2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese bu sabah bi uyandım saat 8:15 hemen buğlemin beşğine koştum buğlemmm dedim kız gözlerini bi açtı:1ninca: hemn aldım emzirdim altını değiştim tekrar emrmeye çalıştım almadı doymuş giyindim geldim geç kaldım akslk patron benden önce gelmişde aşağı inmiş geri çıkıyordu asansörde karşılştık kaydirigubbakcemile3 günydın bebek uyumadı bu gece anlaşılan feyza hanım dedi anlamlı anlamlı aklinialirimsmile.gece 10 bucukta uyudum buğlem 1 kere uyandu sabah 8 ne uyumaması uyudukça uyumuşuzboshayallersmile hep buğlem yüzünden oldu sık sık uyanırdı ona aldandım ben :ecrin_bebek:

walla benimki öyle 2saatte bir yiyor çünkü mecbur kalkıyoruz
benimkide uykusu olunca istediğiini yap nerdeyse oraya sızıyor ama bazende dalamıyor salla salla anamı ağlatıyor ben şu çingene salıncağı denen yerde olanlar var ondan aldım ama heeçç sevmedi boşuna aldım çabuk uyanıyor orda koltukta koca minderle yatmaya bayılıyor

senin kız da senden hareket bekliyormuş gözünü açmak için.
ama insanın da uyudukça uyuyası geliyor yaa..

ben de bugün erken geldim. 08:15'de burdaydım. bi baktım patron gelmiş. şoförüne dedim ki "siz burda mı yattınız gece". adam meğer arkamdaymış. "hayırdır burcu hanım, siz bugün metrobüste uyumamışınız herhalde; erkencisiniz" dedi. :roflol: :roflol:
adam bile alışmış benim toplu taşıma uykularıma. :kedi:
rezil oldum bi de iyi mi akannehir

desene aynı kaderi paylaşıyoruz yakında süt sağma saatlerim,buğlemin gelip burda emmesi ve erken çıkmam problem olcak galibam aman umrumda değil gerçi işimi kaşla göz arası yapıp veriyorum bişiyy diyomiyolar

günaydın pamuk ne salıncağı aldın ben chıcconun kini aldım çok memnunum buğlemi akşam emzrdm altını değiştrdim ytrdım onda uyudu sonra yatağına aldım o arada evi topldım işe yarıyor

kızlar pamuk tan haberi olan yokmu...gözükmüyor kaç gündür....

günaydın pamuk ne salıncağı aldın ben chıcconun kini aldım çok memnunum buğlemi akşam emzrdm altını değiştrdim ytrdım onda uyudu sonra yatağına aldım o arada evi topldım işe yarıyor

idil bebeden aldık canım ama sevmedi öyle duruyor sallana sallana bi hal oluyor uyuyor ama burda çabuk uyanıyor koltukta daha fazla uyuyor delüü oğlum

herkese günaydın a.s.
maşallah buğleme ne güzel uyumuş
günaydınnnnn.
gecemiz rutin geçti bizim. 2 gündür uzuuuuun uzuuuunn uyumasın alışmıştım böcükün 2 kere kalkınca noluyor dedim.
4 saatte bir uyandı, nankör müyüm neyim bende aklinialirimsmile
nankör kedialsanaalsanasmile
ben 2 saatte kalkıyom

günaydın kızlarr
walla nankörsün hee benimkide 4saat uyusada kalksa beaa nerdeee
öp öp öp öp başına koy sen böcüğünüü bide ısır benim içinnnn
katılıyorum
benimki aralıksız 4 saat uyuduğunda kalkıp bayram ediyom
tüm gün 4 saat yetiyo sonra

bu çok güzelmiş pamuk yaa. beni koysan 3 gün uyurum bunda valla boshayallersmile
ege niye sevmedi ki bunu

pamık çok güzelmiş o
feyza maşallah size ne güzel uyumuşunuz
esmer govacak bu patron bigün seni

çok merak ediyom patronlarınız nette takılmanıza bişey demiyo mu yoksa işiniz mi az oluyo

pamık çok güzelmiş o

çok merak ediyom patronlarınız nette takılmanıza bişey demiyo mu yoksa işiniz mi az oluyo

hoyacım vallah maşallah ilk defa oldu yanııı uykumu aldım çok dinçim şuanguclubacismile

vallaha çok güzel uyuduk juli dün banyo ayptrdık o rahatlattı galibam

pamuk ne güzelmiş yaaa bende olsam kalkmam benim kız sallanmayı çok seviyor doktora sordum hamileyken çok mu gezdin dedi evet dedim öyle çok ki son 4 güne kadr işe gittim kaydirigubbakcemile3 ee normal o zman hızlı sallanmdıkça sorun yok alıştrma yinede bıraktuğın yerde uyusun öyle alıştr dedi

hoyaaa şuan önmde o kadr çok iş varki birde incelemey 4tane yeminli müşavirlkten gelcekler ben hala kahvaltı yapıyem ne olcak esmerle bizim bu halimiz bilmyorum

pamık çok güzelmiş o

ben hem iş ederim hem çene ederim becerikli karıyam vesselam :lepi:

hoyaaa şuan önmde o kadr çok iş varki birde incelemey 4tane yeminli müşavirlkten gelcekler ben hala kahvaltı yapıyem ne olcak esmerle bizim bu halimiz bilmyorum

bizi gidi rezil muhasebeciler bizi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…