smhsmh canım merhaba nasılsın ben şuan için normal yapıcam ama dr muhabet ederken dedimki sezaryan olmam gerekirse uyumak isterim diye epidural i öneriyoruz dedi çoçuk en azından sersemlemeden çıkıyor dedi
Doktorun hangisini öneriyor?
yoksa hic karismiyor mu?
ay fiyat bedava yaavalla al benden de o kadar....
kafam çok karışık...
ben aslında korkuyorumda...
ama bu sefer doktorum epidural dedi...boğazında kaşıntı olmaz acı bir tat olmaz dedi...faranjit var diye...
fiyatta 265lira....
smhsmh canım merhaba nasılsın ben şuan için normal yapıcam ama dr muhabet ederken dedimki sezaryan olmam gerekirse uyumak isterim diye epidural i öneriyoruz dedi çoçuk en azından sersemlemeden çıkıyor dedi
perşembe günü gidip kuzu kuzu yatacam...önce allaha sonra doktorlara emanetiz...
allahım hepimizi bir avazda kurtarsın...
bende perşembe sezeryan olacam
ama karar veremedim
genelmi epiduralmi
ilki geneldi çok rahattı
ama uyanınca ağrım çok olmuştu
hemen geçmişti ağrı kesicilerle
doktorum uzman olmadığım bir konuda fikirde bulunamam dedi
en iyisine anestezi doktoru karar verir dedi
uuuufffffffff ya çok kararsızım
bu benim üçüncü amaliyatım olacak
ama yinede anesteziden tırsıyorum
ne olacak benim halim ya
benim mide yanmaları ve nefes alamama yüzünden, neyse artık az kaldı...Karnindan dolayi mi?
ben de saga dönünce bebek vuruyor rahat edemiyor kerata, sola dönünce de ben rahat edemiyorum. düz yatinca da nefessiz kaliyorum. benneyaptımki
smhsmh sizin fiyatlar çokmuş ya
bende özel hastaneya gidiyorum
sezeryan 250
üstalik genel yada epidural farketmiyor
normal doğumda 220 civarı gibi bişeydi
üstelik bu fiyatlara çocuk doktoruda dahil
tebrikler, yaşı uzun olsun, Allah analı babalı büyütsün...BENDE
dogum yaptım çarşamba saat 8. 10 da sezeryznla bebegim geldi..şu an evdeyiz beyfendimle..:ecrin_bebek:
canım Ankarada fiyatlar böyle hatta daha uçuk yerler var
bak bu çocuk dr u olayı ne bilmiyorum ben dahilmi
canım öyle bir fiyat burda inan duymadım iyiymiş cidden sizde başta çok dert ettim fazla diye ama yapacak bişey yok biraz sıkışacağız işte
siz benden önce olacakmışsınız bende sonraki salı
keşke haber verebilseniz böyleydi iyiydi değildi falan diye
günaydın kızlar.
esmeralda canım geçmiş olsun. umarım tez vakitte bebişinle birlikte evinize geçersiniz rahat rahat emişirsiniz.
merak etmiştik seni
cok cok gecmiş olsun
rabbim bir daha yasatmasın o anı
insallah bir dahakinde ayazıda alır öyle gelirsin esmerim
esmer dün gece günlüğü okuyunca elim ayağım boşaldı anlayamadım kaç kere okudum
şimdi iyi olduğunuza çok sevindim bitanem
ne kalmış salıya
ay annesi evinizde tatlı tatlı kucaklaşın koklaşın emi ayaz la
inşallah bitanem inşallah
semihanın verdiği linkte yazdıklarını okuyunca aklım başımdan gitti esmerim ayaz'a bişey oldu sandım Allahım korusun bitanem, şimdi iyi olmanıza çok sevindim çok az kaldı eve birlikte gitmenize
kızlar çirkinbetyy de dün gitmiş doğuma ben öyle duydum...
öğretmenim uykusuzluk başladı sanırım...işte benim dayanamayacağımdan korktuğum tek şey, açlığa ve uykusuzluğa hiç dayanamam...inşallah farklılaşır bu durum...doğum yaptığını duyunca kızcağız anadolu lisesi sınavlarına girecekti demiştim, ne yapacaksın, girebilecek misin???
lansonichmi ne gögüs kremi almış eşim 10 mg sanırım 21 ytl piyasası ne bunun minicik bişi bi kerede biter gibi:))))
BENDE
dogum yaptım çarşamba saat 8. 10 da sezeryznla bebegim geldi..şu an evdeyiz beyfendimle..:ecrin_bebek:
benim kafam çok karışık herkes bişey söylüyo
genel mi olsa epiduralmi
iyiyim canım ya sen nasılsın
sen nereye gidiyosun bıraktınmı devlet hastanesini orda sezeryanı gönüllü yapmmıyolarda
bakalım sanırsam artık o gün belli olacak nasıl olacağı
esmeranda çanım yaaa çok gecmiş olsun akşam hepimiz şoka girdik iyiki bugün girip güzel haberi verdin ben anlattıklarını kötüye yoramadım rüyadır dedim
önemli olan artık ogluşunun iyi olması mevlam bidaha böyle bi korku sana yaşatmasın
esmeranda senin sıpnın video sunu benim kadar izleyen yoktur her halde her gün ikikez izliyorum badili olanı ayak parmaklarına hayranım oglunu aman nazar degmesin maşallah supanallah çok şeker çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?