle böyle dedi dedim evet bizimki küçük sizin 2010 annelerinin bebeklerine baktım dedi
onun yüzünden uyuyamadım inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?