2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biberona desem
şu bebe tickerler haricinde kilo tickeride yapabilme şansımız yokmu aynı anda ben denedim ama olmadı negüzel yazar orda verilen kilolar bebişimkinden geçemiyorum ikisinide aynı anda çıkaramadım varmıdır bi yolu acep

bilemicem ama birinde görmüştüm öle alt alta iki tane

walla ne yapabilirler ki ya yapsınlar hele etraf sağlam alırlar aşağı onları bi dememle konuşacak ağız bırakmazlar onlarda deli etmesinler yeterki beni zati ben yettim onlara canım karı koca çıkamadılar kapıyaa eyvahedigeldismile tırstılarr kadın inse zaten benzetirim ben onu no problem başkasına kalmaz
hamak beşikten bende aldım ama yatmadı huysuz oğlan anasına pare harcatcak yaa kime çektiyseeee bayanssulusmile

aynen canım benimkide yatmiii yatmiiii
beni deli ediii boşa gitti verilen para çokta güzel manyak sıpa
keyiften anlamıyo
oyatsın koltukta dünyalar onun delüü bebe

hadi kıslar ben kaçem birasda yatem yoksam iyileşemicemm bebem anasız kalcak sonrem . görüşmek üzere kk nın en güzel anneleri opuyorumnanaktan

kızlar geçenlerde historia avm de melek kanatları gördüm bu bebelere takıp yüzüstü yattırıp çekilyo ya fotoları bugün gidip alıcam cıbıldak cıbıldak çekicem kanatlarıyla oğluşumu bir ay sonra falanda fotoğrafçıya gidicem orda çektiricem bian önce gidip almak istiyorum yaaa

bende sabah k-fleaks yedim şimdide
salatamı yaptım yiyem zayıfleyemm
çok kararlı gördüm kendimibayanssulusmile

selam herkese sabh 9da geldim misafirm geldi 2 saat otrdu yanımda yeni gittler bnde yeni açabildim kkyı ne yapıyosunuz nasılsınız

hoş geldin canım
iyiyim walla kimsecikler yok kaldım tek başımaa
şansıma kimsecikler yoktu bugünnn

Günaydınlar kızlar Allah sanada komşuların yüzünden sabır versin pamuk....

Canım niye ağlatıyoruz bebekleri aşıdan? rota değilmi bu ayki ağızdan damla olarak veriliyor demişlerdi arkadaşlar????

canım arada benimde kızdığım oluyor neden uyumuyosun neden neden neden diye
ses tonumu yükseltiyorum ve ardından da dayanamayıp sarılıyorum sıkıca ( ağzından çıkmış bir daha çıkmaz merak etme ....

günaydın

vallah yaa patladım bnde çıkcam işten eve gidicem birazdan kızımı alıp gezdiryım az

kızlar acil bir sorum var sizlere bebeğimin başı çok fena konak olmuş yeni fark ettimönerebilceğiniz bir krem var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…