2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tıp fakültesine gidiyorum.Anestezi için genel anesteziyi biz çok acil vakalar dışında kalıdrdık,uygulamıyoruz.Epidural ya da spinal yapıyoruz.Panik annelere spinal yapıp uyku ilacı veriyoruz.Genel anestezideki gazlar bebk için zararlı.O gazları almasın diye bebeği hızlı çıkarıyoruz bu sefer annenin dokuları hasralanıyor kanma çok oluyor,iyileşme gecikiyor dedi.

AYrıca pazartesi günü h1n1 aşısnı yaptıracağım sanırım.Hastahaneden mikrop kapıp 21 günlük lohusanı haberindne sonra eşim de ikna oldu.Doktorum da olabilirsin demişti zaten.35+2 oldum koruyuculuğu da doğuma kadar anca başlar.Hiç olmazsa hastahanede rahat olurum.

bugün pek sakin kızlar hafta sonu gırıyor ondanmı yoksa herkes dogurmaya mı gittiikaydirigubbakcemile3lülülülülülülülülülülülü

iyi geceler kızlar ne var ne yok??
geçmiş çok uzundu yine bakmadım hoyadan haber varmı

selam kızlar
yavrucaklarım çok tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün bebeğini
esmeralda sana da çok geçmiş olsun canım

nasılsın ozge ne var ne yook
bugun aksamdan berı gıremedım
yemek yaptım eşimle yedık derken ev sıcak banyomu ettım
bebısıme bıraz kuran okudum
oyle ıste
bu saat oldu cok acıkıyorum

ne haber kızlar
bu gün güzel haberler var

bende nası doğum yapayım bilemedim
epidurale dayanamam heralde
ne bilim olaylara şahit olmak çokta güzel olmasa gerek

Neşe123; 36. hafta içindeyiz, kızımız biraz 2-3 gün büyük çıkıyor ölçümlerde.

Smhsmh; doğumu Özel Keçiören Hastanesinde yapıcam. Evime çok yakın ve makina, lab. ve dr. açısından tecrübeli bir hastane. Ayrıca en çok çalışan bölümüde Kadın Doğum. Keçiörende doğurma oranı çok yüksek :CüvCüv: Ücretlerde diğer illerdeki arkadaşlardan yüksek ama Ankara'ya göre orta halli. Sezeryan 840 TL demişlerdi. Ocakta nolur bilmiyorum.

bu günler
bizim topice bi haller oldu

herkes uyuştu kaldu
nerdeeee o eski topicimiz
yetişemiyoduk

kızlar bu arada ben dr a ocak ayından sonra ücretler ne olabilir diye sordum

o da:halkımız yanlış anladı fiyatlar aynı kalacak sadece ekstra masraflara zam gelecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…