Günaydın kızlar....
bizim Urasında elleri hep soğuk hatta ayaklarıda genelde soğuk tulumun içine birde çorap giydirdiğim halde...
Demek salgın var :) bizimkinde de iki eli aynı anda ağzına sokma huyu var günlerdir nasıl vazgeçiricez vazgeçiremyicez sanırımm....
bu arada arkadaşlar sizin çocuklar yüzünü sürekli avuçluyormu?? bu habire ovuşturuyor yüzünü ama öyle böyle değil cildini mahvediyor kıpkırmızı dolaşıyoruz
birde sizler bebekle aynı odadamı yatıyorsunuz benim gibi? ne zaman yatak odama geçicem bilemiyorum ya ağlarsa ya duymazsam diyorum oysaki yattığı oda ile bizim oda dipdibe şimdi ne biz ne de o odasında değil oturma odasına taşındık oraya bir park yatak attık hep beraber yatıyoruz
Günaydın kızlar....
bizim Urasında elleri hep soğuk hatta ayaklarıda genelde soğuk tulumun içine birde çorap giydirdiğim halde...
Demek salgın var :) bizimkinde de iki eli aynı anda ağzına sokma huyu var günlerdir nasıl vazgeçiricez vazgeçiremyicez sanırımm....
bu arada arkadaşlar sizin çocuklar yüzünü sürekli avuçluyormu?? bu habire ovuşturuyor yüzünü ama öyle böyle değil cildini mahvediyor kıpkırmızı dolaşıyoruz
birde sizler bebekle aynı odadamı yatıyorsunuz benim gibi? ne zaman yatak odama geçicem bilemiyorum ya ağlarsa ya duymazsam diyorum oysaki yattığı oda ile bizim oda dipdibe şimdi ne biz ne de o odasında değil oturma odasına taşındık oraya bir park yatak attık hep beraber yatıyoruz
Günaydın kızlar....
bu el soğukluğu ve elleri yeme hepsinde var sanırım
ben bebekle aynı odadayım yatak odamıza küçük beşik koyduk
şimdilik idare ediyoruz 1-2 ay sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum
şu bebek telsizi sabahtan beri aklımda bir arkadaşımda var aslında kandırsamda alsam :))günaydın...ben ayırdım odaları lohusalıktan sonra...sizin odalar yakınmış ...duyarsın canım merak etme..bizim odalarımız biraz mesafeli..ama geceleri viyaklamsını duyup hemen dikiliveriyorum şükür...anneler bebişlerin moduna göre ayarlanıyorlar...kaydirigubbakcemile3..ama yine tedirgin olurum diyorsan bebek telsizi alabilirsin..
canım bizimde eller ayaklar hep buzGünaydın kızlar....
kankam kızarım tabi kendi kendini üzerek olan sütten de olcakyorumlarınız için hepinize teşekkürler kızlar
yalnız juli bana kızmış:dilcikar:
annedir yüreği fazla dayanamaz ne yapiimm alsanaalsanasmile
a.s. saol canımgunaydın kızlar. julicim maşallah canım melisaya
yırttım valla canımgünaydın herkese...
juli,,yırtmışsın bacım..hadi gözün aydın..melisaya da maşallah...
hante...üzülme..inşallah bunu da atlatacak bebişin..:ecrin_bebek:...daha ciddi bir problemi olmadığını düşün..ufak bir operasyonla hallolunur inşallah...sıkma canını...
üzme canım kendini önce bi doktorla konusamaan bu gece bı duygusalım ya hoyacım.. benım bebısın bı dıl altı problemı vardı bılmıyorum burdan gördunmu* aglarken öyle dılını cekıyor yukarı ama dılı gelmıyor yırtılcak sankı ıcım parcalanıyor...aksamda burda kızlarla konustuk artık bebısler buyudukce dah akısa sure emıyorlarmış benımkı saatlerce emecek nerdeyse, düşündüm de kendı kendı me belkı yavas yavas ancak cekebılıyor sütü, dılınden dolayı hızla cekemıyor yavrum .. cok gözlerım doldu aglamak ıstedım ama evdekılerın gözu onunde aglayamıyom . kocam abarttıgımı düşünür hep hastalıkları, annemde üzülmesın dıye onun yanında aglyamam... öle kafama takıldı ıste. bırd bunun ustune duydum kı bazı dıl bagı operasyonlarından sonra tekrar kaynama durumu da oluyor muş.. böle üstüste ccanımı sıktı.. ogluma kıyamıyorum
günaydın canım.
Ayaz parçalıyor yüzünü, hep bir çizik bir yoluk var. hiçbirşey yapamazsa parmağını gözüne sokup viyaklıyor. bütün bunlara rağmen hain anası bebeciğe eldiven giydirmiyor kaydirigubbakcemile3
ben tam ayıracaktım yatakları taşındık. şimdi eve tam alışalım, 2 hafta falan geçsin yan odaya sepetleyeceğim.
gerçi oda takımı falan yok. sadece dolabı alt değiştirme ünitesi falan var ama olsun. alışsın tekbaşına yatmaya.
taşıyacam park yatağını oraya takılsın kendi kendine.
ben her istediğinde emziriyorum..değişiyor..geceleri 4-5 saatte bir..gündüzleri daha sık..2 ya da 3 saatte bir şeklinde...raapunzel sucluluk duygusu hissetme
aksine eldiven giydirirsen o duyguyu hisset
beyin gelişimi için eldiveni taktırtmadı bize doktor
birde emme saatimizi 3 saate 1 e cıkardı
5 dk kısa emişler için loş be gürültü olmayan odada emzir dikkati dağılıyordur dedi
siz kaç saatte emziriyonuz
kızlar bu bez numaralarını neye göre değiştiriosunuz ben prima kullanıyorum kerem şuanda 5500 gr ama bezi sanki biraz sıkıyo gibi bez paketinin üzerindede 7 kgya kadar yazıo neyapsam değiştirsemmiki ?
julii dün utkuda etrafa bakmaktan ememedi kim konuşursa ona bakıyo,gözler etrafta dönüyo..ellerimle görüş açısını kapattımda ancak öyle emebildi bütün güm..raapunzel sucluluk duygusu hissetme
5 dk kısa emişler için loş be gürültü olmayan odada emzir dikkati dağılıyordur dedi
kızlar bu bez numaralarını neye göre değiştiriosunuz ben prima kullanıyorum kerem şuanda 5500 gr ama bezi sanki biraz sıkıyo gibi bez paketinin üzerindede 7 kgya kadar yazıo neyapsam değiştirsemmiki ?
selam kızlar nasılsınız pek fırsat bulamıyorum gırmeye ne durumlardasınız bebişlerle valla biz perişan hallerdeyiz hala benim gögüs uçlarım hala paramparça sütüm çok az ccekınerek verıyorum yardandada tamamen azaldı doymuyor kızım mama vermek zorundayız ama bana doktor bıberonla verme dedı kasıkla verıyorum sızde öylemı yapıyorsunuz yoksa versemmı bıberonla 40 mız cıktı ama hala kızımın duzenı olmadı gaz sıkıntımız var zinco metsıl rezene hepsını denedık ama gecmıyor yaaa varmı baska bır onerınız 10 dk uyumalarla gecırıyor zamanını allahtan gecesı ıyı 3 kere uyanıyor ama baskada uykusu yok en fazla 1 saat uyanıp kalkıyor aksamda 7 den 11e kadar ayakta uyumuyor sızce bu normalmı kucagada alıstı annemlerde kaldıgım ıcın kac kısının kucagında gezmekten bu hafta eve gıdecegım ama ne yapacagım bılmıyorum yardımcı olun kızlar sızdede varmı hala bu sıkayetler takıp edemıyorum özeldende mesaj atsanız bana yardım için
raapunzel sucluluk duygusu hissetme
ama 7 kg ya kadarsa küçük gelmiyodur diye düşünüyorumkızlar bu bez numaralarını neye göre değiştiriosunuz ben prima kullanıyorum kerem şuanda 5500 gr ama bezi sanki biraz sıkıyo gibi bez paketinin üzerindede 7 kgya kadar yazıo neyapsam değiştirsemmiki ?
julii dün utkuda etrafa bakmaktan ememedi kim konuşursa ona bakıyo,gözler etrafta dönüyo..ellerimle görüş açısını kapattımda ancak öyle emebildi bütün güm..
bizim hala emme saatimiz yok..ne zaman isterse veriyorum..iki saati geçmiyo ama süresi maksimum iki saatte bir emziriyorum.meme isteyince başka şekilde oyalanmıyo huysuzlanıyo mızırdanıyo..dayanamıyorum veriyorum bende
canım kaç kiloya geçtiyse onun bezine başla hemen..3 numaramı kullanıyosun şimdi..2 numaramı.yani bezim bitiş kilosu tutmuyo.ben 4 numara kullanıyorum oda 7 18 kg arası..utkuda 8 kilodan fazla ama sanki bu bile sıkıyo
Canım Allah kolaylık versin bizimde aynen senin gibi gündüz uykusu yok gece uyuyoruz 2 şer 3 er saat ara ile gündüz bişey kaçırıcam korkusu ile uyumuyor herşeyden haberi olacak beyefendinin ... ben elma yağı aldım göbek altına ve ayak altlarına masaj yapıyoruz iyi geliyor gazına birde ayaklarını sıcak tutmaya çalış bebişinselam kızlar nasılsınız pek fırsat bulamıyorum gırmeye ne durumlardasınız bebişlerle valla biz perişan hallerdeyiz hala benim gögüs uçlarım hala paramparça sütüm çok az ccekınerek verıyorum yardandada tamamen azaldı doymuyor kızım mama vermek zorundayız ama bana doktor bıberonla verme dedı kasıkla verıyorum sızde öylemı yapıyorsunuz yoksa versemmı bıberonla 40 mız cıktı ama hala kızımın duzenı olmadı gaz sıkıntımız var zinco metsıl rezene hepsını denedık ama gecmıyor yaaa varmı baska bır onerınız 10 dk uyumalarla gecırıyor zamanını allahtan gecesı ıyı 3 kere uyanıyor ama baskada uykusu yok en fazla 1 saat uyanıp kalkıyor aksamda 7 den 11e kadar ayakta uyumuyor sızce bu normalmı kucagada alıstı annemlerde kaldıgım ıcın kac kısının kucagında gezmekten bu hafta eve gıdecegım ama ne yapacagım bılmıyorum yardımcı olun kızlar sızdede varmı hala bu sıkayetler takıp edemıyorum özeldende mesaj atsanız bana yardım için
Kizlar Günaydin
canim ben yalniz bakiyorum ben yusufa yusuf da senin anlattigin gibi gece 2 defa kalkiyor gündüz hep ayakta bir de aglamali basladi simdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?