bizimki playgro bilmem ne bahçesi unuttum adını.90 tl idi.çok güzel oyanalıyo bizimki halkalarından falan tutuyor tekme atıyo falankızlar oyun halısı hangi marka alıcaksınız
ve fiyatı ne?
sevcan merhaba geçen selam verdin yazamadan çıkmak zorunda kaldım nasılsın
süt azdı emziriyomusun yinede
bizim oyun halımız tiny love maymun adası bizimki seviyo 100 liraya falan almıştık sanırsam
dün arabada sıcak diye pencereyi falan açmıştık bugün burnu akıyo ya çok morelim bozuldu
salıda aşıları vardı ilerlemese bari puff
geçmiş olsun pamukcum kolay atlatmışsınız darsısı bize inşallah bizimkininde burnu çok tıkanıyodu hafif hafifte öksürdü bizde yeni acilden geldik gezmeye gitmiştik ordanda acile gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi boğaları ciğerleri temiz dedi sadece burnunu tıkama çocuğun dedi sürekli spreyle aç dedi zaten akiyo dedim bende petidus şurup verdi bide vitamin salı günü kendi doktorumuzda kontrole götürcem bakalım hadi iyi geceelr sana ben bakem şu danama babasını daralltı
selam kızlar
evime döndüm nihayet....özledim sizlerle muhabbeti..girmeyeli buluşmalar olmuş bol bol.iyi yapmışsınız valla.
herkes iyi değil mi bir problem falan yok???
bugün kimsecikler yok
esmerim maşallah ayazabakalım yemişlere ne tepki verecek
slm kizlar 1 haftadir yoktuk biz duzceye geldik memlekete dun de oglusun mevlkutunu yaptik epey kalabalikti 100 kisi kadar kayinvalidemde yaptik hic odadan cikarmadim buraki isteyen gelip odamizda gordu zaten uyku vaktiydi mevlut saati o yuzden indirmedim asagiya hic yukarda odamizdaydik burakin resmini koydugum cerceveli bebk sekerleri dagittik herkes bayildi ama nazar da degdi ogluma cok cabuk nazara geliyor bizim oglan huysuzdu dun biraz da kalabalik ses bunaldi tabi dun sabah babamizda geldi moskovadan mevlut icin 3 haftadir gorusmuyroduk bu gece donecek ama ben 1 hafta daha burdayim kayinvalidemde 1 hafta sonra donecegim istanbula gecmisi okuyamadim hersey yolundadir umarim tum bebislerde opuyorum tum melekleri
kızlar oyun halısı hangi marka alıcaksınız
ve fiyatı ne?
şimdiden kolay gelsin annesi cokacimcoook
bizde başlıycaz 15-20 gün sonra
Ayaz beye de maşallah
ya kızlar haftasonu annemle ablam bendede biz çağanın burnu akıyo diye burnunu habire tamizledik babasıyla annemle ablamda bu otri bebeyi doktora sordunmu böyle çakince çoucuğa bi zararı olurmu aacaba dedielr bende evham yaptım hiçte doktora sormadım siz benden önce kullandıdıdınız bu otri bebeyi gerçi çok işime yarıyo çok temizleniyo burnu ama çekmenin bi derecesi varmıdır acaba bi zararı olurmu bebeye
selam kızlar
evime döndüm nihayet....özledim sizlerle muhabbeti..girmeyeli buluşmalar olmuş bol bol.iyi yapmışsınız valla.
herkes iyi değil mi bir problem falan yok???
sonunda hasta oldum oğlum of offf :senağlama:
Allahım sen yardım et
kızllarrrr günyadın nasılsınız ben çok iyiyim tüm hafta sonu yatıp yuvarlandım iş güç yapmadım hatat yemek bile yapmadım diyebilirm yaptığım tek şey buğlemi yıkamak-emzirmek uyutmak oldu ve bol bol oyanıdım kocişle zıtlaştım 1 iğne bile kaldırmadım benim eve gidn şimdi ne halde bi görseniz hiç girmek istemzsiniz .mecbur bugün kendi yapcak ağzından kaçırdı yarın şuraları bi süpüryüm diyee kaydirigubbakcemile3 en dayanamayıp yapcam sandı ama malesef inat ettim bi kerem,
dün kahvaltı yapıp çıktık sahile ama çok esiyordu arabada otrduk gezdik geldik 5debuğlemle hava çarpmış bi uyumuş 6da 8e kadr sonrada kalktım hazır yemek sipariş ettim yedik buğlemi cıbı cıbı yaptrdım yattım
çağan mıçımı yatağa kıydumu gördü hemen vıyakladı bana uyku haramm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?