2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohh be genel temizliğim bitti evim pırıl pırıl parlıyo halılarım da geldi mis oldu mis bugün öğlen de misafir geldi 4temn sonra da gezdim çarşı pazar balık restoranta gittim bi güzel doyurdum karnımı nuru da emzirdim orda emzirme örtüsü almıştım ohh ne rahatlıkmış yaa hem yedim hem emzirdim nur da dikkati dağılmayınca iyi emdi sonra da eve geldim eşime kek yaptım komşuya gittim pazartesi de kozaklıya kaplıcaya gidiyoruz 2 gece 3 günkaydirigubbakcemile2

hepmavi
http://cgi.ebay.de/Tupperware-klein...Haushaltswaren_Bevorraten?hash=item414eec2ded
bu adrese baksana böyle bisidenmi bahsediyorsun acaba bardak bu sanirim yogurdu onda mayaliyorsun sonra saklarken porsiyon olarak kaliyor ama baska bir özelligi yok normal cam kavanozda ayni isi yapar tefalinki var sizin orda ama cok pahali ya 60 euro gibi bi fiyata geliyor burda ise 15 euro yani o kadarda verilme bence

at havanı hoyacım at....gez dolaş oh gözümüz yokalsanaalsanasmile
bende bahamalara uçuyorum bu aksam 00 da tabi benimki gece git sabah gel anca okadar yani:roflol:

Feyzacim günaydin burda hava berbat ( Yogurt mayalamak cok basit ama yogurt makinesi hem kaplar kücük günlük yapilir hemde cabuk yapilir diye düsündüm ben.Ayrica yogurt icin kücük cam kavanozlar alsan oda olabilir.Cok tüketiyorsaniz her gün kücük bi tencere mayalarsin oda olur ben ortalikta havlulara sarilmis görüntüde olmasin istedim ama sizde fiyatlar cok ya o kadar pahali olsa burda düsünmezdim.

posi şuan nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bi yerde süt sağdıktan sonra bakın üst kısım şu renk bu renk diye anlatıyodu yani normal diye biliyorum ben

primanın yeni bezi çıkmış dün real de tanıtımı vardı
alana bebeğinizin fotosunu çekip çıkarıp veriyolar albümle
aldık :))
babamız bebeğin poposu yeterki rahat etsin derdinde

primanın yeni bezi çıkmış dün real de tanıtımı vardı
alana bebeğinizin fotosunu çekip çıkarıp veriyolar albümle
aldık :))
babamız bebeğin poposu yeterki rahat etsin derdinde

dün bnde carrefourda gördüm ama yenidoğan prematüre gördüm .biz zaten prima kullanıyorum diasada 4 numara 94 24 liraydı çok uygundu aldım

biz geldikkk...
selam herkese....
galiba imse yok tatil diye...
feyza ben yoğurt makinası almayo düşünmüyorum bakalım daha hiç denemedim mayalamayı ama deneyecem....çok çok çok zorlanırsam beceremezsem bakarız o zmn bir çaresine

ben makina almaı düşünmüyorum annemden öğrenip mayalamayı öğrenip yapcam
siz yoğurt vermeye başladınız mı bebelere?günde ne kadar önerdi dr?

posi hiç bişey yoktur sütünde merak etme ver bebeye .neden 3-4 gündür vermiyordun ki?hasta filan mı oldun*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…