2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol hoyacim sana birsey soracaktim sen nurun pasaportunu cikarttin degil mi benim de burakin pasaport isini halletmem lazim gitmem gerekirse moskovaya diye neelr gerekiyor nasil bir prosedur izledin

en doğrusu 3 saatte bir mi emzirmekmiş. Ben 2 saat bile bekleyemiyorum,annem topa tutuyor beni,bu çocuğu aç bırakıyorsun diye. Neyse eve gidelim de ben de saatle emzireyim bari. Gerçi yiğit gece emmelerini rutine oturttu 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor,gözler kapalı emip uyuyor...

canım şimdi aklımda değil eşim gelsin ona sorayım yazayım sana olur mu
tamam canim valla sorup yazarsan cok sevinirim bzi de mi vesikalik cektirecegiz nur gibi cok guzeldi nurun vesikalik resmi :)
canim geceelri 2 saatte bir emmek icin kalkmak dogru degilmis gece 12 gibi yatip sabah 6ya kadar uyumalilarmis sana tracy hoggun bebek bakim sorunlarina mucizevi cozumler kitabini oneririm orda cok guzel anlatiyor ben de 1haftadir yontemelri deniyorum ise yaradi artik kendi kenine uykuya daliyor geceleri 2 saatte bir kalkmiyor 5-6 saat uyuyor yatinca

şekerim nasılsın
bişey soracağım amara wing e mi gideceksiniz bizde bugün amara club marineye rezervasyon yaptırdık kıza sordum nasıl otel inş.memnun kalırız diye kız emin olun harika bi tatil geçireceksiniz dedi amaraların hepsi çok güzelmiş sanırım sen gitmişsin inş.iyi bi tatil olur
biz geçen sene voyage a gittik çokmemnun kaldık

bugün tatil rezervasyonumuzu yaptırdık eylülün 13ünde antalyaya gideceğiz annemle babamda gelecek bizimle oğlumla ilk defa tatile çıkıcağız oyüzden çok heyecanlıyım ama daha çooooooooooooooook var ya

emniyete vesikalık fotoğrafla gidiyorsun jasmin onlar hallediyorlar zaten seninle gidecekse senin pasaportuna işliyorlar 11. sayfaya sanırım çok kolay yani eşiim böyle anlattı

böcük burdayız daha gittiğimiz yok abd vizesine başvurmuştuk da galiba olmayacak

canim biz balayimizda amaradolce vita oteldeydik kemer tekirovada harika bir tesis ve cok guzel bir tatildi kesinlikle tavsiye ederim sonraki senede club voyage beelk selectdeydik orasi da cok guzeldi ama amara cok farkli cok buyuk bir tesisti otel odlaari cok guzel dizayn edilmisti tatil planlari basladi demek ne guzel bizim daha plan yapmamiz cok zor zaten her sene son hafta belli olur bizim tatil planimiz esimin isleri dolayisiyla son hafta nerde yer bulursak

cok saol canim o zaman ilk is ogluma vesikalik foto cektireyim ay cok komigime gidiyor bu vesikalik foto isi sonra da memlekete gidince 10 gun sonra emniyete gideyim burda kalabalik olur zor olur oraya gidince halldeyim hazir olsun bari sizin abdye gitme isi ne oldu canim gidecekmisiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…