2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlarrrrr. opuyorumnanaktan
dün sorduydum ya doktora gitsem mi trenle diye. aklıma takıldı doktorunu aradım sordum. bugün olmazsa pazartesi ananesi getirecek dedim. yok dedi siz de gelin, trenle gelin birşey olmaz o saatte tenha olur dedi biz de gittik.
attım ayaz'ı slinge götürdük. aklinialirimsmile
4450 gr 54,5 cm olmuşuz. aylık kilo alımı 1100 civarında, iyiymiş. aylık boy uzama da 3 cm civarı; o da iyi.
artık düzeltilmiş yaş kullanma, bence gereksiz dedi doktor. bu hızla giderse 9.ayda yaşıtlarını yakalar dedi.
göbeğimizde hafif bir fıtık varmış ama sorun değil kendiliğinden geçer o dedi.

hante kalça usg'sinden bahsetmişin.
ben de yaptımadım hatta doktora sordum bugün. muyaenesi temiz herhangi bir sorun yok bana göre. aciliyeti yok, eğersorun görürsek ilerde bakarız dedi. işitme testi için de aynılarını söyledi.

ek gıdaya 3hafta sonra bakacağı. daha erken boşuna mideyi yormaya gerek yok dedi.

orda çıktık anamla gezdk gezdik belim koptu. 4 saat slingde taşıdım adamı. akannehir
civil'e gittik. pijama, yazlık patik, 2 tane de emzik aldım.
kendime buzdolabına magnetli kedi desenli saat aldım, bi sürü rengarenk çorap aldım. zemuszemus
paraları bitirdik geldik, aybaşına daha çok var değil mi
:1no2:

oh oh maşallah esmeralda bi nazar boncuğu koyalımda nazar değmesin inşallah

esmeralda işitme testi yaptırmadınız mı?
artık zorunlu demişti doktor bize
yaptırmak zorundasınız demişti

niye kimse bişe yazmiiyy

sağol vaveylacım.
ben buralarda gibiyim. Ayaz mıkırdıyor, ona bakıyorum bi yandan

esmeralda işitme testi yaptırmadınız mı?
artık zorunlu demişti doktor bize
yaptırmak zorundasınız demişti

yok yaptırmadık canım.
bana mecbur demediler. zaten duyduğundan eminim, doktor da duyduğunu söyledi. bera yestinde frekanslara bakıyorlarmış. bugün sordum tekrar, illa yaptırmalısın demem ben, eğer ilerde şüphlendiğimiz birşey olursa o zaman bakarız dedi doktorumuz.

Ayaz bebeğe maşallah
alsınlar bakalım kiloları
nasıl taşıycaz sonra onları bilmem
benim daha şimdiden kollarım kopuyo vallakafamçokkarıştı

benim de moralim bozuk kizlar esimin sabah yine atesi 39a cikmis hemen hastaneye goturmusler cigerelri falan temiz cikmis agir grip atlatiyosun demis doktor virus kapmissin demis ilaclarini degistirmis yatiralim hastaneye demis ama esim istememis simdi evde yatiyor aklim onda binlerce km uzakta olunca insan cok kotu oluyor bakmaz da kendine ilaclarini zamaninda almaz asistanini aradim soyledim o bakmaz kendine eger atesi yukselise hastaneye yatirin diye bakalim ne yapacaklar uf ya cok uzgunum

burak da uyrken ruyasinda guluyor benim de cok hosuma gidiyorud iyi degilmiymis canim ruyada gulmasi neyin habercisiymis bak merak ettim simdi 6 aylik olunca ben zaten buraki sabiha paktuna keskine bir goturmeyi dusunuyorum hem oglumun gelisiminde nasil davranmam gerektigini ogrenirim cok mantikli o kadinin aciklamalari sonra da belirli periyotlarla goturmeyi planliyorum cocuk gelisimnde anen baba tutumu da cok onemli profesyonel destek almanin faydasi oldugunu dusunuyorum
selam kızlar bişi sorcm aşılardan sonra bebekleriniz huysuzluk yptımı?
burak ilk geldigimiz aksam huysuzdu esracim calpol verdim rezene icirdim 2 saat sonrea falan sakinledi oyle uyudu o gece ama sadece o gece huysuzdu
kızlar acil bir sorum var sizlere bebeğimin başı çok fena konak olmuş yeni fark ettimönerebilceğiniz bir krem var mıı
canim doktor bana zeytinyagiyla banyodan once masaj yap sonra ovala dokulsun banyoda da mustelanin konak onleyici sampuaniyla yika dedi dene istersen sen de
oh massallah ayazimiza cok guzel kilo almis canim insallah bundan sonra bu hizla giderse bizimkielri de gecer ayaz pasa alisveris icin de sefan olsun bosver ay basini oyle de boyle de bitiyo nasilsa :) iyi yapmissin ayazin kilosu serefine aldim diye dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…