2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

he yaaa ama benimle kaldı altmış gün akşamları evde kaldığım tek kaldım bi tek kociş vardı ama kendimi bi boşlukta hissettim sabah koşa koşa anneme gidiyorumm

çok düşük bi ihtimal gızım bizimkinin tohumları tedavü görüyodu accuk canlı varidu o da nur oldu hee

sudembebiş hoşgeldiiin

alışırsın merak etme evde durma çok hava iyi olunca al kızını gez yokssa zor atlatırsın
havalar cok ısınmadıgı ıcın cıkamdım pek ama rakadaslarım var onları cagırdım yanıma yalnız kalmamak ıcın hafta sonuda memleket yakın atladım geldım annemın yanına gercekten cook bunalıyorum
annem gidince banada aynısı olmuştu arkadaşım ya ama bir kaç gün sonra geçiyor merak etme Allah kolaylık versin cümlemize
canım bız nerdeyse 4 aydır hep beraberdık ben 2ay annemın yanında kaldım dogumdan sonra oncedende erken dogum ehlukem vardı o benım yanımda kaldı haluyle yalnız kalmamaya alısmıstım sımdı aksam esım ısten gelsın dıye sabırsızlıkla beklıyorum yoksa bebegımle ugrasıyorum vakıt gecıyor ama ara ara ıcım sıkılıyor bunalıyor cok fena atlatırım ınsallah
he yaaa ama benimle kaldı altmış gün akşamları evde kaldığım tek kaldım bi tek kociş vardı ama kendimi bi boşlukta hissettim sabah koşa koşa anneme gidiyorumm

ınsan dayanamıyro gercekten sımdı hıc yoktan hafta sonları ya ben gelcem yada annem arık aama 20 gun sonra umreye gıdecek nasıl gececek onsuz 15 gunum bılmıyorum sımdıden dusuncelerdeyım daa cok dustum kızm olduktan sonra

sudemcim alısırsın canım üzme kendini :teselli:

vaveyla gelim mi kahvaltıya

istanbulun neresindensin
baksana hoya patatesin kilosunu bile sölüyo gitmeycem ona:dilcikar:

sudembebiş şimdiden Allah kavuştursun annene bak ne güzel yere nasip olmuş gidiyoo bende gittim umreye Allah herkese nasip etsin kızın olduktan sonra anneni daha iyi anlamaya başladın o yüzden canım hepimiz hemen hemen bir buhran geçirdik inşallah kolay atlatırsınn

sudem canım 3 ay olunca insan alışıyo bebişine korkma biz varukkopuyorumnanaktan

temem hacı yolum düşmez ama rüyamda yerim

jüli ayıp ettin teklif hapinize geçerli tutkuyla aynı yerdenim pendikteyim

juli inşallah canım alısırım gıremıyorumkı kk y yoksa sızlerle konusup rahtlarım bıraz ama kızım fırsat vermıyor sagolsun:):):)cıkmam gerek opuyorum kuzucuklarınızı

sen görürsün hoya jüli bana gelsin tutkuyla esmeraldayıda çağırırık sonra resim çeker saaa gösteririk sonra ben trabzona giderken illki samsuna uğrarım senlede kahvaltı eder kk yı kıskandırırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…