2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla esmer bence de gitme toplu taşımayla...lmaz:
çünkü ayazcık biraz hassas...
bir şekilde araba bul derim...yada taksi..
ama tabi sana kalmış cnm..

galiba oy birliğiylen gitmiyciim bu hafta :1no2:.
pendik dragos arası azıcık yol bacım yaa, orası 19 tuttuysa bu daha çok tutar.
moda ilköğretimin orda doktor, bahariye tarafı yani.
yok kaldık bu hafta biz o zaman.

galiba oy birliğiylen gitmiyciim bu hafta :1no2:.
pendik dragos arası azıcık yol bacım yaa, orası 19 tuttuysa bu daha çok tutar.
moda ilköğretimin orda doktor, bahariye tarafı yani.
yok kaldık bu hafta biz o zaman.

kocem bana arabayı verse ben götürürdüm sizi ama kendi oğlu için bile vermiyo arabayı..uyuz adamlmaz:

kaçır sende hacısempatiksalakcinni
hep gene kastamonulu işte
ne beklersinkafamçokkarıştı

valla julii ya ayyucuk işte..öğleden önce uyanmıyo zati kaçırsam ruhu duymazda geri nasıl dönerim bilmem..malı kıymetli adamın..

geçen bahsi geçmişti kaynadı arada..senin koce araçlıydı sanırım..benimkide azdavaylı.

slm kızlarrra.s. Biz bugün gezmeye gidiyoruz oğluşla. Kendisi pek gezmelerei sevmiyor ama bakalım bugün ne yapacağız. Halbuki hamileliğim boyunca gezdim ben bu velet niye böyle oldu anlamadım...

canlar kanlar arkadaşlar cevap verenlerede vermeyenlerede teşkür ederim gene gelcem görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan

tünaydın kızlar...uymuş kalmışız kızlımla bizde.bu akşam kocişte nöbetçi ohh yemek derdimde yok napsamki kızımla:))

off benimde akşama misafirim var bu arada çokda uykum var sıpa geç uyudu dün gece kociş dönencesini getirdi ona baktı biraz müziği çok güzel bizde dalmışız öyle dinliyoruz yatakta, tabi bizimki dururmu iki dakka baktı tavana bastı çığlığı gitti bütün romantizim :roflol: sonra emzirdim falan uyudu neyse baktım kociş tekrar açmış dönenceyi biz dinleyelim bari diyo delikafadulden

hatta ve hatta şimcik merkeze incem

dumankaya yı biliyosan ordayım zemuszemus
biliyorum canım dumankayayı..bende alt kaynarcadayım..
bugün bende ya pendiğe incektim ya pendoryaya gitcektim vazgeçtim..yarın babamızla çıkarız diye..bu hafta hep gezmelerdeydik evi poh götürüyo..acık iş yapem
oyy sağol canım benim.
sen kaçır arabayı doktoru boşver gezelim acık, piyasa yapalım kaydirigubbakcemile3
piyasanın allahını yaparızda işte..neysem saymim kocişime şimdi..yarın gezdircek bizizemuszemus
tünaydın kızlar...uymuş kalmışız kızlımla bizde.bu akşam kocişte nöbetçi ohh yemek derdimde yok napsamki kızımla:))

tünaydın canım.oh sefanız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…