kızlar biberona desem
şu bebe tickerler haricinde kilo tickeride yapabilme şansımız yokmu aynı anda ben denedim ama olmadı negüzel yazar orda verilen kilolar bebişimkinden geçemiyorum ikisinide aynı anda çıkaramadım varmıdır bi yolu acep
walla ne yapabilirler ki ya yapsınlar hele etraf sağlam alırlar aşağı onları bi dememle konuşacak ağız bırakmazlar onlarda deli etmesinler yeterki beni zati ben yettim onlara canım karı koca çıkamadılar kapıyaa eyvahedigeldismile tırstılarr kadın inse zaten benzetirim ben onu no problem başkasına kalmazgünaydııııııın pamuk, senin komşular da hiç fena değilmiş...gece eşim hastaneden geldi, anlattım tutamadım dilimi, herifin eli ayağı titredi sinirden tutturdu dalacam ben bunlara diye...zor sakinleştirdim senin yaptığını ben bunlara yapmaya kalksam bunların sağı solu belli olmaz, ne idükleri bellli değil zaten...sadece Allah hayırlısyla kurtarsın diyorum başka birşey demiyorum..
hamak beşikten bende aldım ama yatmadı huysuz oğlan anasına pare harcatcak yaa kime çektiyseeee bayanssulusmile
hadi kıslar ben kaçem birasda yatem yoksam iyileşemicemm bebem anasız kalcak sonrem . görüşmek üzere kk nın en güzel anneleri opuyorumnanaktan
sanmıyorum canım biz çıkarken siz gireceksiniz... bizim kuzu aşı olmuş ve verrrik verrik bağırıyor olacak....e sizinki de hala dışarıda olacağı için uyuyor olacak :))
hiç sorma canım komşu demek bile onlara iltifat gibi geliyor o derece öfkeliyim....kuş pisliğine falan razıyım yani kuşbeyinli komşu yerine.
canım arada benimde kızdığım oluyor neden uyumuyosun neden neden neden diyekızlar ya oğlumun gaz sorunu beni mahfetti
az önce yine kıvranarak ağladı hiç susmadan
"sus Allahın cezası" dedim o anki öfkeyle
şimdi çok pişmanım söylediğime
Allahım beni affetsin
ama bazen çok sinirleniyorum
aranızda benim gibi olan var mı
Günaydınlar kızlar Allah sanada komşuların yüzünden sabır versin pamuk....
saol canımmm
Canım niye ağlatıyoruz bebekleri aşıdan? rota değilmi bu ayki ağızdan damla olarak veriliyor demişlerdi arkadaşlar????
canım arada benimde kızdığım oluyor neden uyumuyosun neden neden neden diye
ses tonumu yükseltiyorum ve ardından da dayanamayıp sarılıyorum sıkıca( ağzından çıkmış bir daha çıkmaz merak etme ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?