kanka yaa kafama takılan bazılarının bebeği maşallah iyi kilo alıyo vede boyu uzuyo
benimkiyle falan kıyaslayınca neden böyle kafama takılıyo
geçen annemlerde biri senin sütün yaramıyo herhalde mama ver dedi oysaki dr u gayet iyi dedi
çok canım sıkıldı eşimede kadın böyle böyle dedi dedim evet bizimki küçük sizin 2010 annelerinin bebeklerine baktım dedi
onun yüzünden uyuyamadım inanki
canım bu konuda benim de çok canım sıkılıyor 3. ay sonunda biz daha 5 kilo bile olamadık dr'umuza söyledim o da her çocuk farklıdır önemli olan kendi çizgisinde devvam etmesi ya da bir üste çıkmasıdır dedi. ve ece için normal gidiyo dedi artık sadece dr'un dediğine bakıyorumm bi problem olsa heralde söylerdi hıı bi de bana ece'nin hiçbir zaman tombul bi bebek ya da çocuk olmayacağını minyon yapıda olduğunu söyledi
hante hoya çok haklısınız biliyorum ama takılmadanda edemedim işte
sağlık olsun hasta olmasınlarda
hante sizinki tam kaç günlük anlıyomu etrafı
kanka her ay 1 kilo alsa 3 kilo doğan bir bebek 1 sene sonunda 15 kilo olur akannehirkanka maşallah diyorum size
neden bu aydan sonra az alınıyomuşki acep
ay bizimki gene vıyak vıyak ne yapcam ben bu oğlanla yaa
kanka hayret bişiyşin heekanka yaa kafama takılan bazılarının bebeği maşallah iyi kilo alıyo vede boyu uzuyo
benimkiyle falan kıyaslayınca neden böyle kafama takılıyo
geçen annemlerde biri senin sütün yaramıyo herhalde mama ver dedi oysaki dr u gayet iyi dedi
çok canım sıkıldı eşimede kadın böyle böyle dedi dedim evet bizimki küçük sizin 2010 annelerinin bebeklerine baktım dedi
onun yüzünden uyuyamadım inanki
saol canım a.s.maşallah julii sana da melisaya da
yırttım valla hoya :lepi:culi yırttın mı hayırlı olsun
rapunzel hayırlı olsun aşılar,,
smh kız kocen de mi bakiyi kkye
smh boşver canım dinleme kimseyi
herkese selam..yenı uye oldm
Gözünaydın canım hem kızın güzel kilo almış hemde yeni bir hamilelikten yırtmışsın :) bizede dr. 3. aydan sonra bu kiloları almayı beklemeyin azalacak kilo almalar dedi ayrıca Mart ve eylül ayları dikkatli olmamız lazımmış okula giden çocuklardan uzak tutmak lazımmış bebkleri aklıma gelmişken yazayım dedimselam kızlar bugün ana kız muayene olduk
kızım 1 kilo almış:süte devam dedi doktor
su bile yok
bu aydan sonra 1 kilo almasını bekleme 700 grama kadar düşebilir dedi
böyle gittiği taktirde 6. aydan sonra ek gıdalar didi
gün ,içinde bol bol yüz üstü yatır didi kemik gelişimi için
sakın ola oturtma ve ayaklarının üstüne bastırma didi
sakatlık olabilirmiş
bana gelince cok şükür hersey normalmiş gebelik falan yokmuş
alttan bakmak istedi ama bakmasak dedim
hadi cok ttalı söyledin yukardan baklalım dedi
anlıcanız yırttım :roflol:
rapunzelcım bız 2 gün ateşlendık, kusma her daım oldugu ıcın o ayrımı bılemıyorum ama ates oldugunda huysuzlugun vardı tabi.. 2 . gün bıcak gıbı kesıldı... size de geçmış olsun sımdıdena.s.....
rotayı gelecek ay yapacak doktorumuz karma-verem sanırım diğeride çocuk felci aşısı bize yarım fitil koy dediler sağlık ocağında ama pek beceremedim fitili yerleştirmeyi yarısı elimde yarısıda poponun dışında eridi gittirapunzel canım 3 aşımı oldunuz ağızdan rotavirüste oldunuzmu
bizde kusma olmadı ama tüm gün baygın gibiydi genelde uyudu
ateşi olursa diye şurup vermişti en son gece 37.2 olunca verdik yarım ölçek oysaki dr 37.5 olmadan vermeyin demişti
2. günde öyle gibiydi ama 3. gün geçti
bide ndk ya sormuşssun iki göğüstenmi 5 dk diye benim oğlum baştan beri 5 dk emiyo ve tek göğüsten aynı göğüssten bi kaç kere verip sonra diğerine geçiyorum bildiğin bi yöntemmi var yanlışmı yapıyorum ben
hantecim bağırdı bağırdı ay memeyide iki çekiyo ağlıyo inatçı velet ayağımda salladım şimdi uyudu birazdan uyanır
canım memişleri yalancı emzik gibi kullanıyor olmasın senin uyanık ?:)benım oğluş emme mevzusunda bıraz farklı, ben mememı cekmesem 1 saat hatta daha bıle fazla emer, nerdeyse ben cekmeden hıc memeden ayrılmıyor desem abartmış olmam, buda doymadıgını gösterır dıye dusunuyorum hep ama gögusum dopdolu tas gıbı sert ıken bıle yanı fazlasıyla doyması gereken durumda bıle devam edıyo sadece cok uykusu varsa bayılıp kalırsa kendı bırakmıs olyuyor kı buda cok nadır.... yanı 5 dk dıyorsunuz ya sasırıyorum ben. buna ragmen bızım kılomuzda öyle cok falan da degıl....
selam canım hoşgeldinherkese selam..yenı uye oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?