• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk oldugunda panık olmuştum ne oluyor oglusuma dıye...:)) sonra sonra bı acıklaması olmalı dıye dusunuyordum, hıckırık gıbı bırey olmalı haklısın normal hareeketten cok farklı cunku..yoksa oglan ıcerde baterıst mı oldu :)))

casmın
senın adına cok sevındım
KUL SIKIŞAMYINCA HIZIR YETıŞMEZ DERLER
SENINKI DE AYNEN ÖYLE OLMUŞ
ıNŞALLAH BIZEDE OYLE OLUR

ha birde ne diyicem kızlar benim geçen hafta göğüslerimin üstünden başlayıp karnımın altında biten kırmızı lekeler çıktı çok kaşınıyordu...geçen hafta doktoruma gösterdim bişey değil korkma dedi hamilelerin bazısında çıkıyor bunlar çokta kaşıntı yapar dedi....allahtan kaşıntısı azaldı bu hafta ama lekeler var hala....songül ebem de dediki sen dua et leke gibi olmuşlar..sanki alerji olmuş gibi...bazen kadınlar bir geliyor komple uçuk çıkarmış gibi karınları sulu yara çıkmış....şükrettim....ben zannettimki acaba bişey mi dokunuyor...böyle bişey çıkarn varsa diyim dedim.........

benımde kırmızı leke degılde yol gıbı gögsumun altına dogru, ben dırek catlak dıye dusunmustum... kullandıgım kremı gögsume surmemıstım cunku....:(

Evet hıckırık o
benım oglusumda yapıyor
hatta dun gece hareketlerınden babayı hıc uyutmamıŞ
masallah yavruma
ama ben hıÇ duymadım
Çok agır uyuyorum
acaba dogum yapıncada oyle olur dıye Çok korkuyorum

yaa gögus deddınız debnım göguslerım halen coook miniş. süt yapmaya ne zaman baslayacak bunlar , suana kadar hıc bır gelısme göremedım de...????

senin adına çok sevindim daha önce yanlış hatırlamıyorsam ne yapıcam ben diye anlatıyordun şimdi rahatlamışsındır

aynen öyle saolasın....işlerimi kendim yapabiliyorum şükür...kayınvalidemlerede gösterdim kızım diyorlar hazırlamışsın herşeyi maşallah...ama sonrası zor...zeynom olduğu için zor aslında yoksa ben bakılıcam kısmında değilim zeynomda bile yatmadım ben....kurtlu diyip dalga geçiyorlardı evde...ama zeynomda küçük şimdi onun bütün düzeni değişicek benim bütün dikkatimi gücümü onada yöneltmem gerek tek olursam gerçekten çok zor....belkide zor değil ama paniklemiştim işte....şükür bakalım....allahım kimseyi yalnız bırakmasın.......benim yapımda vardır ..normalde çok arayıp sormam çevremdekileri ama zora düşsünler bir ben olurum herkesin yanında o sıkıntılarından kurtulana kadar...duamda hep bu yöndedir...derim ki kimse arayıp sormasada ama ihtiyacım gerçekten olduğunda rabbim göndersin yardım elini diye....şükürler olsun...:Saruboceq:....

Evet hıckırık o
benım oglusumda yapıyor
hatta dun gece hareketlerınden babayı hıc uyutmamıŞ
masallah yavruma
ama ben hİÇ duymadım
Çok agır uyuyorum
acaba dogum yapıncada oyle olur dıye Çok korkuyorum

ne guzel canım agır uykuyu unuttuuk vallahı, dogum zamanı kalmaz uyku falan sımdı tadını cıkar:)

hante yok bunlar yuvarlak yuvarlak sanki kanlanmış gibi....çatlak değil lakin ilk doğumumdan çatlağın ne olduğunu gayet iyi öğrendim=(((((((((((((((((((((

hante yok bunlar yuvarlak yuvarlak sanki kanlanmış gibi....çatlak değil lakin ilk doğumumdan çatlağın ne olduğunu gayet iyi öğrendim=(((((((((((((((((((((

hımm , allah beterınden korusun canım, sıkıntılı bırsey degılmıs neyseki... catlaklarda kımde yook yaa bosverr :))a.s.

bendede hıc catlak yoktu
son 1aydır bıraz çatlagım var
öyle cok krem kullanmadım
aldıgım krem çok pahalıydı çunku
65tl

bu arada hala benım gıbı ev temızlıgını yapmamış olan var mı?
2 3 gun sonra yapacaz ama
allahtan dogum çantamı erkenden hazırladım
bebışımın gıysılerını deütülemiştım

hımm , allah beterınden korusun canım, sıkıntılı bırsey degılmıs neyseki... catlaklarda kımde yook yaa bosverr :))a.s.

öyle deme kızzz daş gibin hatunlar var misal annem sinir oluyorum kadına :roflol:iki çocuğu var gram çatlak yok zaten fiziğide benden güzel.....:kedi:benim göğüslerde değil ama karnımın altında var.....ilk kızımda çıktı bu seferkinde yeni çatlaklarım olmadı şükür....ama hep diyorum bunlar işin magazin kısmı rabbim sağlıklı evlat verdi bana darısı bu evladımın başıma.....:Saruboceq:

öyle deme kızzz daş gibin hatunlar var misal annem sinir oluyorum kadına :roflol:iki çocuğu var gram çatlak yok zaten fiziğide benden güzel.....:kedi:benim göğüslerde değil ama karnımın altında var.....ilk kızımda çıktı bu seferkinde yeni çatlaklarım olmadı şükür....ama hep diyorum bunlar işin magazin kısmı rabbim sağlıklı evlat verdi bana darısı bu evladımın başıma.....:Saruboceq:

amin cnm aynen öyle, darısı hepimizin bebeıslerıne..
simdi benım suana kadar gmbegımde hıc catlak olmadı (göguslerımdekılerı saymıyorum) kremımı hergun duzenlı surdum, bu önumdekı 3-4 haftada daha ve dogumdan sonrada olmayacagını gösterır mı?yoksa o kremlerı dogumdan sonrada devam etme gıbı bı durum söz konusumu?

bendede hıc catlak yoktu
son 1aydır bıraz çatlagım var
öyle cok krem kullanmadım
aldıgım krem çok pahalıydı çunku
65tl

bu arada hala benım gıbı ev temızlıgını yapmamış olan var mı?
2 3 gun sonra yapacaz ama
allahtan dogum çantamı erkenden hazırladım
bebışımın gıysılerını deütülemiştım

ben varım aşkitom ne ev temızlıgı yaptım ne cantamı hazırladım, hatta cantama ne koyacagımı dahaı tam olarak bılmıyorum desem yeri. bırtek ogluşumun hastane cıkısını bılıyorum onu alacagım oda adı ustunde hastane cıkısı dıye paket yapmıslar guselce benım gıbı saftorık anneler ıcın:)):nazar:

genelde 7. ayında başlıyor çatlak olayı üstelik ben kızımda sadece 14 kilo almıştım....1. 1,5 ay filan sürdü sonra kesildi..bilmiyorum ben hiç kullanmadım bu kremlerden doktorum bu yapısal bişey badem yağı türü şeylerle masaj yap ne çıkarsa bahtına dedi ....doktorum inanmıyor o kremlerin yaradığı faydaya bende o zaman onu dinlemiştim... 4. ayımdan sonra o yağlardan tişörtlerime geçiyordu...onlarında pek faydası olmadı....

hiç temizlikle ugraşamam bayramdan önce kadın aldım doguma yakın tekrar alıcam bebişin eş yalarını kendiminkileri yıkayıp ütüledim bir ara cantay koyarım

casmınnn
bana drum verdı
sordum 1 ucuz olan var
1 de pahalı dedı
ucuzu pek ıse yaramıyor dedı
65 tl ye aldım ama ustundekı yazıya baksam 10 gun gıtmez
gunde 3 kez kullanın dıyor

bocukum nasılsın
baksana bızım gece kusları bır bır doguruyor
yavas yavas sıra bıze gelıyor

hante cnm
benımde ılk bebegım