selamlarrrrr. opuyorumnanaktan
dün sorduydum ya doktora gitsem mi trenle diye. aklıma takıldı doktorunu aradım sordum. bugün olmazsa pazartesi ananesi getirecek dedim. yok dedi siz de gelin, trenle gelin birşey olmaz o saatte tenha olur dedi biz de gittik.
attım ayaz'ı slinge götürdük. aklinialirimsmile
4450 gr 54,5 cm olmuşuz. aylık kilo alımı 1100 civarında, iyiymiş. aylık boy uzama da 3 cm civarı; o da iyi.
artık düzeltilmiş yaş kullanma, bence gereksiz dedi doktor. bu hızla giderse 9.ayda yaşıtlarını yakalar dedi.
göbeğimizde hafif bir fıtık varmış ama sorun değil kendiliğinden geçer o dedi.
hante kalça usg'sinden bahsetmişin.
ben de yaptımadım hatta doktora sordum bugün. muyaenesi temiz herhangi bir sorun yok bana göre. aciliyeti yok, eğersorun görürsek ilerde bakarız dedi. işitme testi için de aynılarını söyledi.
ek gıdaya 3hafta sonra bakacağı. daha erken boşuna mideyi yormaya gerek yok dedi.
orda çıktık anamla gezdk gezdik belim koptu. 4 saat slingde taşıdım adamı. akannehir
civil'e gittik. pijama, yazlık patik, 2 tane de emzik aldım.
kendime buzdolabına magnetli kedi desenli saat aldım, bi sürü rengarenk çorap aldım. zemuszemus
paraları bitirdik geldik, aybaşına daha çok var değil mi :1no2:
pamuk sen daha gitmedin mi?
resmini tekrar koy bakem
niye kimse bişe yazmiiyy
esmeralda işitme testi yaptırmadınız mı?
artık zorunlu demişti doktor bize
yaptırmak zorundasınız demişti
burak da uyrken ruyasinda guluyor benim de cok hosuma gidiyorud iyi degilmiymis canim ruyada gulmasi neyin habercisiymis bak merak ettim simdi 6 aylik olunca ben zaten buraki sabiha paktuna keskine bir goturmeyi dusunuyorum hem oglumun gelisiminde nasil davranmam gerektigini ogrenirim cok mantikli o kadinin aciklamalari sonra da belirli periyotlarla goturmeyi planliyorum cocuk gelisimnde anen baba tutumu da cok onemli profesyonel destek almanin faydasi oldugunu dusunuyorumbende uyansada emzırıp yatsam dıye bakıyorum ama tık yok henuz...ayy evet ögretmenım ya o bölüm... maf ettı benı resmen... yavas yavas daha ıyı oluyorum ama söledıklerının hepsı var bızde... dedı ya hatırlarmısın bılmem anne babalar cocuklarının ruyalarında gulduklerını düşünüp sevınırler...ben onu gulerken uykuusnda melek gıbı yavrum dıye sevınırdım hemde nasıl artık sevınemıyom onun yuzunden.. sanırım ben böle seylerı ızlemesem daha ıyı...
ıyı geeceler jasmınnn...
burak ilk geldigimiz aksam huysuzdu esracim calpol verdim rezene icirdim 2 saat sonrea falan sakinledi oyle uyudu o gece ama sadece o gece huysuzduselam kızlar bişi sorcm aşılardan sonra bebekleriniz huysuzluk yptımı?
canim doktor bana zeytinyagiyla banyodan once masaj yap sonra ovala dokulsun banyoda da mustelanin konak onleyici sampuaniyla yika dedi dene istersen sen dekızlar acil bir sorum var sizlere bebeğimin başı çok fena konak olmuş yeni fark ettimönerebilceğiniz bir krem var mıı
oh massallah ayazimiza cok guzel kilo almis canim insallah bundan sonra bu hizla giderse bizimkielri de gecer ayaz pasa alisveris icin de sefan olsun bosver ay basini oyle de boyle de bitiyo nasilsa :) iyi yapmissin ayazin kilosu serefine aldim diye dusunselamlarrrrr. opuyorumnanaktan
dün sorduydum ya doktora gitsem mi trenle diye. aklıma takıldı doktorunu aradım sordum. bugün olmazsa pazartesi ananesi getirecek dedim. yok dedi siz de gelin, trenle gelin birşey olmaz o saatte tenha olur dedi biz de gittik.
attım ayaz'ı slinge götürdük. aklinialirimsmile
4450 gr 54,5 cm olmuşuz. aylık kilo alımı 1100 civarında, iyiymiş. aylık boy uzama da 3 cm civarı; o da iyi.
artık düzeltilmiş yaş kullanma, bence gereksiz dedi doktor. bu hızla giderse 9.ayda yaşıtlarını yakalar dedi.
göbeğimizde hafif bir fıtık varmış ama sorun değil kendiliğinden geçer o dedi.
hante kalça usg'sinden bahsetmişin.
ben de yaptımadım hatta doktora sordum bugün. muyaenesi temiz herhangi bir sorun yok bana göre. aciliyeti yok, eğersorun görürsek ilerde bakarız dedi. işitme testi için de aynılarını söyledi.
ek gıdaya 3hafta sonra bakacağı. daha erken boşuna mideyi yormaya gerek yok dedi.
orda çıktık anamla gezdk gezdik belim koptu. 4 saat slingde taşıdım adamı. akannehir
civil'e gittik. pijama, yazlık patik, 2 tane de emzik aldım.
kendime buzdolabına magnetli kedi desenli saat aldım, bi sürü rengarenk çorap aldım. zemuszemus
paraları bitirdik geldik, aybaşına daha çok var değil mi :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?