günaydın kızlar.....a.s.
nasılsınız bakalım...
esmer gelmiş hoşgelmiş...:dance::dance:
artık topik sessiz kalmaz...:sm_cool:.
haftasonu kuzenimin düğünü var antalyada ve bu tiple güzel kıyafetin içine girmeye utanıyorum...:çok üzgünüm: ne zamam gidecek bu kilolar:mymeka:
selam kızlar
hoşgeldin esmer,aşağısı epey kalabalık gözüküyor bebişler uyuyor galiba.
Slm kızlar a.s. Esmer hoşgeldin canım...
ama 2 günde bir hatta bazen hergün yıkıyorum ben hiçç gezmeye gitmiyimmi şimcikk:kedi:
canım bizimde durum aynı banyo yaptıracağım ama adam uyanmıyor bir türlü sonra teyzeme gideceğim saat kaç oldu ya.bu arada banyodan sonra dışarı çıkınca bişey olmaz dimiii.
siz tek başınıza yıkayabiliyor musunuz ben yıkamadım hiç ya annemle yada eşimle yıkıyoruz oturmaya başlamadan ben tek başıma yıkayamam sanırım
siz tek başınıza yıkayabiliyor musunuz ben yıkamadım hiç ya annemle yada eşimle yıkıyoruz oturmaya başlamadan ben tek başıma yıkayamam sanırım
peki kendisi yıkayan arkadaşlar kulaklarına su kaçmaması için ne yapıyosunuz birde her yıkamada şampuan kullanıyo musunuz??
kulak tarafına su dökerken dikkatli olmaktan başka bişey yapmıyorum valla.
ben her yıkamada şampuan kullanıyorum mis mis koksun diye
hmmm peki banyo sonrası kulağında su varmı diye nasıl kontrol ediyosun birde ben filede yıkarken bu ayaklarını dikmeye çalışıyo o esnada benim elim ayağıma dolanıyo beceremicem galiba ben yalnız yıkamayı
benim kız emmeye geliyor yoldymışlar :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?