• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vallaha kızlar allahım hepımıze yardım etsınnn
Özellıkle benım gıbı yanına kımse gelmeyecek yalnız olanlara
aklıma ılk gelen
casmınnn ve poseıdonnn
ahh ahhh ne etcez bızzz

Vallaha kızlar allahım hepımıze yardım etsınnn
Özellıkle benım gıbı yanına kımse gelmeyecek yalnız olanlara
aklıma ılk gelen
casmınnn ve poseıdonnn
ahh ahhh ne etcez bızzz

Walla annem 10 ocakta gelicek ins.

Ama benim 14 ocak 40 haftam doluyor.

annem yetisemezse ben de yalniz kalicam bir süre.
Ins. erken gelmez bebis.

walla benım annem bu pazartesı gelıyor , cuma gunu de kaynananm:) allah onları basımdan eksık etmesın lakın ben yıne de cooook korkuyorum :(

pınarım canım sorma bilg.bozuldu ayrı kaldım sizden bitek haticenin nosu vardı ona msj atabildim
az önce okudum egemizde gelmiş çok sevindim maşallah ya Allah nazardan korusun
analı babalı büyüsün inş.
şimdi nasıl ege sen nasılsın böyle okuyunca nasıl heyecanlanıyorum merak ediyorum demiri resim ekledin mi egenin

canım iyiyiz biz çok şükür. yarın 1 hafta olacak bilr. eklemedim canım ama en kısa zamanda ekleyeceğim.

scedcedu , delf siz nasılsınız bakalım tatlı bebişler neler yapıyor :))
yaa kızlar ben heyecandan olecem :)))

canım iyiyiz biz. bebiş çok tatlı çok. darısı hepiniizn başına sağlıkla inş.

kızlar ya epidural ya da spinal anestezi konusunda dr ile konuşan var mı? benim drum genel anesteziyi daha çok tutuyo gibi geldi bana. Ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. Sizin herhangi bir fikriniz var mı?

canım ben epidural oldum. ve şiddetle tavsiye ediyorum.

özge benim çevremdekiler hep belden altını uyuşturulmasını tavsiye ediyor daha rahatmış..
feyza sezeryanı hiç tavsiye etmem yazmış mesajında...

bence de belden çok rahat.

Ay bıgun tam gıremedım sıteye

4 tane dogum haberı aldımm

Şaka maka kızlar sıra yavaŞ yavaŞ bıze gelıyor
allah hakkımızda hayırlısını versınn

aşkitom bugün kayınvalidemle eşimin tayzesi geldi oturmaya bana ...teyzesi dediki kızım merak etme ben gelicem sana söz veriyorum yalnız bırakmam seni sen bizi böyle zamanlarda hi. yalnız bırakmadın kızım diyince ağladım öyle tuhaf oldum ki ....kayınvalidemde dedi ki bende gündüzleri gelicem kızım merak etme....içim nasıl rahatladı yalnız kalıcam diye çok korktum..benim eşimden hiç desteğim yok hoş adam pazarcı kışda kıyamette sabah körü gidiyo akşam geç geliyo...o yüzden tedirgindim bide biliyorsun benim birde ayrıca ilgi isteyen 4,5 yaşında bir kızım daha var...panik yapmıştım ama rahatlattılar beni şükürler olsun....dedim gerek yok 1 kişi olsun yeter..sezerryanda 3 gün sıkıntı sonrası toparlıyorsun.....5 gün gel yeter dedim teyze....kayınvalidemde dedi kızım 10 gün dururuz yanında iyice kalk ayağa ameliyat bu sonrasını zaten sen hep tek kalıyosun bari bu zamanada yalnız kalma...niye varız biz...içim rahjatladı anlatamam..rabbim size yardım etsin....

ya ben geçmişteki sayfaların bazılarını göremiyorum fatal eror bilmem ne bişeyler diyo, neyse

valla ben korktugum için genel olcam.ameliyathane ortamını görmek istemiyorum.hatta mümkün olsa hastane kapısında narkoz alırdım

canım inan ben de çok korkuyordum kan alınmasına bile tahammül edemiyordum canım o kadar kıymetli sen düşün artık ayrıca kan görünce bayılacak gibi oluyordum ama epidural sezeryan oldum, ve ben memnun kaldım ameliyathane hiç de korkulacak bi yer değilmiş bir de anestezi uzmanına söylüyorsu bir bölümünde seni 3*5 dk uyutuyor ya da sen 3-5 dk gibi algılıyorsun sonra birden bebişinin ağlama sesini duyuyorsun ve onu yanına getiriyorlar inan bu an için eğidural ya da spinal olmaya değer. sezeryan olduğu için ağrıların sızıların sonrasında da devam edecek 1 hafta olmasına rağmen hala ağrı çekiyorum. kendi isteğiyle sezeryan olanlara hayret ediyorum bu ağrıları çektikçe.

Sezeryan tavsiye edilecek birşey değil arkadaşlar.Mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın lütfen.Bunun sıkıntısını 2. 3. gebeliklerinizde yaşarsınız.Karnınız büyüdükçe eski dikişlerinizi hi,ssediyorsunuz resmen..

sceccedu doğum hikayemiz aynı tatlım bende herkese normal doğum öneriyorum ama sezeryan olmak zorunda kalanlara kesinlikle epidural öneririm bilinciniz yitik karşılamayın bebeğinizi geliş anlarına şahit olun üstelik 5-6 saat ağrınız hissetmeyeceksiniz doğum sonrası sezeryanda bu çok önemli.....sceccedu tatlım benim 3-4 sene geçtiğinde bile her üşüttüğümde ameliyat yerimin sızısını hissediyorum....sonuçta bu bir ameliyat ..kesinlikle normal doğum yapın kızlar...

kızlar bırsey soracagım, bazen bebegımde böyle rıtmık hareket seklınde ne bıleyım kalp atısı seklınde tıp tıpta tıp tıp, tıp tıpta tıp tıp...gibi atmalar oluyor, bu hareket etmek degıl cunku cok rıtmık, kalp atısı olamaz bu kadar guclu duyulmaz... hıckırık mı acaba? sızlerde oluyıor mu??

kızlar bırsey soracagım, bazen bebegımde böyle rıtmık hareket seklınde ne bıleyım kalp atısı seklınde tıp tıpta tıp tıp, tıp tıpta tıp tıp...gibi atmalar oluyor, bu hareket etmek degıl cunku cok rıtmık, kalp atısı olamaz bu kadar guclu duyulmaz... hıckırık mı acaba? sızlerde oluyıor mu??

bu aralar oluyor o bende ama hareketi zannediyorum.....öyle gibi çünkü...delikafadulden

hıckırık güzelim o hisettigin benim sıpamdan biliyorum

bende 35+2 yım... ama daha 4 hatta 5 hafta var dıyorum :) fazla abartıyourm sanırsam :):icecream:

Ben sezeryan olacağım.İlk gebeliğimde sezeryan olmuştum.O yüzden 3 hafta var diyorum.Normal doğum için 4 hafta diyebilirsin ama 5.haftayı görmezsin normal de olsa:)

ha birde ne diyicem kızlar benim geçen hafta göğüslerimin üstünden başlayıp karnımın altında biten kırmızı lekeler çıktı çok kaşınıyordu...geçen hafta doktoruma gösterdim bişey değil korkma dedi hamilelerin bazısında çıkıyor bunlar çokta kaşıntı yapar dedi....allahtan kaşıntısı azaldı bu hafta ama lekeler var hala....songül ebem de dediki sen dua et leke gibi olmuşlar..sanki alerji olmuş gibi...bazen kadınlar bir geliyor komple uçuk çıkarmış gibi karınları sulu yara çıkmış....şükrettim....ben zannettimki acaba bişey mi dokunuyor...böyle bişey çıkarn varsa diyim dedim.........

Hıçkırık da deniyor.Asıl olan bebeğin yaptığı solunum hareketi.Çünkü bu haftalarda akciğer ve diğer solunum organlarını soluk borusu,kaslar vb gibi güçlendirip geliştirmek için bebişler solunum hareketi yapıyorlar.

aşkitom bugün kayınvalidemle eşimin tayzesi geldi oturmaya bana ...teyzesi dediki kızım merak etme ben gelicem sana söz veriyorum yalnız bırakmam seni sen bizi böyle zamanlarda hi. yalnız bırakmadın kızım diyince ağladım öyle tuhaf oldum ki ....kayınvalidemde dedi ki bende gündüzleri gelicem kızım merak etme....içim nasıl rahatladı yalnız kalıcam diye çok korktum..benim eşimden hiç desteğim yok hoş adam pazarcı kışda kıyamette sabah körü gidiyo akşam geç geliyo...o yüzden tedirgindim bide biliyorsun benim birde ayrıca ilgi isteyen 4,5 yaşında bir kızım daha var...panik yapmıştım ama rahatlattılar beni şükürler olsun....dedim gerek yok 1 kişi olsun yeter..sezerryanda 3 gün sıkıntı sonrası toparlıyorsun.....5 gün gel yeter dedim teyze....kayınvalidemde dedi kızım 10 gün dururuz yanında iyice kalk ayağa ameliyat bu sonrasını zaten sen hep tek kalıyosun bari bu zamanada yalnız kalma...niye varız biz...içim rahjatladı anlatamam..rabbim size yardım etsin....

senin adına çok sevindim daha önce yanlış hatırlamıyorsam ne yapıcam ben diye anlatıyordun şimdi rahatlamışsındır

Back
X