ohh be genel temizliğim bitti evim pırıl pırıl parlıyo halılarım da geldi mis oldu mis bugün öğlen de misafir geldi 4temn sonra da gezdim çarşı pazar balık restoranta gittim bi güzel doyurdum karnımı nuru da emzirdim orda emzirme örtüsü almıştım ohh ne rahatlıkmış yaa hem yedim hem emzirdim nur da dikkati dağılmayınca iyi emdi sonra da eve geldim eşime kek yaptım komşuya gittim pazartesi de kozaklıya kaplıcaya gidiyoruz 2 gece 3 günkaydirigubbakcemile2
yoğurt makinesi hangi marka alacaksınızCADIARZU
yaklasik 3, 4 gündür emzirmiyorum süt memed ebekledigi icin olabilir mi
bir de arkadan bulanik su gibi geldi süt bebek de emmek istemiyor, ben de mamayla katristirdim sütümü öyle vermeye calistim onu da almadi ama tadinda bir gariplik yok
primanın yeni bezi çıkmış dün real de tanıtımı vardı
alana bebeğinizin fotosunu çekip çıkarıp veriyolar albümle
aldık :))
babamız bebeğin poposu yeterki rahat etsin derdinde
biz geldikkk...
selam herkese....
galiba imse yok tatil diye...
feyza ben yoğurt makinası almayo düşünmüyorum bakalım daha hiç denemedim mayalamayı ama deneyecem....çok çok çok zorlanırsam beceremezsem bakarız o zmn bir çaresine
siz yoğurt vermeye başladınız mı bebelere?günde ne kadar önerdi dr?ben makina almaı düşünmüyorum annemden öğrenip mayalamayı öğrenip yapcam
yaklasik 3, 4 gündür emzirmiyorum süt memed ebekledigi icin olabilir mi
bir de arkadan bulanik su gibi geldi süt bebek de emmek istemiyor, ben de mamayla katristirdim sütümü öyle vermeye calistim onu da almadi ama tadinda bir gariplik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?