off pazara çıkmam lazım yağmur yağıyor hava da soğudu nuru slingle götürsem mnası olur acep yoksam komşunun kapıyı tıklatem nura bakıver accık diyem olma mı ki
Aslında 6 yıldır gurbetteyim alışkınım ama ne bileyim işte yaa(( Hiç özlemez miyim çok özledim valla evimi... İstanbul'u çok özlemem diyordum ama orayı da özledim... Nereye gitsen diğer tarfı özlüyorsun...
Hoya eğer komşunla nuru bırakacak kadar samimiyseniz hiç çıkarma bebeciği soğukta,yağmurda dışarı. Bırak bebeği git gel,hasta mı etcen yavruyualsanaalsanasmile
6 yıl mı 11 yıldır gurbetlerdeyim ben lisede yatılı okulla başladım çıkış o çıkış
ilk günler özler ağlarsın dünya zi,ndan olur sonra alışırsın bu sefer evinden ayrılmak zor olur
vermiyorum canımSana da günaydın Juli... Mama falan vermiyor musun Melisaya?
banane bananeeee :umursamaz:alkisalkisalkisburda bizimlen kalıcan bacım yok gezmek mezmek
yetişemem hacıculi meloş acıana kadar çıkıp gel o zaman
özge alışırsın alışırsın merak etme evini de özlemişindir sen şimdi
haset hoyaaalülülülülülüpamuk gene içmeye mi gidiyon ayyaşalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
bosver cıkmaoff pazara çıkmam lazım yağmur yağıyor hava da soğudu nuru slingle götürsem mnası olur acep yoksam komşunun kapıyı tıklatem nura bakıver accık diyem olma mı ki
ne vuruyon bee:tomato:
çk samimiyiz de evi buz gibi onun kombi yakmıyo çok fatura çok geliyo diye battaniyenin altında duruyolar ailecek yeni evliler tasarruf ediyiler evleri buz gibi anlayamadığım onlar az yakiyi bizim ev antalya gibi cayır cayır yine de bize onlardan az fatura geliyi
enm iyisi dışarı çıkarem evde üşüyeceğine dışarda üşüsün hava almış olur
yok gıı ben ayyaş değilem arada yaparız ama arkadaşlarla eşimle baş başa gezmee gidicemmpamuk gene içmeye mi gidiyon ayyaşalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
hoya ayakkabılarım sıkıyo hacı yaaa
önemsemedim ama kemiğim şişmeye basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?