bizmkide ben işe başladım başlayalı akim gidyor işe gündüz buğleme bakıyor beni tehdit ediyor normal shıfte dönerim bu hafta diye bende dön dedim sen bilirsn hiçbir iş yapmma yatcam ben dedim senle yarın yapazı yapmazsanda kalsın enayi değilim dedim yüzüne kapadım arıyor açmıyorum:jeyyar: şimdi
hee iyi etmişin.
incileri dökülecek sanki paşazadelerin :dilcikar:
gaza geldim nan bende yapmeycem :roflol:
yaa benimde öyle sil-süpür-toz al işi var sadece ama hamur gibiyim bugün.
gece beyaz'ı seyrettim 2 falandı yattım. sabah da 7 de kalktık. uykum var.
zaten her hafta sonu sabahın köründe hortlayan bebe bugün doktora gidecez ya uyuyacağı tuttu.
7'de uyandırdım diye kıyameti kopardı. yarım saat ağladı bırak beni ben uyuyacağım diye
başladı demetcim, bakalım nedecez?
daha doğrusu anası totosunu kaldırıp gdip milyoncudan cam rende, manavdan da havuçla elma alırsa başlayabilecek sırnaşık şey
benimki de çalışacak yarın. istanbul'da olsan buluşurduk yaa
uygunmuş gerçektendiasada 94lü 24 lira uygun al bence
alemsin esmer banada senin huyundan geçse birazcık ne harika olurdu varya.benimki de geçen haftalarda aynısını diyecek oldu.
iyi dedim ben çıkayım işten hafta içi yapayım temizlik. evi tek başına geçindirebileceksen kabul, yok geçindiremeyeceksen al toz bezini gel arkamdan dedim.
toz bezini seçti :roflol:
sinirlemi bozdu bnde yapmıycam aman yaptımda ne oldu geçen hafta üff birazda ben pasaklı oluyum bari-tatlicadiarzu-
:)gaza geldim nan bende yapmeycem :roflol:
selm kızlar naparsınız
selam kızlar bizde gezdik alışveriş yaptık geldik...
esmer maşallah ayaza..ek gıdayada geçmişsiniz ne güzel..benim dr hiç böyle ayrıntılı anlatmadı bu ek gıda olayını benim kafa ondan karışık..bi kağıt verdi bunda yazıyo herşey dedi..bi halt yazdığıda yok..şimdi ben tadımlık verim öylesinede bi daha gidince sorcam..
bugünde utkunun gözü akıyo aradım dr u neden olur diye sormak için ulaşamadım..:sinifsinif:dr u yinemi değiştirsem acabazemuszemus
kızlar yoğurt makinasını toplumu alsak babaslingi alırken konusu geçmişti ya mama sandalyesini falanda toplu alabiliriz diye..ben pazartesi siparişini vercem oyun halısıyla birlikte..
esmer senin oyun halısı maymun adasımıydı..memnunmusun nasılsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?