2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende banyo yaptırdığımda dışarı çıkarmamaya çalışıyorum...ama illaki çıkmam lazımsa sıkı giydiriyorum..terletmeyecek şekilde...

demir en sonunda pes etti uyudu ayağımda bende bulaşık mak.boşalttım olan bulaşıkları yerleştirdim biraz mutfağı topladım geldim sanırım birazdan uyanır benim kuzum hem uyusunda iş yapayım diyorum hemde uyurken özlüyorum bide bugünlerde çok duygusalım nedense demire bakıp bakıp ağlayasım geliyo nasıl bi sevgiymiş değilmi başka hçbi sevgiye benzemiyormuş

bizim ufaklık uyandı banyo yapmaya gidiyorum sonrada sıkı sıkı giyinip atta gideriz teyzeme.

dün sen yazmışın da ordan gördüm banımın açıldığını yoksa hiç haberim yoktu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
hoşgeldin esmer,aşağısı epey kalabalık gözüküyor bebişler uyuyor galiba.

Slm kızlar a.s. Esmer hoşgeldin canım...

hoşbuldukk opuyorumnanaktan

ama 2 günde bir hatta bazen hergün yıkıyorum ben hiçç gezmeye gitmiyimmi şimcikk:kedi:

ben akşamları banyo yaptırıyorum hep.

siz tek başınıza yıkayabiliyor musunuz ben yıkamadım hiç ya annemle yada eşimle yıkıyoruz oturmaya başlamadan ben tek başıma yıkayamam sanırım

canım bizimde durum aynı banyo yaptıracağım ama adam uyanmıyor bir türlü sonra teyzeme gideceğim saat kaç oldu ya.bu arada banyodan sonra dışarı çıkınca bişey olmaz dimiii.

canım ben banyo yaptırınca çıkarmıyorum dışarıya hatta daha pinpirikli oluyorum cam kapı filan açmam ben o gün. ne bileyim işte korkuyorum hasta olacak diye..

ben yıkıyorum tek başıma...alıştım artık...guclubacismile

siz tek başınıza yıkayabiliyor musunuz ben yıkamadım hiç ya annemle yada eşimle yıkıyoruz oturmaya başlamadan ben tek başıma yıkayamam sanırım

ben yıkıyorum valla.
daha ilk eve geldiği gün annem yanımdaydı ama ben tek başıma yıkmaıştım gene de.
tek elimle tutup tek elimle de suyu döküyorum.
başkası da müdahele etmeye kalksa elim kolum karışır benim.

esracım benım burda kımsem yok ben kendim yıkıyorum valla. allah a emanet napıyım..allahtan benım kız aglamıyor banyoda seviyo suyu o avantajım var elım ayagıma dolanmıyo..

peki kendisi yıkayan arkadaşlar kulaklarına su kaçmaması için ne yapıyosunuz birde her yıkamada şampuan kullanıyo musunuz??

ben yıkyamıyorum ya aslında çokta istiyorum ama daha denemedim benimkide çok seviyo banyoyu ağlamıyo ama ne biliyim

peki kendisi yıkayan arkadaşlar kulaklarına su kaçmaması için ne yapıyosunuz birde her yıkamada şampuan kullanıyo musunuz??

kulak tarafına su dökerken dikkatli olmaktan başka bişey yapmıyorum valla.
ben her yıkamada şampuan kullanıyorum mis mis koksun diye

ayy ben hiç yıkamadım hep annem yıkadı birde buğlem başına su dökünce çığlık çığlığa bağıryor su yutry elizm ayağımza dolanıyor

kulak tarafına su dökerken dikkatli olmaktan başka bişey yapmıyorum valla.
ben her yıkamada şampuan kullanıyorum mis mis koksun diye

hmmm peki banyo sonrası kulağında su varmı diye nasıl kontrol ediyosun birde ben filede yıkarken bu ayaklarını dikmeye çalışıyo o esnada benim elim ayağıma dolanıyo beceremicem galiba ben yalnız yıkamayı

bir elimle su dökerken diğeriyle kulağını kapıyorum...
küvetinde olunca kolay oluyor...

kontrol derken; ben sadece havluyla kuruluyorum kulaklarını o kadar.
yani benim çok dikkat ettiğim söylenemez. bilmiyorumkismile

bırak diksin bebe ayaklarını yaa, keyif yapacak işte ne güzel.

ya arkadaslar selam. pek vakit bulamadıgımdan kk^ya pek giremiodum ama takip etmeye calışıodum. ancak bu sabah kafama bisey takıldı. napıp edip girdim. sabah doktorum programında bebeklerde epilepsi anlatıldı. uykuda sıcramadan falanda bahsedildi. benim kızımda da(ocak bebegi) nadiren sıcramalar oluo. sizin bebeklerde de oluo mu? benim dayımda varmıs epilepsi.kalıtsallıktan dolayı tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…