heeee şimdi bnde suçlandım vallaha neyse bacım sende biberonla emiştr :icecream: senin biberon marka neydi benimde var buğlem tanzikli gelmyor diye içmiyor dr browns neydi yaaakafamçokkarıştı
ne ararsan var.
dr.browns, avent, bebedor..
bebedor'un 0+ ay emziği ama inanılmaz büyük deliği, onla içerken ağlıyor, tıkanıyor hep.
ama dr.browns'ın 0+ ay emziğinin deliği çok küçük. ondan tazikli gelmemesi gerek. acaba seninki 3+ay emzik ucu mu??
avent ise tam iyi. ne büyük ne küçük deliği, en çok onu sevdim.
pişştt hatunlarım :Şeniz
ne ararsan var.
Dr.browns, avent, bebedor..
Bebedor'un 0+ ay emziği ama inanılmaz büyük deliği, onla içerken ağlıyor, tıkanıyor hep.
Ama dr.browns'ın 0+ ay emziğinin deliği çok küçük. Ondan tazikli gelmemesi gerek. Acaba seninki 3+ay emzik ucu mu??
Avent ise tam iyi. Ne büyük ne küçük deliği, en çok onu sevdim.
bizdede aynı dr browns avent chicco var ben en çok dr browns tan memnunum
biz gece sütü sağıp biberonla içiriyoruz hem onun uykusu dağalmıyo hem ne kadar içtiğini görüyorum
hoşgeldin canım nasılsın kaan nasıl
bizdede aynı dr browns avent chicco var ben en çok dr browns tan memnunum
biz gece sütü sağıp biberonla içiriyoruz hem onun uykusu dağalmıyo hem ne kadar içtiğini görüyorum
hoşgeldin canım nasılsın kaan nasıl
bnde bebedor ,dr browns ve weenin var ama ben dr browns beğenmedi kız değiştrcem avent alırım gece niye sağıyorsun ki memeni bırakır biberona alışırsa
arada adyla hitap et nankızlar bişiy sorcam yaa.
ben oğluma hiç adıyla hitap etmiyorum, hep kuzucum benim diye konuşuyorum.
bu çocuk adını nasıl öğrencek. fisfisfis
adını kuzucum sanmasın ilerde :bbo:
cıkarıyıo bide geri koymaya calısoyo ama tersten alıyo emziğin arkasını emiyo :roflol:selam herkese ben geldim buğlemi uyutup geldimö işe geç kaldımsıpa bırakmıyo yalancı memeyi verdim ağzına:ecrin_bebek: eliyle çıkarmayı öğrendi sisnzkilerde yapıyormu?_?_?
bizim park yatağın kendi dönencesi vardıkızlar bişey soracam netten bakıyorum bende oğluşuma uyurken uyku oyun arkadaşı dedikleri oyuncaklardan almak istiyorum kullanan varmı bunları tavsiye edermisiniz?boşuboşunada almayayım yaa kullanmazsa 49 tl çünkü
bnde bebedor ,dr browns ve weenin var ama ben dr browns beğenmedi kız değiştrcem avent alırım gece niye sağıyorsun ki memeni bırakır biberona alışırsa
bebiş hem memeyi hem biberonu alıyorsa ne kadar içtiğini görmek açısından aralarda biberonla vermek çok iyi bence de.
esracım sen nasılsın
kucağımda tepinip ağlayıp duruyo ne istiyo anlamadım ya uyumadıda kerata kucağımda kestirdi
esracım sen nasılsın
kucağımda tepinip ağlayıp duruyo ne istiyo anlamadım ya uyumadıda kerata kucağımda kestirdi
arada adyla hitap et nan
kuzu bilcek kendini minik herif :roflol:
ben coğunluk sarkı sölüyom
melisaaa vık vık vık
melisaaa mık mık mık :roflol:
cıkarıyıo bide geri koymaya calısoyo ama tersten alıyo emziğin arkasını emiyo :roflol:
bizim park yatağın kendi dönencesi vardı
iki haftadır alıstırdım onu acıyom ayılar dönüyo birde müzik var
izlerken uyuyo
artık sallamıyorum :lepi:
esmer bende ismiyle pek seslenmiyo kuzucum kuzum falan filan........
ceyce o bahsettiğin playskool un demi
bi outlette oyuncakcıda 34 liraydı o tatlım nette pahalı galiba
herkes ayakta sallamaya alışmasın diye sallamaz bende alışsın diye uğraşıyorum alışmıyo demir
kendi kendine uyumayı beceremiyo hep kucakta uyusun istiyo artık ağırlaştı kollarım dayanmıyo bende en azından ayakta uyusn diye alıştırmaya çalışıyorumrl
kızlar belki başka türlü uyumuyor diye ayağınızda sallıyorsunuz ama benim ilerde vazgeçirmesi çok zor oluyor.
benim yeğenlerim 4 yaşında zar zor bıraktılar sallanmayı.
yataklarına koyup hafifçe yatağı sallasanız, ben öyle alıştırdım yatakta uyumaya; artık yatağı sallamadan kendi uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?