Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha kızlar allahım hepımıze yardım etsınnn
Özellıkle benım gıbı yanına kımse gelmeyecek yalnız olanlara
aklıma ılk gelen
casmınnn ve poseıdonnn
ahh ahhh ne etcez bızzz
pınarım canım sorma bilg.bozuldu ayrı kaldım sizden bitek haticenin nosu vardı ona msj atabildim
az önce okudum egemizde gelmiş çok sevindim maşallah ya Allah nazardan korusun
analı babalı büyüsün inş.
şimdi nasıl ege sen nasılsın böyle okuyunca nasıl heyecanlanıyorum merak ediyorum demiri resim ekledin mi egenin
scedcedu , delf siz nasılsınız bakalım tatlı bebişler neler yapıyor :))
yaa kızlar ben heyecandan olecem :)))
kızlar ya epidural ya da spinal anestezi konusunda dr ile konuşan var mı? benim drum genel anesteziyi daha çok tutuyo gibi geldi bana. Ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. Sizin herhangi bir fikriniz var mı?
özge benim çevremdekiler hep belden altını uyuşturulmasını tavsiye ediyor daha rahatmış..
feyza sezeryanı hiç tavsiye etmem yazmış mesajında...
valla ben korktugum için genel olcam.ameliyathane ortamını görmek istemiyorum.hatta mümkün olsa hastane kapısında narkoz alırdım
Doğum yapmayanlar hala çoğunlukta merak etmeyin:)Ben de 35+3üm.3 hafta var daha.İnşallah:)
kızlar bırsey soracagım, bazen bebegımde böyle rıtmık hareket seklınde ne bıleyım kalp atısı seklınde tıp tıpta tıp tıp, tıp tıpta tıp tıp...gibi atmalar oluyor, bu hareket etmek degıl cunku cok rıtmık, kalp atısı olamaz bu kadar guclu duyulmaz... hıckırık mı acaba? sızlerde oluyıor mu??
hıckırık güzelim o hisettigin benim sıpamdan biliyorumkızlar bırsey soracagım, bazen bebegımde böyle rıtmık hareket seklınde ne bıleyım kalp atısı seklınde tıp tıpta tıp tıp, tıp tıpta tıp tıp...gibi atmalar oluyor, bu hareket etmek degıl cunku cok rıtmık, kalp atısı olamaz bu kadar guclu duyulmaz... hıckırık mı acaba? sızlerde oluyıor mu??
bende 35+2 yım... ama daha 4 hatta 5 hafta var dıyorum :) fazla abartıyourm sanırsam :):icecream:
kızlar bırsey soracagım, bazen bebegımde böyle rıtmık hareket seklınde ne bıleyım kalp atısı seklınde tıp tıpta tıp tıp, tıp tıpta tıp tıp...gibi atmalar oluyor, bu hareket etmek degıl cunku cok rıtmık, kalp atısı olamaz bu kadar guclu duyulmaz... hıckırık mı acaba? sızlerde oluyıor mu??
aşkitom bugün kayınvalidemle eşimin tayzesi geldi oturmaya bana ...teyzesi dediki kızım merak etme ben gelicem sana söz veriyorum yalnız bırakmam seni sen bizi böyle zamanlarda hi. yalnız bırakmadın kızım diyince ağladım öyle tuhaf oldum ki ....kayınvalidemde dedi ki bende gündüzleri gelicem kızım merak etme....içim nasıl rahatladı yalnız kalıcam diye çok korktum..benim eşimden hiç desteğim yok hoş adam pazarcı kışda kıyamette sabah körü gidiyo akşam geç geliyo...o yüzden tedirgindim bide biliyorsun benim birde ayrıca ilgi isteyen 4,5 yaşında bir kızım daha var...panik yapmıştım ama rahatlattılar beni şükürler olsun....dedim gerek yok 1 kişi olsun yeter..sezerryanda 3 gün sıkıntı sonrası toparlıyorsun.....5 gün gel yeter dedim teyze....kayınvalidemde dedi kızım 10 gün dururuz yanında iyice kalk ayağa ameliyat bu sonrasını zaten sen hep tek kalıyosun bari bu zamanada yalnız kalma...niye varız biz...içim rahjatladı anlatamam..rabbim size yardım etsin....