selam kızlar.öldüm geçmişi okucam diye..
hee utku partinin onur konuğuydu..
babasına sepetledim onlar birlikte takıldılar uyudular sadece..ohh dünya varmış..bu arkadaşlarım liseden ayrı yönlere dağılsakta muhakkak arada toplanıyoruz güzel oluyor..arada bekarlarda olunca yatıyoda kalabiliyolar tabi..bizden geçti gerçi ama.
ohhh ne güzel ya ben daha tembel kahvaltı yapıcam,spor yapıcam temizlik yapıcam.ne uyuması 6.30 da kalktım
kocemi işe gönderdim
geldim buaraya baktım kimseler yoktu
ben de gittim kahvaltımı yaptım
kızımın kahvaltısını yaptırdım
3 mil yürüdüm
duşa girdim
ortalığı topladım
esmer sabah nöbetine başlamıştır deyip geri geldim
ay çok alemsin hee..kaydirigubbakcemile3oo programa bak bee..
ama gene senden önce başladım güne.
05:30'da ayaktayım ben.
bugün trende uyuyakaldım. bir durak fazla gittim, inip tekrar bindim sonra :roflol:
ohh sefanız olsun..gelin gezin şansınıza havada güzelleşiyokızlar eşim dedi ki sen 5 nisanda işe başlıcan alalım Egeyi cumadan istanbula kardeşime gidelim dedi. hafta sonu için sadece. bakalım ilk yoluculuk Ege ile .çok heyecanlı
bu dönemlerimiz hassas canım oluyo arada böyleamaan bu gece bı duygusalım ya hoyacım.. benım bebısın bı dıl altı problemı vardı bılmıyorum burdan gördunmu* aglarken öyle dılını cekıyor yukarı ama dılı gelmıyor yırtılcak sankı ıcım parcalanıyor...aksamda burda kızlarla konustuk artık bebısler buyudukce dah akısa sure emıyorlarmış benımkı saatlerce emecek nerdeyse, düşündüm de kendı kendı me belkı yavas yavas ancak cekebılıyor sütü, dılınden dolayı hızla cekemıyor yavrum .. cok gözlerım doldu aglamak ıstedım ama evdekılerın gözu onunde aglayamıyom . kocam abarttıgımı düşünür hep hastalıkları, annemde üzülmesın dıye onun yanında aglyamam... öle kafama takıldı ıste. bırd bunun ustune duydum kı bazı dıl bagı operasyonlarından sonra tekrar kaynama durumu da oluyor muş.. böle üstüste ccanımı sıktı.. ogluma kıyamıyorum
maşallah ikinizede..ikinci olsaydıda fena olmazda beeaklinialirimsmileselam kızlar bugün ana kız muayene olduk
kızım 1 kilo almış:süte devam dedi doktor
su bile yok
bu aydan sonra 1 kilo almasını bekleme 700 grama kadar düşebilir dedi
böyle gittiği taktirde 6. aydan sonra ek gıdalar didi
gün ,içinde bol bol yüz üstü yatır didi kemik gelişimi için
sakın ola oturtma ve ayaklarının üstüne bastırma didi
sakatlık olabilirmiş
bana gelince cok şükür hersey normalmiş gebelik falan yokmuş
alttan bakmak istedi ama bakmasak dedim
hadi cok ttalı söyledin yukardan baklalım dedi
anlıcanız yırttım :roflol:
geçmiş olsun canım...ne güzel olmuşsunuz aşıları.bende hiç önlük kullanmadımkızlar dün 2.ay aşılarımızı yaptırdık çocuk huysuzlaştı baya birde bugün çok kustu aşıdan olabilirmi acaba? aşının etkisi kaç gün sürüyor?
Siz bebişlerin göbeklerini ne yaptınız benim halen çekmecede duruyor oğlum ev kuşu olacak sayemde!!!
şekerim Maşallahın var valla yaşadıkların az bişey değil hastanede yatmaların haricinde senin hani bebek nefessiz kaldığında evde sallaman varya sanki yanınızdaydım aklıma geldikçe ben kötü oluyorum....inş. bundan sonra herşey çok güzel olur...
şekerim 5 dakka derken her iki gögüsün toplamımı 5 dak?
o kadar çok önlük var 1 tanesini bile kullanmadım kıyafet kirletmekten zevk alıyoruz sankimm!! bugün ciclerini gişydirmiştim mahvetti keşke aklıma gelseydide bugün taksaydım
benimde o kadar çok önlük varki hiç kullanmadım daha..kızlar siz önlük kullanmıyormusunuz?ben doğduğundan beri önlük kullanıyorum belki 20 tane var ucuz ucuz aldımdı hiç çıkarmıyorum sürekli değiştiriyorum çünkü emdikten sonra mutlaka biraz çıkartıyor.
hadi gözünüzaydın..geçmiş olsun ege beyebu arada biz şimdi geldik pipi doktorundan herşey güzel yolunda banyoya izin verdi dr 5 gün aradn sonra bugun bıcı bıcı var
maşallah nurasağlık ocağına gittim aşı oldum tetnoz 3. dozu bitti diye seviniyodum meğersem 5 dozmuş 1 sene sonra 4. doz olcakmış çok üzüldüm
nur da 5400 gr. geldi 100gr. at 5300 yani 1 haftada 300 gr. almış boyu da 55ti şimdi 59 olmuş ebe boyuna gidiyor zayıf olcak bu dedi
demir ilacı verdi ferro sanol 9 damla günlük
nur da tadını pek sevdi az önce verdim
bizden haberler böyle
bendende kitapçık ve kılıf çıktı..dün bende kullandım babaslingi çok rahat etti utku..bendede mont vardı utkudada ayarladık güzelce..otobüsle eltime gittim çok sevdi sıpa uyudu hemen içinde.oh be rahatladım hiç kullanamıcam sanmıştımkızlar babaslıngım geldı bebeshoptan aldım sıyahı var mı dıye aramıstım yokmus ben de lıla rengını telde sıparıs verdım sehırdısında olmama ragmen aksamustu verdım sıparısı ertesı sabah elımdeydı.
hayal i sıgdırdım sıgdırmasına da :)) saaarr kustu kızım bende akılsızlık yenı emmıstı ama anası heves ettı deneyelım dıye uyumadan bıraz mıkırdandı ama oturunca sapsal sapsal baktı aynayı gosterdım guldu eşşek
yanında da sınek kovucu hedıye geldı 2 mt yakınlastırmayacak sıneklerı kızıma pıyasa fıyatı 40-54 tl arası burada 30 tl bayaa ıyı oldu ıkısı bır arada :))
almak ısteyen olursa dıye anlatıyorum..
neyse esmercım sen buradasın sana sorayım kutunun ıcınden babaslıng cantası ve turkce klavuz dısında bısey cıkmadı cd sı fılan dıyordu kızlar ben mı yanlıs hatırlıyorum orjınal klavuz da yok sende cıktımı bunlar?
tutku
Cok alemsin ya bebek ne olacak onlarda dahilmi partiye
kibele güzel dimi yeni sloganım :lepi:
size iyi partiler
utku yada gaffur pijaması alsaydınız sempatiksalakcinni
hee utku partinin onur konuğuydu..
babasına sepetledim onlar birlikte takıldılar uyudular sadece..ohh dünya varmış..bu arkadaşlarım liseden ayrı yönlere dağılsakta muhakkak arada toplanıyoruz güzel oluyor..arada bekarlarda olunca yatıyoda kalabiliyolar tabi..bizden geçti gerçi ama.