2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar a.s.

elektirikş pompa sipariş etmiştim sabah geldi
milkway marka hosuma gitti
nasıl dısarı cıkcak derken tam zamanında geldi
sağdık melisa hanıma sütünü
bizde kocemle gezmeye gittik
yemek yedik dolandık pabuç aldık geldik

kızımlan oynaşamadım uyumuş :1no2:
3 saatte özledim duramadım geldim eve

oh oh maşallah juliet iyi gezmişsin Allah arttırsın gezmelerinizi hihoyyyt

saol vaveylacım
iyi geliyor arada gezmek
bi heves cıkıyom
sonra kızımı özleyip bi heves geri geliyom

aynen öle jüliet bende ay bi çıkam da hava alam diyorum sonra ah oğlummm diyerek geri dönüyorumm annelik duygusu bu olsa gerek herhal zemuszemus bakalım bende yarın çıkcemmm civilde indirim varmış bi bakemm

jasmin vizeyi verdiler önce sonra bi kağıt yolladılar askıya alınmıştır diye yüzde 90 olmayacak dediler geçen aradık da nasip artık

culi iyi gezmişin eferin

hem sen bu kadaaaar gezdinde melisacığa bişey almadınmıı
almadım yaa
onada pabuc alcaktım
satıcı suan alma dedi spor ayakkabı bebeklerin ayaklarını terletir dedi
kısa doğru alırsan evde patik niyetine giydirirsin dedi bende almadım
ama aklım kaldı

jasmin vizeyi verdiler önce sonra bi kağıt yolladılar askıya alınmıştır diye yüzde 90 olmayacak dediler geçen aradık da nasip artık

culi iyi gezmişin eferin

he valla zemuszemus

sende cıkmıssın bazara
neler aldım bakem

ot çöp hacı soğan patates maul haaavuç maydonozanam soğanın kilosu 2.5 lira manavda 3.5 lira rekor gırmış bizim sovan

jüli bebiklerin ayaklarına şimdi ne giydiriyosunuz ayakkabı giydirme dediler baaa bende almadım patik cinside almadım benim bebe çorapta kalıverdi

vaveyla ben dısarı cıkarken patik giydiriyom

hoya he yaa gelek mi sana kahvaltıyaa

jüli sende mayonezii al çok yük olmayalım şimdi bebeyle nasıl yapıvercek kız

aha aha mayanoz kepçap aldı siz pateyi gızartın pate 1.250 lira çok bahalı oyy canım çektüüboshayallersmile

selam kızlarr gecmısı okumak soyle dursun 5 dk bıle gıremıyorum nete uzun zamandır annemle bırlıkteydım o zamanlar gırebılıyordum artık kızımla basbasa kaldık hıc fısat vermıyor sagolsun verdı sıradada dırek uykuya bayılıyorum valla nekadar zormus yalnızlık alıscaz artık sızler nasılsınız bakalım bebeslerle ben cok zorlandım bebegımden degılde alısmısım annemler kalmaya yalnız cok sıkıldım bunaldım daraldım yaa benım deprasyonum sonradanmı cıktı ne dıyorum yalnız kalamıyorum ruhm daralıyor

aşkolsun buyrun bana geliverin yav ben ize pattis kızartırım börek yaparım sucuklu yumurta kırarım ...ne zaman geliyosunuz kaydirigubbakcemile5

sudembebiş hoşgeldiiin

alışırsın merak etme evde durma çok hava iyi olunca al kızını gez yokssa zor atlatırsın

annem gidince banada aynısı olmuştu arkadaşım ya ama bir kaç gün sonra geçiyor merak etme Allah kolaylık versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…