2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

heeee şimdi bnde suçlandım vallaha neyse bacım sende biberonla emiştr :icecream: senin biberon marka neydi benimde var buğlem tanzikli gelmyor diye içmiyor dr browns neydi yaaakafamçokkarıştı

ne ararsan var.
dr.browns, avent, bebedor..
bebedor'un 0+ ay emziği ama inanılmaz büyük deliği, onla içerken ağlıyor, tıkanıyor hep.
ama dr.browns'ın 0+ ay emziğinin deliği çok küçük. ondan tazikli gelmemesi gerek. acaba seninki 3+ay emzik ucu mu??
avent ise tam iyi. ne büyük ne küçük deliği, en çok onu sevdim.

bizdede aynı dr browns avent chicco var ben en çok dr browns tan memnunum
biz gece sütü sağıp biberonla içiriyoruz hem onun uykusu dağalmıyo hem ne kadar içtiğini görüyorum

pişştt hatunlarım :Şeniz

hoşgeldin canım nasılsın kaan nasıl

anam bilmyorum hanfendi beğenmiyor ağzına bile lamıyor sevmedim onu ben değiştrcem bugün yeni bi biberon alıyım

bnde bebedor ,dr browns ve weenin var ama ben dr browns beğenmedi kız değiştrcem avent alırım gece niye sağıyorsun ki memeni bırakır biberona alışırsa

bebiş hem memeyi hem biberonu alıyorsa ne kadar içtiğini görmek açısından aralarda biberonla vermek çok iyi bence de.

bnde bebedor ,dr browns ve weenin var ama ben dr browns beğenmedi kız değiştrcem avent alırım gece niye sağıyorsun ki memeni bırakır biberona alışırsa

yok be feyzacım bırakmayan bebe bırakmıyor.
ben 1 ay hem emzirdim hem biberon verdim.
hem de 3 farklı çeşit biberondan emdi. gene de memeye saldırıyordu. muhtemelen süt olsa hala da alacaktı göğsümü.

kızlar bişiy sorcam yaa.
ben oğluma hiç adıyla hitap etmiyorum, hep kuzucum benim diye konuşuyorum.
bu çocuk adını nasıl öğrencek. fisfisfis
adını kuzucum sanmasın ilerde
:bbo:
arada adyla hitap et nan
kuzu bilcek kendini minik herif :roflol:

ben coğunluk sarkı sölüyom
melisaaa vık vık vık
melisaaa mık mık mık :roflol:

selam herkese ben geldim buğlemi uyutup geldimö işe geç kaldım sıpa bırakmıyo yalancı memeyi verdim ağzına:ecrin_bebek: eliyle çıkarmayı öğrendi sisnzkilerde yapıyormu?_?_?
cıkarıyıo bide geri koymaya calısoyo ama tersten alıyo emziğin arkasını emiyo :roflol:
bizim park yatağın kendi dönencesi vardı
iki haftadır alıstırdım onu acıyom ayılar dönüyo birde müzik var
izlerken uyuyo
artık sallamıyorum :lepi:

bebiş hem memeyi hem biberonu alıyorsa ne kadar içtiğini görmek açısından aralarda biberonla vermek çok iyi bence de.

benimki zaten silikon uçla emiyo doğduğundan beri ondan mı bilmem hem beni emiyo hem biberondan içiyogeceleri ve gezmeye gittiğimizde sağıyorum biberonla içiyo

esracım sen nasılsın
kucağımda tepinip ağlayıp duruyo ne istiyo anlamadım ya uyumadıda kerata kucağımda kestirdi

herkes ayakta sallamaya alışmasın diye sallamaz bende alışsın diye uğraşıyorum alışmıyo demir
kendi kendine uyumayı beceremiyo hep kucakta uyusun istiyo artık ağırlaştı kollarım dayanmıyo bende en azından ayakta uyusn diye alıştırmaya çalışıyorumrl

esmer bende ismiyle pek seslenmiyo kuzucum kuzum falan filan........

ceyce o bahsettiğin playskool un demi
bi outlette oyuncakcıda 34 liraydı o tatlım nette pahalı galiba

bende uyumazsa ayağımda sallıyorum ne yapıyım dün gece emerken uyudu

sende anam gibin eziyet ediin bebeciğe.
anam da tüm gün 70'lerin pop şarkılarını söylii ayaz'a.
ben de diyodum bu ebbe niye fıtık oldu, belli işte :roflol:

esmer bende ismiyle pek seslenmiyo kuzucum kuzum falan filan........

ceyce o bahsettiğin playskool un demi
bi outlette oyuncakcıda 34 liraydı o tatlım nette pahalı galiba

olm isimlerini kuzu bilcekmiş bebişler, baksana ne diyi kızlar :bbo:

cnm bende senin gibiydim bi gün sırtım tutulunca ayağa alıştırmaya çalıştım başta alışmadı ama inat ettim kucağımda uyuynca hemen ayağıma aldım salladım sürekli yaotım bunu şimdi direk ayağımda uyutabiliyorum

kızlar bebişlerinizi kaç saatte bir emziriyosunuz büyüdükçe daha çok emmeleri gerekmezmi benimki eskiden sürekli göğsümdeydi şimdi o kadar aranmıyo kaç saat geçiyo bi emzirmenizden diğerine

kızlar belki başka türlü uyumuyor diye ayağınızda sallıyorsunuz ama ilerde vazgeçirmesi çok zor oluyor.
benim yeğenlerim 4 yaşında zar zor bıraktılar sallanmayı.

yataklarına koyup hafifçe yatağı sallasanız, ben öyle alıştırdım yatakta uyumaya; artık yatağı sallamadan kendi uyuyor.

Son düzenleme:

valla ayağa bende çok karşıydım ama dediğim gibi sırtım tutuldu kucakta taşımaktan odasındaki yatağı sallanmıyo bizim odadaki beşiği sallanıyo zaten gece öyle uyutuyorum ama gündüz sepete koymuyorum geceyi ayırt etsin diye bide benimki ayaktan bırakınca uyanıyo neyapıcam bilmiyorum bi şekilde kendisi uyumaya alışması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…