kızlar çağanı kanguruyo koysam bişiy olmaz demi bugün sağlık ocağında kontrollü var arabayı indirip bindümek ölüm kangurum vardı benim ama daha ufakmı acaba diye düşündüm babasling almadım zaten pek dışarı çıkmıyom çıksakta babanın kendiyle çıkıyoz diyee:))) cevap bekliiimn
esmer sende iyi gezmişsin anacım çok rüzgar vardı .ayazı rüzgar çarpmışdır onun için ağlamıştr çok esiyordu yaa
kızlar unutuyorum geçen sweetbaby ile mesajlaştık bebek için tekrar denemelere başlamışlar dua edin diyor topiğe uğrayamıyorum diyor sizin oynamalarınızı,ne yedirdklerinizi o yorumlarınızı okudukça iyi olduğunu gördükçe içim kan ağlıyor yanlış anlamayın keşke benim oğlumda yaşasaydı bende orda yorum yazcaktım diyor .
bol bol dua edelim rabbim onun göbüşünede bebeğini kondursun inşallh ocak 2011 annesi olur :Saruboceq:
he yaa. bi de Beylerbeyi'ne gittik, tam boğaz iyi rüzgar yedi.
koyun koyuna yatınca sustuydu ama kolum uyuştu. biz en son öyle yattığımızda 2,5 kilo falandı. dana 5 kilo olunca kolumu acıttı
ayy kıyamam yaa, çok haklı çookk.
ben onun yerinde olsam kk'ya uğrayamazdım bir daha sanırım.
inşallah bi an önce gelir bebişi, inşallah.
kızlar unutuyorum geçen sweetbaby ile mesajlaştık bebek için tekrar denemelere başlamışlar dua edin diyor topiğe uğrayamıyorum diyor sizin oynamalarınızı,ne yedirdklerinizi o yorumlarınızı okudukça iyi olduğunu gördükçe içim kan ağlıyor yanlış anlamayın keşke benim oğlumda yaşasaydı bende orda yorum yazcaktım diyor .
bol bol dua edelim rabbim onun göbüşünede bebeğini kondursun inşallh ocak 2011 annesi olur :Saruboceq:
sende minnacık çocuğun kafasından ne olcaksa pek narinsin hanfendi bayanssulusmilebiz hep kızımla öyle sarmaş dolaş yatıyozçok mu bağlıyorum bu kızı kendime diyorum ama ne yapıyım çok özlüyorum.
ne bilem bacım ben alışmışım tüy kadar bebeye. ağırlaştıkça yadırgıyorum kaydirigubbakcemile3
yok ben hep yatırmıyorum. alışır bu sefer ayırması çok zor olur diye
anam bu millet ne kadar uykucu yavv kalkın be ben geceden beri ayaktayım yatağımı düzelltim çamaşırımı katladım daha öğlen sonu sağlık ocağına gitcem gelcem pasta yapcem yeni bi popkek tarifi yaprtım haftasonu ondan yaparım yarınada bide mayalı hemur bide incirli kurabiye mantı yaparım börek var difrizde bide neapsam acaba kısır yaparım yada peynirli puaça yaparım yaparım bee bişilerr önce aç karnımı doyırıyım
anam bu millet ne kadar uykucu yavv kalkın be ben geceden beri ayaktayım yatağımı düzelltim çamaşırımı katladım daha öğlen sonu sağlık ocağına gitcem gelcem pasta yapcem yeni bi popkek tarifi yaprtım haftasonu ondan yaparım yarınada bide mayalı hemur bide incirli kurabiye mantı yaparım börek var difrizde bide neapsam acaba kısır yaparım yada peynirli puaça yaparım yaparım bee bişilerr önce aç karnımı doyırıyım
ben gene lafımdayım esmer bu ayaz çağanı melisi utkuyu hepisini sollıcak bak yaza az kaldı sen yazın taşıyamıycan ayaz paşayı:))) maşallah tosunuma benim anan seni taşısında acık yağları erisindelikafaduldenlaelaelaelaelaea.s.
ne bilem bacım ben alışmışım tüy kadar bebeye. ağırlaştıkça yadırgıyorum kaydirigubbakcemile3
yok ben hep yatırmıyorum. alışır bu sefer ayırması çok zor olur diye
günaydın herkese...
esmercim..maşallah ayaza...
sweetbaby de inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile göbüşlenir..içi bebişcik olur....
bu havalar tehlikeli vallahi
biz de hafta sonu çıkardık ..sıcak çarptı galiba bizim kızı..dün sersem gibiydi..bugün iyi şükür...
kızlar..bizim kız elini yumruk yapıp ağzına tümünü sokuyor..sanki diş çıkaracakmış gibi elini ısırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?