2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.öldüm geçmişi okucam diye..

ohhh ne güzel ya ben daha tembel kahvaltı yapıcam,spor yapıcam temizlik yapıcam.
oo programa bak bee..
ama gene senden önce başladım güne.
05:30'da ayaktayım ben.
bugün trende uyuyakaldım. bir durak fazla gittim, inip tekrar bindim sonra :roflol:
ay çok alemsin hee..kaydirigubbakcemile3
kızlar eşim dedi ki sen 5 nisanda işe başlıcan alalım Egeyi cumadan istanbula kardeşime gidelim dedi. hafta sonu için sadece. bakalım ilk yoluculuk Ege ile .çok heyecanlı
ohh sefanız olsun..gelin gezin şansınıza havada güzelleşiyo
bu dönemlerimiz hassas canım oluyo arada böyle
maşallah ikinizede..ikinci olsaydıda fena olmazda beeaklinialirimsmile
geçmiş olsun canım...ne güzel olmuşsunuz aşıları.bende hiç önlük kullanmadım
benimde o kadar çok önlük varki hiç kullanmadım daha..
bu arada biz şimdi geldik pipi doktorundan herşey güzel yolunda banyoya izin verdi dr 5 gün aradn sonra bugun bıcı bıcı var
hadi gözünüzaydın..geçmiş olsun ege beye
maşallah nura
bendende kitapçık ve kılıf çıktı..dün bende kullandım babaslingi çok rahat etti utku..bendede mont vardı utkudada ayarladık güzelce..otobüsle eltime gittim çok sevdi sıpa uyudu hemen içinde.oh be rahatladım hiç kullanamıcam sanmıştım
tutku
Cok alemsin ya bebek ne olacak onlarda dahilmi partiye

kibele güzel dimi yeni sloganım :lepi:

size iyi partiler
utku yada gaffur pijaması alsaydınız sempatiksalakcinni

hee utku partinin onur konuğuydu..
babasına sepetledim onlar birlikte takıldılar uyudular sadece..ohh dünya varmış..bu arkadaşlarım liseden ayrı yönlere dağılsakta muhakkak arada toplanıyoruz güzel oluyor..arada bekarlarda olunca yatıyoda kalabiliyolar tabi..bizden geçti gerçi ama.

evet canım ben de var lansinohun manuel pompası ya da tirlesi
ben lansinohun süt poşetine koyup dondurucuya attım
ama mika biberonda olur mu bilmiyorum

kizlar benim yusuf cok icli icli agliyor hep agliyor alti temiz karni tok kakasini da yapti bir gaz icin bu kadar aglanilir mi korkmaya basladim
dün aksam bir arkadasa gittim 1 yasinda cocugu var o bile sasirdi aglamasina
yarin doktora gidicem

şimdi sağsam nasıl saklayacağım ve neyin içinde..bebişim için aldığım mika biberonda saklanır mı ki acep?cam önerilmiyor..sütün içindeki antikor görevi yapan maddelari cam tutarmış...

Mika ve cam içinde süt varken genleşip çatlamasın??
Süt saklama poşeti ya da plastik süt saklama kutuları var.
Ben ayaz hastanedeyken önce poşet kullanmıştım, taşıması zor oluyor diye sonra medela'nın süt saklama kaplarını aldım. 10'lu kutu olarak satılıyor. her kutusu 80 cc alıyor. Fiyatı 30 tl civarıydı sanırım. ama medikallerde tek tek olarak da satılıyor.
ben artık mamayı kururken koyuyorum onlara biryere gideceğimiz zaman.
benim kuzenim de bunları kullanmıştı. oğlu 2,5 yaşında olana kadar hemde. ek gıdalara geçince meyva püresi, çorba falan taşıyordu yanında bunlarla.

bak resmi de bu

kizlar benim yusuf cok icli icli agliyor hep agliyor alti temiz karni tok kakasini da yapti bir gaz icin bu kadar aglanilir mi korkmaya basladim
yarin doktora gidicem

kulağına bir dokun bakalım posi elini ittirmeye çalışacak mı ya da daha çok bağıracak mı.
kulağı ağrıyor olmasın?

evet ...mantıklı...siparişimi vereyim ben de...zemuszemus

yarin doktora gidicem

canım bizim oğlanda bi ara öyleydi bu yüzden annemde kalmak zorunda kaldım aynen altı kuru karnı tok susmuyodu gaz sancısı olabilir dediler
bide bazı bebekler sebepsiz ağlarmış
Allah kolaylık versin inşallah bişeyi yoktur

iyi ço k şükürde şu sıralar benim sütüm azaldı gibi gelmeye başladı göğüsler yumuşayınca

bizimkininde soğuk hep

kızlar..kızımın elleri genelde soğuk oluyor...sizin de öyle mi?
benimki sancısı varken soğuk oluyo çok.bi de bıngıldağı daha bi sert atıyo kalp gibi...
:roflol:
canım benim öyle kötü düşünme .tekrar kaynamaması için vardır elbet tıpta bi yöntem..sıkma canını.kalp ameliyatı bile oluyorlar el kadar bebekler.benim kardeğimin bebeği 2 aylıkken yarık dudak ameliyatı oldu.sonra yine bebekken 2 kez daha aynı ameliyatı oldu.bebekler daha dirençli oluyo.kaldı ki seninkine ameliyat bile denmeyecek kadar küçük bi operasyon.belki 6.aya kadar bekler dr.bebeğin sütten kesilmesi için...üzme tatlı canını olur biter meraklanma.Allah beterinden saklasın canım ya..

cok zor ya biryeri mi agriyor diye insanin ici yaniyor

posi şimdi aklıma geldi bi ara ece de öyle ağlıyordu saç kurutma makinasının sesiyle susuyordu
bi dene istersen

verirken şöyle yapıyorum esmer söylemişti
dondurucudan dolabın normal bölümüne koyuyoyrum buzu açıldıktan sonra biberona döküp sıcak suyun içinde ısıtıyorum
anladım canım sağol paylaşımın için...
yarin doktora gidicem

geçmiş olsun posi...bi doktora götürün bakalım ne diyecek?belki üşüttü de başı falan mı ağrıdı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…