2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

off pazara çıkmam lazım yağmur yağıyor hava da soğudu nuru slingle götürsem mnası olur acep yoksam komşunun kapıyı tıklatem nura bakıver accık diyem olma mı ki

off pazara çıkmam lazım yağmur yağıyor hava da soğudu nuru slingle götürsem mnası olur acep yoksam komşunun kapıyı tıklatem nura bakıver accık diyem olma mı ki

Hoya eğer komşunla nuru bırakacak kadar samimiyseniz hiç çıkarma bebeciği soğukta,yağmurda dışarı. Bırak bebeği git gel,hasta mı etcen yavruyualsanaalsanasmile

6 yıl mı 11 yıldır gurbetlerdeyim ben lisede yatılı okulla başladım çıkış o çıkış

ilk günler özler ağlarsın dünya zi,ndan olur sonra alışırsın bu sefer evinden ayrılmak zor olur

Hoya eğer komşunla nuru bırakacak kadar samimiyseniz hiç çıkarma bebeciği soğukta,yağmurda dışarı. Bırak bebeği git gel,hasta mı etcen yavruyualsanaalsanasmile

ne vuruyon bee:tomato:
çk samimiyiz de evi buz gibi onun kombi yakmıyo çok fatura çok geliyo diye battaniyenin altında duruyolar ailecek yeni evliler tasarruf ediyiler evleri buz gibi anlayamadığım onlar az yakiyi bizim ev antalya gibi cayır cayır yine de bize onlardan az fatura geliyi
enm iyisi dışarı çıkarem evde üşüyeceğine dışarda üşüsün hava almış olur

Sen benden de rütbeliymişsin... Valla doğru söylüyorsun insan kendi düzenine de alışıyor evi özlüyor

Sana da günaydın Juli... Mama falan vermiyor musun Melisaya?
vermiyorum canım
evdede hiç yok zaten olsaydı gene mamaya güvenir cıkabilirdim

alkisalkisalkisburda bizimlen kalıcan bacım yok gezmek mezmek
banane bananeeee :umursamaz:
cıkmak istiyom ben

culi meloş acıana kadar çıkıp gel o zaman

özge alışırsın alışırsın merak etme evini de özlemişindir sen şimdi
yetişemem hacı
pabuç alcam
sabah kaynanama sütüm adidas ayakkabı cekiyi dedim
150 kaat verdi sempatiksalakcinni

pamuk gene içmeye mi gidiyon ayyaşalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
haset hoyaaalülülülülülü
bosver cıkma
bebeğini kanından canından olmayan birine emanet etme

Hımmm geri aldım vurmalarımııopuyorumnanaktan Madem vaziyet öyle sıkı giydir yanında götür Nurumu...

ne haset etçe bee hem beyim pazartesi balık yinmeye götçek beni içki içmem zatii

bak gaynanam geldi aklıma sana para vercem dediydi de vermedii cadı garuuu

Ben kaçtımmmm emişme zamanıııı. Kendiniz iyi bakın,uğrarım bir ara yine...opuyorumnanaktan

culi gız lesli mi istedi pabucu

bence sen galoş al spor ayakkabının üstüne giy öyle yap ev için alma bi daa

hoya ayakkabılarım sıkıyo hacı yaaa
önemsemedim ama kemiğim şişmeye basladı

kızlar bakın ben hazırlandım resim çektim nası olmuş bi diyiveren bana olmamı
silerim hemen kötümü olmuş iyiymi diyiveren bana hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…