2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oyun halısı hangi marka alıcaksınız
ve fiyatı ne?
bizimki playgro bilmem ne bahçesi unuttum adını.90 tl idi.çok güzel oyanalıyo bizimki halkalarından falan tutuyor tekme atıyo falan

inşallah ilerlemez canım şapkasını çıkarmayın kafasından.

ay kızlar çok özledim sizi ya giremiyorum buaralar arkadaşa spora gidiyorum oydu buydu derken vakit bulamadım pek bi bakım dedim kimseciklerde yok öpüyorum hepinizi oğluşumda bende iyiyiz çok şükür perşembe günü veremsavaşta aşısı yapıldı ağlamadı tontişim bi vıyakladı susutu hemen ateş huysuzlukta yapmadı çok şükür atlattık

geçmiş olsun pamukcum kolay atlatmışsınız darsısı bize inşallah bizimkininde burnu çok tıkanıyodu hafif hafifte öksürdü bizde yeni acilden geldik gezmeye gitmiştik ordanda acile gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi boğaları ciğerleri temiz dedi sadece burnunu tıkama çocuğun dedi sürekli spreyle aç dedi zaten akiyo dedim bende petidus şurup verdi bide vitamin salı günü kendi doktorumuzda kontrole götürcem bakalım hadi iyi geceelr sana ben bakem şu danama babasını daralltı

selam kızlar
evime döndüm nihayet....özledim sizlerle muhabbeti..girmeyeli buluşmalar olmuş bol bol.iyi yapmışsınız valla.
herkes iyi değil mi bir problem falan yok???

cadaloz geçmiş olsun bizimki ilerledi ya içim gidiyo gece baya mızmızdı ağladı hep burnu tıkalı
gece eşimde sinir etti serum fizyolojiği boca etti çocuğa nefes alamadı kıpkırmızı oldo gözler akıyo
Allahım sen yardım et yarında aşımız kontrolümüz var ne olacak bakalım

sonunda hasta oldum oğlum of offf :senağlama:
Allahım sen yardım et

canım kaan hasta diyosun aşısı var diyosun benim bildiğim hastayken yapmıyolar aşıyı vallaha çağanda aynı durumda ama ben alıştım artık sıkıyom okyanus suyunu otri bebeylede temziliyom ama rahatlayamıyo genzi dolu bebenin biz daha öncesinde öksürükten hastanede yattığımız için artık paniklemiyorum babamızın boğazları acıyo grip büyük ihtimalle ondan mikrop kaptı bide haftasonu annem ve ablacım vardı ablamın 3 çocuk çağan herkezin kucağında halile alıyo zaten daha ufaklar takma kafana ateşleri olmasında bunlar geçerler hasta ola ola bağışıklıklıkları güçlencek biz onları korumak adına elimizden gelen herşeyi yapıyoruz doktorun dün gece acilde bana tek dediği şey burnunu sürekli açık tut korkma ciğerleri temiz dedi gece çağanda hiç uyumadı ama neden dersen burnunu açıyoz temizliyoz uykuya dalıyo tekrar genzi doluyo bak şindi uyuttum gene rahat değil gene genzi dolu ikidebir o boğazınbdaki balgam uyarıyo bebemi bide yarın misafirim var pöfff

kızllarrrr günyadın nasılsınız ben çok iyiyim tüm hafta sonu yatıp yuvarlandım iş güç yapmadım hatat yemek bile yapmadım diyebilirm yaptığım tek şey buğlemi yıkamak-emzirmek uyutmak oldu ve bol bol oyanıdım kocişle zıtlaştım 1 iğne bile kaldırmadım benim eve gidn şimdi ne halde bi görseniz hiç girmek istemzsiniz .mecbur bugün kendi yapcak ağzından kaçırdı yarın şuraları bi süpüryüm diyee kaydirigubbakcemile3 en dayanamayıp yapcam sandı ama malesef inat ettim bi kerem,

dün kahvaltı yapıp çıktık sahile ama çok esiyordu arabada otrduk gezdik geldik 5debuğlemle hava çarpmış bi uyumuş 6da 8e kadr sonrada kalktım hazır yemek sipariş ettim yedik buğlemi cıbı cıbı yaptrdım yattım

günaydın pump sizede günaydın esmer smhsmh ben acuk yatar arkidişelre 30ndakka yatsam yeter gece hiç uymadı 12den 2ye kadan uyuduk gerisipışpışla geçti bugünde çok işim var acık enerji toplıyım ay annem keşke gitmesedi yaaa bugün bu mızmızla napcam ben bee gazii bitti başka dert başliii oyy oyyy ama şükrolsun rabbim dermansız dert vermesin:Saruboceq:

smhsmh geçmiş olsun canım bahar havasından olabilir yarın doktor şurup verir merak etme

iyi yapmışsın feyza,ohh sefan olsun,Kaan'a ve Çağan'a geçmiş olsuna.s.
benimkilerde daha düzelemediler,cumartesi kontrolümüz vardı,bu ay ikisde 300gr almışlar,çok az dedi doktorumuz,mama yemek istemiyolar,iyice iştahsızlaştılar,bi de üstüne aşı ve hastalık gelince kilo alamadı bebişlerim:çok üzgünüm:

günaydınnn
çok verimli bi hafta sonu geçirdim, sabahtan akşama kadar gezdim.
gece de ayaz efendi huysuzlandı saat 03:00'den sonra nöbetteydim.
yanıma aldım kolumun üzerine yatırdım 15 dk sonra kolum uyuştu hadi dedim posta yatağına.
yok dedi senle yatacam, yok dedim yatmayacan; iyi bende ağlarım dedi
gece yarısı senfoni yaptı
akannehir

bugün kimsecikler yok
esmerim maşallah ayaza bakalım yemişlere ne tepki verecek

elma püresine bayıldı daha isterim diye ağladı.
sebze çorbasından nefret etti ben bu yemem diye ağladı
delikafadulden

hayılı olsun mevlüdünüz canım

kızlar oyun halısı hangi marka alıcaksınız
ve fiyatı ne?

ben de tiny love maymun adası almıştım.
100 liraydı. inetrnetten almıştım ben; memnumum

şimdiden kolay gelsin annesi cokacimcoook
bizde başlıycaz 15-20 gün sonra

Ayaz beye de maşallah

sağol canım

ne zararı olacak yaa.
foşştt diye çekiyorum valla, gözleri pörtlüyo ayazın kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
evime döndüm nihayet....özledim sizlerle muhabbeti..girmeyeli buluşmalar olmuş bol bol.iyi yapmışsınız valla.
herkes iyi değil mi bir problem falan yok???

hoşgeldin evinee

sonunda hasta oldum oğlum of offf :senağlama:
Allahım sen yardım et

off geçmiş olsun yaa.
hemencik atlatır inşallah

bende hiiççç iş yapmadım. cumartesi doktordan gelince tüm gün yatıp yuvarlandım, tüm de tüm gün totomu gezirdim.
kahvaltıya gittik beylerbeyine, ordan geldik kahve molasu verdik evde, sonra sahile indik, maltepe çıktık.
akşam 17:00'de girdik eve.
sonrada kuzen geldi, onla oturduk akşama kadar.
evi poh götürüyor zemuszemus

kızlar çağanı kanguruyo koysam bişiy olmaz demi bugün sağlık ocağında kontrollü var arabayı indirip bindümek ölüm kangurum vardı benim ama daha ufakmı acaba diye düşündüm babasling almadım zaten pek dışarı çıkmıyom çıksakta babanın kendiyle çıkıyoz diyee:))) cevap bekliiimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…