2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yani sende haklısın tabi, ne diyeyim ki bacım.
insan başına gelmeyince anlayamıyor ki.

rylia bnde onu sordum geçen kimse cevap vermedi

neyi sordun bacı sor bana söyleyem sana.

günaydın kızlar.....a.s.
nasılsınız bakalım...
esmer gelmiş hoşgelmiş...:dance::dance:
artık topik sessiz kalmaz...:sm_cool:.
haftasonu kuzenimin düğünü var antalyada ve bu tiple güzel kıyafetin içine girmeye utanıyorum...:çok üzgünüm: ne zamam gidecek bu kilolar:mymeka:

rylai ve feyzae
zaten olması gereken o trayc hogg un kitabındada 4 ay olunca 4 te 4 kuralı diyo yani 4 saatte emmek
şimdilerde 3saatte bir yada acıkınca emmek istemesi normal miş

benimde tam tersi az emip memeden ayrılmıyo
bazen 2 saatte bazen 1 buçuk olmadı 1saatte emiyoruz
gece uzuyo arası genelde

ben eceyi gün içinde sallıyorum ayağımda...arada salıncağında sallıyorum...
akşamları çok uğraşıyorum onunla konuşuyorum oyuncaklarını gösteriyorum baya bir yoruyorum...
akşam 20.30 gibi uyuyor24.00 gibi uyanıyor karnımızı doyurup geri uyuyoruz....sonra gece ya bir kere ya iki kere kalkıyor ..allaha şükür

ayça süt olsun diye kilomla barışık olmaya çalışıyorum inanki ama kıyafetlerim olmayınca moralim çok bozuluyo hele bide yaz geliyo
hatunlar zayıflama topiklerinde benim giresim yok oraya
dün annemlerdeki ipçiden düğme alacaktım annem hırka örmüştü küçük hırka
kız bana sizinki kaç aylık dedi ben 3 aylık dedim
sonra jetonum düştü kadın göbeğimden dolayı sanırsam hamile sanıp ona kaç aylık demiş
pufffffffff

yaa bende endişelendim semiham yaa niye emmek istemiyo eskisi kadar diye nası bi kitap bu cnm bende alim bendede bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bi kitap var oda çok güzel ama bu daha değişik bişey galiba

maşallah canım bizimki 11 den önce uyumuyo
onun öncesinde biraz şekerleme uykusunada ihitiyaç duyuyo emme uyursa tabi yoksa asabileşiyo

yaa bende endişelendim semiham yaa niye emmek istemiyo eskisi kadar diye nası bi kitap bu cnm bende alim bendede bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bi kitap var oda çok güzel ama bu daha değişik bişey galiba

kitap bu bebek bakım sorunlarına mucize çözümler ansiklopedi gibi hiç resim yok biraz okumak sıkıyo ama iyi bilgiler var
bende arada bakabiliyorum anca eğer kitapta yazılanları uygularsak ooo
mucize olur herhalde

[]

bunuda alıyim o mzn gerçi diğer dediğim kitabı zor buldum inşallah bunu bulurum

günaydın kızlar nassınız bakalım ..benım kız bugun ne hıkmetse uyuyup duruyo. aksi bu kız ya bugun babamız evde bızı gezmeye götürecekti havada çok güzel ama hergün uyumayan kız bugün uykudan gözünü açmıyo hay bendeki şansaÇok üzgünüm çoook

selam kızlar
hoşgeldin esmer,aşağısı epey kalabalık gözüküyor bebişler uyuyor galiba.

canım bizimde durum aynı banyo yaptıracağım ama adam uyanmıyor bir türlü sonra teyzeme gideceğim saat kaç oldu ya.bu arada banyodan sonra dışarı çıkınca bişey olmaz dimiii.

uyusn canım sen giydir altını değiş gezin o uyanır

oferta, ozgee06, 35esra35, fatmazehraa, Rylai, smhsmh ohh ohh kalabalıklaşıyor topik

canım bizimde durum aynı banyo yaptıracağım ama adam uyanmıyor bir türlü sonra teyzeme gideceğim saat kaç oldu ya.bu arada banyodan sonra dışarı çıkınca bişey olmaz dimiii.

ben banyo yaptrdığım gün bi yere çıkarmıyorum

ama 2 günde bir hatta bazen hergün yıkıyorum ben hiçç gezmeye gitmiyimmi şimcikk:kedi:

bizde banyodan sonra çıkmıyoruz

ay bugn benim velette tam tersi uyumadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…